close
Raamdecoratie badkamer

Deze typen raamdecoratie zijn geschikt voor de badkamer

20-08-2020

De badkamer is de plek waar jij je dag vaak begint. Voldoende licht in de badkamer helpt je bij het ontwaken en zorgt er bovendien voor dat je goed zicht hebt voor je spiegel. Met raamdecoratie in je badkamer kun je het licht tijdens de dag optimaal reguleren.

Typen raamdecoratie voor de badkamer

De badkamer is een vochtige plek en zorgt er daardoor voor dat niet alle typen binnenzonwering geschikt zijn. Indien je over voldoende ventilatie beschikt in jouw badkamer, adviseren wij een keuze te maken uit aluminium jaloezieën, plisségordijnen of rolgordijnen als raamdecoratie.

Aluminium jaloezieën als raamdecoratie in de badkamer

Aluminium jaloezieën zijn een geschikte vorm van raamdecoratie voor jouw badkamer. Met meer dan 100 verschillende kleuren voor jaloezieën verdeeld over een vijftal lameldikten. Zo heb je de keuze uit zowel 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm als 70 mm. Dus aan keuze is er zeker geen gebrek.

Raamdecoratie badkamer Jaloezieen kleur top 5

Bekijk de gehele collectie aluminium lamellen hier!

Badkamerkwaliteit jaloezieën

Twijfel je aan de ventilatie in je badkamer dan kun je kiezen voor een bovenbak en onderlat in badkamerkwaliteit. De kleurnummers 10.2006, 10.2276 en 10.229, alle drie zwart, bieden een uitvoering in RVS waardoor we vorming van roest volledig kunnen uitsluiten.

Plisségordijnen in de badkamer

Ook de stoffen van plisségordijnen zijn prima geschikt voor je badkamer indien er voldoende ventilatie is. De flexibiliteit van plisségordijnen zorgt er voor dat je heel gericht de zon kunt weren. Zo zorg je ervoor dat geen last hebt van het felle licht, maar wel beschikt over voldoende licht.

Waterafstotende stoffen

Twijfel je of je over voldoende ventilatie beschikt in je badkamer. De stoffen lichtgrijs en gebroken wit zijn voorzien van een coating die water afstoot en zijn daardoor bijzonder goed bestand tegen vocht.

Rolgordijnen in de badkamer als raamdecoratie

Rolgordijnen hebben geen speciale uitvoeringen met waterafstotende stoffen en kun je dus alleen in de badkamer gebruiken wanneer je in die ruimte over voldoende ventilatie beschikt. Daarnaast is het eveneens belangrijk dat je het rolluik regelmatig volledig naar beneden rolt.

Badkamer raamdecoratie rolgordijn

Bediening raamdecoratie voor de badkamer

Op problemen met de aansturing van je raamdecoratie in de badkamer te voorkomen adviseren we je gebruik te maken van handmatige bediening. Zo voorkom je dat een afstandsbediening in het bad of in de was belandt. Per type raamdecoratie zijn er diverse soorten manuele bediening beschikbaar. We nemen de belangrijkste graag ook even met je door.

Handmatige bediening jaloezieën in de badkamer

De handmatige mogelijkheden om te bedienen voor aluminium jaloezieën zijn uiteenlopend. Zo kun je onder andere kiezen uit een koordsysteem, een slingerstang, een spanjaloezie met handgreep of een smartfitsysteem.

Gratis brochure met verdeler aanvragen arrow-right
Raamdecoratie badkamer jaloezie koordsysteem
Raamdecoratie badkamer jaloezie slingerstang
Raamdecoratie badkamer jaloezie handgreep
Raamdecoratie badkamer jaloezie smartfit2

Handmatige bediening plisségordijnen in de badkamer

We onderscheiden een drietal handmatige bedieningen voor plisségordijnen. Standaard voeren we plissés uit met een trekkoord met koordrem. Daarnaast kun je ook kiezen voor een kettingsysteem met eindlood of een veer.

Gratis brochure aanvragen arrow-right
Raamdecoratie badkamer plissegordijn trekkoord
Raamdecoratie badkamer plissegordijn ketting
Raamdecoratie badkamer plissegordijn handgreep

Handmatige bediening rolgordijnen in de badkamer

Rolgordijnen kun je ook handmatig bedienen met een ketting, trekkoord of handgreep.

Gratis brochure met verdeler aanvragen arrow-right
Raamdecoratie badkamer plissegordijn ketting
Raamdecoratie badkamer rolgordijn trekkoord
Raamdecoratie badkamer rolgordijn handgreep

Meer informatie over raamdecoratie voor je badkamer

Wil je graag meer informatie ontvangen over raamdecoratie voor je badkamer of een andere ruimte in je huis? Vraag via onderstaande knop onze gratis brochure aan en ontdek alles over het gamma van Verano. Bezoek je liever direct een Verano partner bij jou in de regio voor binnenzonwering of een van onze andere producten? Kijk dan hier.