Een markies geeft een karakteristieke uitstraling

Heb jij een jaren '30 woning en ben je op zoek naar een oplossing voor het verminderen van inkijk in jouw woning? Dan zijn markiezen voor jou de perfecte vorm van zonwering. Deze geven jouw jaren dertig woning namelijk een stijlvolle en karakteristieke uitstraling en creëren privacy in de ruimtes waar jij dit wenst.

Markiezen Markies Sfeer
07 Markies | Markiezen Sfeer

Een markies is functioneel en stijlvol

Een markies vermindert de inkijk vanaf buiten en zorgt ervoor dat de temperaturen in jouw woning niet oplopen. Daarnaast gaan ze verkleuringen van jouw meubels door zonnestraling tegen! Vergeet niet dat markiezen jouw woning bovendien een karakteristieke uitstraling geven. Maak de markiezen passend met de keuze voor materiaal, kleur en model.

Bekijk ook eens de Trend- en Urban Colors doekcollectie.

Gegarandeerde Kwaliteit

5 jaar garantie op een markies

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze markies, daarom ontvang je maar liefst vijf jaar garantie op een markies.

Registreer jouw markiezen
Energie Besparen

Bespaar op energie met een markies

Met geautomatiseerde buitenzonwering zoals een markies kan je gedurende de zomer gemiddeld 3 tot 12% energie besparen voor je woning!

Lees meer over energie en een markies

Vraag vandaag nog jouw gratis markies brochure aan!

Markiezen Verano
Markiezen

Markiezen

Het gamma markiezen bestaat uit standaard-, pet- en klapmodellen. Met de keuze van het model bepaalt u de uitval en overhang van de markies. Het gamma is daarnaast divers door de keuze uit de verschillende houttypen of aluminium.

08 Markies | Markiezen Sfeer

Specificaties

Max. breedte markies 5 m
Max. uitval markies 1,6 m
Bediening Handbediend of elektrisch
Materiaal Aluminium of hout

Populairste kleuren

702601
70.2601
702602
70.2602
702624
70.2624
702526
70.2526