Verandazonwering V642 Tumba VS716 703009 3

Tumba veranda zonwering wint Red Dot product design award!

18-03-2020

Onlangs werden in Mülheim an der Ruhr de felbegeerde Red Dot Awards uitgereikt. Na de vele lovende reacties op de Polyclose over onze producten waaronder onze verandazonwering, kunnen wij nu ook met grote trots delen dat wij de Red Dot Product Design Award hebben gewonnen met onze nieuwe pergola- en verandazonwering V642 – Tumba.

Winnend ontwerp: de V642 - Tumba verandazonwering!

De palen en zijgeleiders van deze V642–Tumba verandazonwering hebben dezelfde grootte en daarmee wordt eenheid in ontwerp en uitstraling gecreëerd. De visuele impact van eventuele verbindingsonderdelen zijn geminimaliseerd en de intrekbare constructie van deze verandazonwering biedt een efficiënte bescherming tegen zowel zon als regen.

De veranda zonwering is voorzien van een gepatenteerd lockingmechanisme dat ervoor zorgt dat de voorlijst “vergrendeld” wordt. Het revolutionaire vierzijdige, variabele spanningssysteem zorgt voor een soepele beweging van het doek. Indien het doek van deze verandazonwering volledig is geopend, wordt een extreme spanning bereikt door de voorlijst automatisch te vergrendelen en met dezelfde motor die het systeem beweegt een enorme kracht op het doek van de verandazonwering uit te oefenen. Het resultaat: een doek dat er niet alleen perfect uitziet, zonder rimpels of golven, maar ook op zijn best presteert. Het doek maakt geen zogenoemde “waterzakken”, zelfs niet bij een lage helling van de constructie.

De zijgeleiders van de verandazonwering bieden bovendien een superieur afwateringsmanagement waarbij het water door de palen stroomt, zelfs als de constructie niet volledig geopend is. De afvoer van regen is bij deze verandazonwering verzekerd tot maar liefst 50 liter per vierkante meter per uur vanaf een dakhelling van acht graden. Door de beperking van de dakhelling tot acht graden is het mogelijk om een ruime doorloophoogte te creëren in elke gewenste uitval van deze schitterende verandazonwering.

Internationale kwaliteitsmeter

De oorsprong van de Red Dot Design Awards gaat terug tot 1955. De onderscheiding, de Red Dot, is internationaal gevestigd als de grootste designprijs ter wereld en een van de meest gewilde kwaliteitscijfers voor een ontwerp. Bekroonde ontwerpen worden gepresenteerd in tentoonstellingen over de hele wereld, in de Red Dot Design Museums, in jaarboeken en online. Onze verandazonwering V642-Tumba zal bijgevolg ook internationale bekendheid genieten en dat is heel mooi om te hebben als Belgisch-Nederlandse producent.

Meer informatie over deze veranda zonwering

Wil je graag meer informatie over de Verano® V642-Tumba verandazonwering? De Verano® partner bij jou in de buurt helpt je graag verder!

Download hier jouw verandazonwering brochure!
  • Share on LinkedIn