close

Rolluiken op zonne-energie voor een duurzame woning

Met rolluiken op zonne-energie ga je voor een duurzame woning. De rolluiken verhogen de isolatiewaarde van je ramen en maken het zo gemakkelijker om het binnenklimaat te beheersen. Rolluiken op zonne-energie verbruiken bovendien geen elektriciteit.

Solar rolluiken zonne energie
Solar rolluiken zonne energie binnen

Rolluiken op zonne-energie zijn multifunctioneel

Rolluiken op zonne-energie zijn een dynamische en multifunctionele oplossing voor je woning. Door de verduisterende en geluidswerende functie geniet je van een goede nachtrust. Het isolerende pantser van rolluiken op zonne-energie zorgt er daarnaast voor dat je beter in staat bent om de warmte buiten de deur te houden (zomer) en de temperatuur op peil te houden in de winter.

Duurzaam Aluminium

Duurzaam aluminium

Aluminium heeft het grote voordeel dat het sterk en solide is, maar daarnaast is het ook licht in gewicht.

Lees meer arrow-right
Gegarandeerde Kwaliteit

5 jaar garantie op rolluiken

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze rolluiken, daarom ontvang je maar liefst vijf jaar garantie op jouw rolluiken.

Registreer jouw rolluiken arrow-right

Ontdek nu onze rolluiken | Vraag de brochure met verdeler!

Rolluiken

V020 - Elegant rolluiken

Het rolluik V020 - Elegant heeft een goede verduisterende werking maar doet haar naam vooral eer aan door de elegante uitstraling. Doordat je de extra kleine rolluikkast zelfs bij grote hoogtes kan gebruiken, wordt het gevelbeeld van je woning met deze rolluiken maar minimaal aangepast. Met een maximale hoogte van 4 meter kan dit rolluik enorme oppervlakten overspannen. Onze rolluiken zijn tot slot uitvoerbaar in 16 standaard kleuren, zo zorg je voor een mooie kleurenmatch met je raam of gevel.

Rolluik Groot rolluiken groot

Specificaties

Max. breedte 3 m
Max. hoogte 3,8 m
Bediening rolluiken Handbediend of elektrisch
Solarmotor Optioneel

Populairste kleuren

V030 - Steady rolluiken

Ons rolluik V030 – Steady beschikt over een robuust pantser dat zorgt voor stabiliteit en stevigheid. Dit rolluik is met de maximale breedte van wel 3,7 m in staat om enorm ramen te overspannen. Een rolluik zorgt voor een extra isolerende laag tegen warmte, koude èn geluid. Met 16 standaard kleuren laat je de rolluiken perfect aansluiten bij jouw woning.

Rolluik Klein rolluiken klein

Specificaties

Max. breedte 3,7 m
Max. hoogte 3 m
Bediening rolluiken Handbediend of elektrisch
Solarmotor Optioneel

Populairste kleuren

RV 45 rolluik

De RV 45 is een geliefd rolluik. Door de vorm van de lamellen rolt dit rolluik iets kleiner op. Daardoor zijn de kasten van deze rolluiken helemaal niet zo groot. De lamellen van het rolluik zorgt voor een uitstekende isolerende werking en bieden uiteraard ook de gewenste veiligheid. Het arreteren van de lamellen zorgt ervoor dat de lamellen van het rolluik niet kunnen vastlopen en ook niet gaan verschuiven.

Rolluik Klein rolluiken klein

Specificaties

Max. breedte 3,1 m
Max. hoogte 3 m
Bediening rolluiken Handbediend of elektrisch

Populairste kleuren

V08
Groen V08
V19
Grijs V19
Inmeten montage rolluiken 1

Rolluiken op maat

De producten van Verano zijn altijd op maat gemaakt. Dit betekent dat we jouw rolluiken tot op de millimeter nauwkeurig maken. Door maatwerk maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen. Het past perfect en zijn naast functioneel ook een streling voor het oog!

Rolluik test

Rolluiken op zonne-energie

Rolluikmotoren op zonne-energie zorgen ervoor dat je jouw rolluiken aanstuurt met behulp van zonne-energie. Door middel van het zonnepaneel op de omkasting van het rolluik wordt de batterij stelselmatig gevoegd met nieuwe energie. Rolluiken op zonne-energie hebben dus geen stroom nodig. Eveneens weinig boor- en breekwerk voor de plaatsing zorgen ervoor dat deze rolluiken zeer in trek zijn!

FAQ rolluiken

 • Wat zijn de voordelen van een rolluik?

  chevron-down

  Rolluiken zijn mulitfunctionele producten en hebben daarom ook verschillende voordelen. Naast verbeterde isolatie van je woning zorgen rolluiken ook voor een volledige verduistering van jouw ruimte. Ze dempen tevens het geluid van buitenaf. Tot slot fungeren rolluiken als een extra hang- en sluitwerk voor je woning.

 • Wat zijn de maximale afmetingen van een rolluik?

  chevron-down

  De maximale afmetingen van een Verano rolluik uit één deel bedragen:

  Een maximale breedte van 300 cm en een maximale breedte van 400 cm.

 • Hoe kun je een rolluik bedienen?

  chevron-down

  Rolluiken sturen we aan via een motor en kun je daarom bedienen door middel van een schakelaar, bediening vanop afstand of smartphone. Daarnaast is het mogelijk om rolluiken te laten openen en sluiten op tijdstippen die je vooraf programmeert.

 • Hoe werkt een rolluik op zonne-energie?

  chevron-down

  Rolluiken op zonne-energie zijn uitgerust met een batterij en een zonnepaneel. Omdat je de batterij van het rolluik laat opladen door de zon is er geen verbinding nodig met een stroompunt. Hak- en breekwerk in muren zijn bijgevolg niet langer nodig.

Ontdek onze producten

Rolluiken Rolluik Rv42 Kwartsgrijs
Rolluik | Kwartsgrijs
Rolluik Rolluiken Sfeer
Rolluik | Wit
Rolluiken Rolluik Rv40 Kwartsgrijs
Rolluik | Kwartsgrijs