close

Dé plek om jezelf te zijn

Thuis is de plek waar jij tot rust wilt komen. Dan is het wel zo prettig dat jij in jouw woning beschikt over genoeg privacy. Of je nu gezellige buren hebt of niet, een beetje afzondering na een drukke dag kan geen kwaad, zo kun jij ook ongestoord even lekker ontspannen op de bank. Waar zou jij graag wat meer privacy wensen? In huis of in de tuin?

Verano zonwering privacy
Raamdecoratie Rolgordijn rolgordijnen Sfeer

Privacy in huis

Wij bieden verschillende producten die jou voorzien van meer privacy. Zo zorgen ritsscreens ervoor dat mensen niet van buiten naar binnen kunnen kijken, maar jij behoudt immers wel het zicht naar buiten. Rolluiken zorgen ook voor extra privacy en beschikken daarnaast over de eigenschap een ruimte volledig te kunnen verduisteren. Raamdecoratie vermindert eveneens de inkijk in jouw woning aanzienlijk en fungeert daarnaast als aankleding van je interieur. Uitvalschermen en markiezen zijn daarnaast ook nog alternatieve opties om inkijk te verminderen.

Windscherm Luderitz Sfeer

Privacy in de tuin

In de tuin wil jij gezellig kunnen zitten, zonder dat de buren elk moment van de dag mee kunnen genieten. Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw tuin te voorzien van wat extra privacy. Of het nu gaat om het verminderen van de inkijk of het verminderen van gehorigheid, met onderstaande producten creëer jij een gezellige plek waar je eveneens uren kunt vertoeven.

Ontdek onze producten

04 Rolluiken Sfeer
RV 40 | Wit
Glaswanden V762 Talamanca Sfeer
Glaswand Talamanca | Antraciet
Zonnescreens Zip screens Zip screen screens V540 Wit resizedimage
Screens | Ivoor | Beige doek