Lamellenoverkapping lamellendak V870 Arezzo2

Ervaar de extra dimensie van een lamellendak

27-11-2020

Een lamellendak is de meest ideale oplossing voor een compleet uitgeruste terrasoverkapping. Met de aluminium lamellen regel je zelf hoeveel zonlicht je wil toelaten op jouw terras en ook de mate van ventilatie kun je geheel naar jouw eigen behoefte afstellen. Voor een optimaal leefklimaat kun je onder een lamellendak langer en intenser genieten van het buitenzijn. Ervaar ook de extra dimensie van een lamellendak.

Gratis brochure lamellendak aanvragen

Een lamellendak bij elk weertype

Het weer is voortdurend aan verandering onderhevig. Niet alleen de seizoenen verschillen van elkaar, maar vaak ook gedurende de dag wisselen zon en wolken elkaar regelmatig af. In de ochtend en avond kan het fris aanvoelen en midden op de dag kan het zeer warm worden. Ook kan het weer plotseling omslaan waarbij een fikse regenbui ontstaat. Hoe het weer zich ook ontwikkelt, een lamellendak biedt uitkomst bij elk weertype.

Wil je volop van de zon genieten? Dan kun je de lamellen van de lamellen overkapping volledig openen. Wordt het te warm? Dan kun je het zonlicht filteren en de mate van ventilatie zelf bepalen door de lamellen van het lamellendak terug in de juiste stand te plaatsen. Gaat het echter regenen, dan is jouw terrasoverkapping in gesloten toestand volledig spatwaterdicht. Naast kantelbare lamellen, heb je ook een kantelbaar en verschuifbaar lamellendak. In volledig opengeschoven positie kun je zo van de volle zon genieten.

Langer en intenser genieten onder een lamellendak

Het grote voordeel van een lamellendak is dat je langer en intenser van jouw terras kunt genieten. Ideaal voor wanneer je met vrienden en familie gezellig bij elkaar wilt zitten voor bijvoorbeeld een barbecue of feestje. Omdat je in feite onder alle weersomstandigheden buiten kunt zitten, kun je dankzij een lamellendak ongestoord de tijd passeren en lekker blijven zitten waar je zit. De praktijk leert dat mensen meer tijd onder lamellendaken doorbrengen dan onder gewone terrasoverkappingen. De elektrische bediening en het strakke design van een lamellen overkapping zorgen voor extra genot.

V880 lamellendak terrasoverkapping met lamellen

Wonen onder een overkapping met lamellen

Steeds meer mensen creëren met een lamellendak een extra woonruimte voor zichzelf waar het hele jaar geleefd kan worden. De mogelijkheden om het voor jezelf te veraangenamen zijn uitgebreid. Met ingebouwde ledverlichting, extra schuifwanden en glaswanden en terrasverwarming kun je met gemak ook alle avonden op jouw terras doorbrengen. Met een lamellen terrasoverkapping zit je veel minder binnen dan gewoonlijk. Wonen onder een lamellendak zorgt voor een ultiem terrasgevoel, waarvan je jaar in jaar uit kunt blijven genieten.

3033 V870 lamellendak overkapping met lamellen

Kies bij aanschaf van een lamellendak voor kwaliteit

Bij de aanschaf van een lamellen dak dien je vooral op de kwaliteit te letten. Aluminium lamellendaken zijn duurzaam en makkelijk in onderhoud. Ook bij de elektrische bediening en de daarbij geleverde motor dien je ervan verzekerd te zijn dat alles goed werkt. Verder dient de aluminium constructie van jouw lamellen overkapping stevig te worden gemonteerd. Bij lamellendaken kun je kiezen uit verschillende soorten kleuren.

Hulp nodig bij de montage van jouw lamellen overkapping?

Laat je inspireren en vraag onze lamellendak brochure aan. Ons V880 Rapallo lamellendak en ons V870 Arezzo lamellendak zullen je bekoren.

Heb je hulp nodig bij de montage van jouw lamellendak? Besteedt dit dan uit en laat het door ons op professionele wijze uitvoeren. Bovendien ontvang je van ons vijf jaar garantie op al onze buitenzonwering.

Gratis brochure lamellendak aanvragen
  • Share on LinkedIn