Een lamellendak biedt plek om te ontspannen

Een lamellendak of overkapping met lamellen vormt een plek waar jij kunt ontspannen. Bijvoorbeeld met een boek of een gezellige borrel met vrienden. Dat wil toch iedereen? Een sfeervolle hoek om tot rust te komen in de tuin. In of juist uit de zon. Helemaal naar jouw wens. Vooral het weer en de lichtinval bepalen de tijd die op terras doorbrengt. Dankzij onze lameldaken zorgen wij daarom dat jij de controle in handen krijgt!

09 V870 Arezzo antraciet 6
Lamellendak lamellen overkapping V860 Levanto Sfeer

Speel via een lamellendak in op het weer

Met de kantelbare lamellen van de lamellen overkapping speel je snel en eenvoudig in op veranderend weer. Jij bepaalt de hoeveelheid zonlicht en ventilatie door de stand van de lamellen van jouw lameldak te veranderen. Wil je in het voorjaar zo veel mogelijk van de zonnestralen genieten? Schuift dan de lamellen van je lamellendak geheel open! De vorm van het aluminium lamellendak is erg strak. Daarom vormen lamellen overkappingen een echte blikvanger in de moderne tuin.

Duurzaam Aluminium

Duurzaam aluminium

Aluminium heeft het grote voordeel dat het sterk en solide is, maar daarnaast is het ook licht in gewicht.

Lees meer
Gegarandeerde Kwaliteit

5 jaar garantie op een lamellendak

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze lamellen overkapping. Daarom ontvang je maar liefst vijf jaar garantie op een lamellen overkapping.

Registreer jouw lamellen overkapping

Ontdek nu onze lamellendaken | Vraag de brochure !

Lamellen_overkapping V870 Arezzo lamellendak
Arezzo lamellendaken

V870 - Arezzo lamellendak

De V870 Arezzo lameldak of lamellen overkapping is één van 2 lameldaken uit het Verano gamma. De Arezzo is een elegant lamellendak. Het dak wordt gevormd door lamellen die openen en sluiten door middel van een stille motor. Als de lamellen van de lamellen zonwering zijn gesloten, dan ontstaat er een en spatwaterdichte lamellen overkapping. Deze vormt een schaduwrijke plek creëert in jouw tuin. Een geweldige mix en met een afwerking tot in de puntjes. Dit lamellendak heeft een robuuste aluminium constructie en een strak design.

Lamellendak lamellen overkapping V880 Rapallo wit

Specificaties

Max. breedte lameldak 4,5 m
Max. uitval lameldak 6 m
Bediening lameldak Elektrisch lameldak
Extra bij lamellendaken Overstek mogelijk

Populairste kleuren

Ral 06 08
RAL-kleuren
Rapallo lamellendaken

V880 - Rapallo lamellendak

Het V880 Rapallo lamellendak is één van 2 lameldaken uit het Verano gamma. Het Rapallo lamellendak is niet alleen kantelbaar, maar ook verschuifbaar. lamellendak Wil je een dagje zonnebaden op je terras? Dan schuif je het lamellendak volledig open en kun je geniet van de volle zon. Als de lamellen overkapping in gesloten toestand is, ontstaat er een spatwaterdichte lamellen overkapping. Lameldaken vormen een geweldige aanvulling voor jouw tuin!

Lamellendak lamellen overkapping V870 Arezzo wit

Specificaties

Max. breedte lamellendak 3 m
Max. uitval lamellendak 5,1 m
Bediening lamellendak Elektrisch lameldak
Extra bij lamellendaken Openschuivende lamellen

Populairste kleuren

Ral 06 08
RAL-kleuren

Ontdek onze producten

04 V860 Levanto Sfeer
Arezzo | Lamellendak | Antraciet
Lamellendak arezzo Antraciet
Arezzo | Lamellendak | Wit
18 V870 Arezzo wit
Rapallo | Lamellendak | Wit