close

Elk seizoen op je terras met een verandazonwering

Het nut van een flexibele verandazonwering ... Stel je voor: je viert je verjaardag voor familie en vrienden voor het eerst onder je overkapping. Het is heerlijk weer, dus wat kan er nog mis gaan? Rond de middag wordt het plots wel erg warm onder de overkapping! Met een zonwering voor jouw veranda creëer je extra schaduw op je terras. Zo heb je niet langer last van de felle zon of extreme warmte.

Zonnewering 1560x1170 20 V920 Riva V610 Oslo VS716lr 2 resize
Verandazonwering V910 Garda Sfeer

Prettige temperaturen dankzij een verandazonwering

De werking van verandazonweringen kun je vergelijken met die van een zonnescherm. Het zonwerende doek van de verandazonwering zorgt ervoor dat je Uv-straling kunt weren en dat de temperatuur onder jouw overkapping ook niet oploopt. Zo kun jij bijgevolg genieten van een prettige temperatuur onder jouw overkapping. Voor elke situatie is er dus een passende oplossing. Zo kun je kiezen tussen verandazonweringen zowel geplaatst op jouw terrasoverkapping als onder jouw terrasoverkapping in aluminium.


Heb jij onze Trend- en Urban Colors doekkleuren bij de verandazonweringen als een gezien?

Gegarandeerde Kwaliteit

Verano® voorziet 5 jaar garantie op een verandazonwering

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze verandazonweringen, daarom ontvang je maar liefst vijf jaar garantie op onze verandazonweringen.

Registreer jouw veranda zonwering arrow-right
Duurzaam Aluminium

Duurzaam aluminium

Aluminium heeft het grote voordeel dat het sterk en solide is, maar daarnaast is het ook licht in gewicht.

Lees meer arrow-right
Maatwerk

Verandazonwering volledig op maat gemaakt

Het kopen van binnenzonwering of buitenzonwering zoals verandazonweringen of een overkapping is vaak een behoorlijke investering.

V610-Oslo verandazonwering

De V610 Oslo is één van de 3 verandazonweringen uit het Verano gamma. De Oslo verandazonwering werkt als zonwering aan de bovenkant van jouw overkapping. Op deze manier kun je het licht en de warmte weren voordat het je terrasoverkapping bereikt. De Oslo verandazonweringen kunnen een enorme breedte overspannen en zijn daarom geschikt voor bijna iedere terrasverkapping of veranda.

01 Verandazonwering Sfeer

Specificaties

Maximale breedte 10 m
Maximale uitval 5 m
Bediening Elektrische verandazonwering
Uitvoering Bovenop een terrasoverkapping of veranda
Profielkleur Wit, ivoor, bruin, antraciet structuurlak of zwart structuurlak
Opties verandazonwering Handzender, wandzender en windsensor.

Populairste kleuren

Wit
Wit
Ivoor
Ivoor
Antraciet
Antraciet structuur

V612-Hamar verandazonwering

De V612 Hamar is één van de 3 verandazonweringen uit het Verano gamma. De Hamar verandazonwering monteren we onder je terrasoverkapping of veranda. Een belangrijk voordeel hiervan is dat je zo het doek optimaal kan beschermen tegen invloeden van het weer. Met het juiste kleur voor het doek zorg je direct ook voor veel meer sfeer op je terras.

Verandazonwering V612 Hamar Sfeer

Specificaties

Max. breedte verandazonwering 6 m
Max. uitval verandazonwering 4,5 m
Bediening Elektrische verandazonwering
Uitvoering Onder een veranda of terrasoverkapping
Profielkleur Wit, ivoor of antraciet

Populairste kleuren

Wit
Wit
Ivoor
Ivoor
Antraciet
Antraciet structuur

V642-Tumba

De V642-Tumba pergola is geschikt voor zowel bestaande terrasoverkappingen als montage tegen de gevel met palen. Deze eigentijdse pergola is uitgerust met een 100% polyester doek dat effectief schadelijk zonlicht weert. Het doek is waterafstotend en duurzaam, waardoor het bestand is tegen diverse weersomstandigheden.

Dit hoogwaardige doek is voorzien van een rits systeem in de geleiders. De combinatie van het rits systeem en het gepatenteerde auto-lock systeem zorgt ervoor dat het doek zeer strak gespannen blijft.
Deze elegante pergola, met de optie van ledverlichting, zal jouw terras compleet maken!
Bovendien heeft onze pergola in 2020 de Reddot 🔴 Design Award gewonnen!

V6xx Tumba 5 antraciet pergola verandazonwering

Specificaties

Max. breedte pergola 6 m
Max. uitval pergola 5 m
Bediening Elektrisch, inclusief afstandsbediening
Uitvoering Op terrasoverkapping of op aluminium palen
Profielkleur Kleur naar keuze

Populairste kleuren

70 3009
Grijs 70.3009
70 3011
Grijs 70.3011
70 3010
Grijs 70.3010
70 3012
Grijs 70.3012
Verandazonwering V920 Riva V610 Oslo

Verandazonwering op maat gemaakt

Ontdek de volledig op maat gemaakte zonwering van Verano®. Deze zonwering kunnen we volledig aanpassen aan jouw wensen en behoeften. Maatwerk bij een verandazonwering zorgt ervoor dat je de functionele eigenschappen van verandazonwering optimaal benut, en resulteert in oplossingen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een visueel genot bieden!

Naast de afmetingen heb jij de vrijheid om de profielkleuren en uitvoering van jouw verandazonwering te kiezen, waardoor je de zonnewering op maat ook volledig naar jouw smaak kunt gaan vormgeven. Om zo de beste extra schaduw en temperatuur te krijgen in jouw veranda. Lees hier meer over het inmeten en monteren van onze verandazonwering.

Kleuren doeken zonneschermen verandazonwering

Kleuren & doeken: personaliseer je veranda zonwering

Deze zonwering voor overkappingen en veranda's bestaat uit hoogwaardige aluminium profielen en een duurzaam & strak gespannen zonwerend acryl doek. Zowel de kleur van de aluminium profielen als het patroon en de tint van het zonwerend doek kun je naar eigen wens samenstellen. Onze uitgebreide collectie biedt een ruime keuze aan doeken, zodat je altijd een verandazonwering kunt creëren dat perfect aansluit bij jouw terras, gevel en buitenmeubilair.

Vragen die vaak terugkomen - verandazonwering

 • Wat is de functie van een goede verandazonwering?

  chevron-down

  Met verandazonwering voeg je een zonwerend element toe aan je overkapping. Terrasoverkappingen met een dak uit bijvoorbeeld polycarbonaat of glas laten doorgaans veel zonlicht door. Een verandazonwering met zonwerend doek voorkomt op deze manier oververhitting onder je overkapping.

 • Welke bedragen de maximale afmetingen van een verandazonwering?

  chevron-down

  De grootst mogelijke afmetingen van een Verano verandazonwering uit één deel bedragen 6 meter breed en een maximale uitval van 5 meter. Met gekoppelde verandazonweringen kun je trouwens nog een groter oppervlak overspannen.

 • Geeft dit type zonwering bescherming tegen zowel de zon als de regen?

  chevron-down

  Verandazonwering heeft een zonwerende functie. Het geïmpregneerde zonwerend doek in acryl van onze verandazonwering heeft een water- en vuilafstotende laag maar is niet bedoeld als wering van de regen. Een veranda zonwering kun je altijd gebruiken in combinatie met een terrasoverkapping.

 • Waarin verschilt verandazonwering van pergolazonwering?

  chevron-down

  Een verandazonwering gebruiken onze klanten in de meeste gevallen in combinatie met een terrasoverkapping. Pergola zonweringen van Verano® hebben een eigen constructie van staanders en weren daarnaast de zon en stoten ook het water af.

 • Welke voordelen heeft verandazonwering?

  chevron-down
  • Deze luxueuze zonwering voegt een extra dimensie toe aan uw veranda en woning, waardoor het de perfecte setting wordt voor gezellige bijeenkomsten met vrienden en familie. Onze verandazonweringen zijn gemaakt van duurzaam en gemakkelijk te onderhouden aluminium, dit combineert lichtheid met een indrukwekkende sterkte.
  • Ervaar een gecontroleerde lichtinval en een uitbreiding van uw leefruimte van de woning. Daarnaast verhoogt een veranda zonwering de waarde van uw woning dankzij de lange levensduur en de bestendigheid tegen zowel vocht als Uv-straling.
 • Waar kan ik een Verano verandazonwering kopen?

  chevron-down

  Verano® werkt voor de verkoop van zijn verandazonweringen samen met partners. We hebben een uitgestrekt verdeelnetwerk zowel in Vlaanderen als in Wallonië. De meeste van hen hebben een showroom en kunnen je voorzien van alle uitleg, advies en een vrijblijvende offerte op maat gemaakt van je behoeften. Zij staan ook volledig in voor de inmeting en montage van jouw aangekochte zonwering.

  Onze partners in verandazonwering zijn er om jou te helpen en bij te staan in de realisatie van jouw project. Benieuwd waar de dichtstbijzijnde verdeler zich bevindt bij jou voor een verandazonwering. Geef dan jouw postcode in op onze showroomlocator en je komt het meteen te weten!

 • Waarom gaan voor een Verano verandazonwering?

  chevron-down
  • Een uitgebreid netwerk aan verdelers met degelijk advies voor een verandazonwering, bekijk gerust een onze showroom locator.
  • Compleet gamma zonwering voor zowel binnen in de woning als buiten in de tuin of op terras.
  • De beste prijs kwaliteit voor een verandazonwering op de markt.
  • Garantie tot wel 5 jaar op onze buitenzonwering.
  • Reeds meerdere prijzen gewonnen, waaronder een Red Dot award voor zonwering met een uitstekend design.
  • Zonnewering die ook volledig op maat gemaakt komt.
  • Harde wind? Geen probleem, altijd een strak gespannen doek door de rits technologie.
  • Geen zorgen meer voor jou voor de plaatsing van een verandazonwering.
  • Belgisch Nederlandse fabrikant, dus gegarandeerde kwaliteit voor onze verandazonwering.
  • Meer dan 30 jaar ervaring en kennis opgebouwd in de branche.

Ontdek onze producten

Verandazonwering V920 Riva V610 Oslo
Oslo | Antraciet
Veranda zonwering V612 Hamar Sfeer
Hamar | Wit
Veranda zonwering V908 Ledro
Tallinn | Antraciet