Privacy in je tuin dankzij onze schuttingen

Schuttingen vormen de ideale tuinafscheiding. Zo maak je van je tuin een plek waar je met familie en vrienden kunt genieten van jullie privacy. Daarnaast zorgen schuttingen ervoor dat je minder last hebt van een frisse en stevige wind in je tuin.

Schutting V720 Tarifa
Schuttingen | Tuinafscheiding Sfeer

Een schutting zorgt voor een moderne tuin

Aluminium schuttingen passen enorm goed bij de moderne tuin. Naast de strakke uitstraling zorgt het aluminium er voor dat de schuttingen weinig onderhoud nodig hebben. Je kan bovendien variëren door te kiezen voor een speelse vlakvulling met kantelbare verticale lamellen, gewoon of maat glas of geperforeerd aluminium. Zo bepaal je de doorkijk, lichtinval en ventilatie van jouw schuttingen.

Duurzaam Aluminium

Duurzaam aluminium

Aluminium heeft het grote voordeel dat het sterk en solide is, maar daarnaast is het ook licht in gewicht.

Lees meer
Gegarandeerde Kwaliteit

5 jaar garantie op schuttingen

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze schuttingen, daarom ontvang je maar liefst vijf jaar garantie op onze schuttingen.

Registreer jouw schutting
Maatwerk

Maatwerk

De aanschaf van raamdecoratie, buitenzonwering of een terrasoverkapping kan een behoorlijk kostbare investering zijn.

Vraag vandaag nog jouw gratis schutting brochure aan!

Banner Schutting Martinique sfeer
Tarifa schutting

V720 - Tarifa schutting

Het V720 Tarifa schutting is één van de 2 schuttingen uit het Verano gamma. De Tarifa is een schutting bestaande uit aluminium planken. De Tarifa schuttingen kunnen worden gebruikt als afscheiding of als verdeler van ruimte. De planken van maximaal 2 meter breed kun je koppelen met een tussenprofiel zodat de schutting oneindig lang kan worden gemaakt. Je kunt de Tarifa bijvoorbeeld koppelen met het Biarritz windscherm, zo zorg je voor een afwisseling tussen glas en aluminium. Aluminium schuttingen hebben weinig onderhoud nodig en hebben een enorme lange levensduur.

Schutting V720 Tarifa

Specificaties

Max. breedte schutting 2 m
Max. hoogte schutting 2,12 m
Extra optie schuttingen Koppelbaar recht of in een hoek

Populairste kleuren

V716 Antraciet
Antraciet str.
Martinique schutting

V750 - Martinique schutting

Het V750 Martinique schutting is één van de 2 schuttingen uit het Verano gamma. De schutting is stevig, robuust en zeer stijlvol. De Martinique is de ideale beschutting tegen wind. De schutting Martinique biedt de mogelijkheid om een deel van de aluminium planken te vervangen door een andere vulling. Met een lamellen- of glasvulling kun je een deel van de doorkijk behouden. De lamellen zijn bovendien kantelbaar waardoor je kunt spelen met het licht, de wind en het uitzicht.

Schutting V750 Martinique Sfeer

Specificaties

Max. breedte schutting 2 m
Max. hoogte schutting 2,1 m
Vulling Lamellen, glas, volkern, geperforeerd
Extra optie Koppelbaar recht of in een hoek

Populairste kleuren

V716 Antraciet
Antraciet str.