Rustig een powernap doen dankzij een vouwgordijn

Vind jij het ook zo fijn om na een drukke werkdag even kort een powernapje te doen. Eerst eten en daarna het journaal kijken, al haal je vaak het einde niet. Ook al vallen we allemaal wel eens in slaap op de bank, toch vind je het niet prettig als mensen je van buiten kunnen zien liggen. Wat extra privacy is op dat moment dus zeker geen overbodige luxe.

Raamdecoratie vouwgordijnen Verano
01 Vouwgordijn Sfeer

Een vouwgordijn is een sfeermaker

Naast dat vouwgordijnen jouw woning voorzien van meer privacy, zijn het ook echte makers van sfeer! Door een kleur en stof uit te kiezen die mooi aansluiten bij jouw woning is het interieur bijgevolg tot in de puntjes verzorgt. Jij bepaalt zelf het uiterlijk van de vouwgordijnen. Je hebt de keuze uit veel verschillende kleuren, materialen als ook de transparantie van de stof.

Childsafety

Child safety

Wij dragen bij aan een veilige omgeving voor jouw kinderen. Het veiliger maken van onze producten is topprioriteit.

Lees meer arrow-right
Gegarandeerde Kwaliteit

2 jaar garantie op jouw vouwgordijn

Wij staan volledig achter de kwaliteit van ons vouwgordijn, daarom ontvang je maar liefst twee jaar garantie op jouw vouwgordijn.

Registreer jouw vouwgordijn arrow-right
Energie Besparen

Bespaar eveneens op energie

Raamdecoratie zoals een vouwgordijn kan gedurende de zomer voor woningen gemiddeld 3 tot 12% energie besparen! Je kunt daarom de plaatsing van vouwgordijnen zeker zien als een goede en betrouwbare investering.

Lees meer over energie en een vouwgordijn arrow-right

Vraag nu jouw gratis vouwgordijn brochure aan

47 Vouwgordijnen Verano

Vouwgordijnen

Verano vouwgordijnen zijn een modern alternatief voor klassieke gordijnen en kernmerken zich door de opeenvolgende baleinen die vlak voor het raam hangen. De stoffen van vouwgordijnen zijn divers door de verschillende kleuren, de verschillende texturen zorgen bovendien voor een luxueuze uitstraling. We maken onderscheid tussen vier typen vouwgordijnen: een vouwgordijn zonder volant, een vouwgordijn met halve volant, een vouwgordijn met hele volant en tenslotte ook een vouwgordijn met baleinen aan de voorzijde.

02 Vouwgordijn Sfeer

Specificaties

Min-Max breedte 1 m - 4 m
Min-Max hoogte 1 m - 2,6 m
Bediening Handmatig of elektrisch

Populairste kleuren

721502
72.1502
721523
72.1523
721524
72.1524
721609
72.1609

Ontdek onze producten

01 Vouwgordijn Sfeer
Vouwgordijn | 72.1418
02 Vouwgordijn Sfeer
72.1502 | Vouwgordijn
03 Vouwgordijn Vouwgordijnen Sfeer
Vouwgordijn | 72.1443