Een lameldak biedt plek om te ontspannen

Een plek waar jij kunt ontspannen met een boek of gezellig kunt borrelen met vrienden. Dat wil toch iedereen? Een sfeervolle hoek om tot rust te komen in de tuin, in of juist uit de zon, helemaal naar jouw wens. Het weer en de lichtinval zijn van invloed op de uren die jij in je tuin of op je terras doorbrengt. Dankzij onze lameldaken zorgen wij daarom dat jij de controle in handen krijgt!

039-V860-Levanto_Kerkhof
Lamellendak V860 Levanto Sfeer

Speel via een lamellendak in op het weer

Met de kantelbare lamellen van het lameldak speel je snel en eenvoudig in op veranderend weer. Jij bepaalt de hoeveelheid zonlicht en ventilatie door de stand van de lamellen van jouw lameldak te veranderen. Wil je in het voorjaar zo veel mogelijk van de zonnestralen genieten dan schuif je de lamellen van je lameldak geheel open! Door de strakke vorm van het dak in aluminium vormen onze lamellen overkappingen bovendien een echte eye-catcher in de moderne tuin.

Duurzaam Aluminium

Duurzaam aluminium

Aluminium heeft het grote voordeel dat het sterk en solide is, maar daarnaast is het ook licht in gewicht.

Lees meer
Gegarandeerde Kwaliteit

5 jaar garantie op lamellendaken

Wij staan volledig achter de kwaliteit van ons lamellendak, daarom ontvang je maar liefst vijf jaar garantie op een lamellendak.

Registreer jouw lamellendak

Vraag vandaag nog jouw gratis lamellendak brochure aan!

01 V860 Halsteren Glaswand
Arezzo lamellendaken

V870 - Arezzo lamellendak

De V870 Arezzo lameldak is één van 2 lameldaken uit het Verano gamma. De Arezzo is een elegant lamellendak. Het dak wordt gevormd door lamellen die openen en sluiten door middel van een fluisterstille motor. Als de lamellen van het lameldak zijn gesloten, dan ontstaat er een en spatwaterdichte overkapping die een schaduwrijke plek creëert in jouw tuin. Een geweldige mix en met een afwerking tot in de puntjes. Dit lamellendak heeft een robuuste aluminium constructie en een strak design.

Lamellendak V880 Rapallo wit

Specificaties

Max. breedte lamellendak 4,5 m
Max. uitval lamellendak 6 m
Bediening lameldak Elektrisch lameldak
Extra bij lamellendaken Overstek mogelijk

Populairste kleuren

Ral 06 08
RAL-kleuren
Rapallo lamellendaken

V880 - Rapallo lamellendak

De V880 Rapallo lameldak is één van 2 lameldaken uit het Verano gamma. Het lamellendak Rapallo is niet alleen kantelbaar, maar ook verschuifbaar. Wil je een dagje zonnebaden op je terras? Dan schuif je het lamellendak volledig open en kun je geniet van de volle zon. Als het lameldak in gesloten toestand is, ontstaat er een spatwaterdichte overkapping. Lameldaken vormen een geweldige aanvulling voor jouw tuin!

Lamellendak V870 Arezzo wit

Specificaties

Max. breedte lamellendak 3 m
Max. uitval lamellendak 5,1 m
Bediening lameldak Elektrisch lameldak
Extra bij lamellendaken Openschuivende lamellen

Populairste kleuren

Ral 06 08
RAL-kleuren

Ontdek onze producten

04 V860 Levanto Sfeer
Arezzo | Lameldak | Antraciet
12 V860 Levanto Sfeer
Arezzo | Lameldak | Wit
01 V880 Rapallo Sfeer
Rapallo | Lameldak | Wit