close

Elk seizoen op je terras met een verandazonwering

Het nut van een verandazonwering ... Stel je voor: je viert je verjaardag voor familie en vrienden voor het eerst onder je terrasoverkapping. Het is heerlijk weer, dus wat kan er nog mis gaan? Rond de middag wordt het plots wel erg warm onder de overkapping! Met een verandazonwering creëer je extra schaduw op je terras. Zo heb je niet langer last van de felle zon of extreme warmte.

zonnewering V920 Riva V610 Oslo VS716lr 2
Verandazonwering V910 Garda Sfeer

Prettige temperaturen dankzij een verandazonwering

De werking van verandazonweringen kun je vergelijken met die van een zonnescherm. Het zonwerende doek van de veranda zonwering zorgt ervoor dat je Uv-straling kunt weren en dat de temperatuur onder jouw terrasoverkapping ook niet oploopt. Zo kun jij bijgevolg genieten van een prettige temperatuur onder jouw overkapping. Voor elke situatie is er dus een passende oplossing. Zo kun je kiezen tussen verandazonweringen zowel geplaatst op jouw terrasoverkapping als onder jouw terrasoverkapping.


Heb jij onzeTrend- en Urban Colors doekcollectie bij de verandazonweringen als een gezien?

Gegarandeerde Kwaliteit

Verano voorziet 5 jaar garantie op een veranda zonwering

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze verandazonweringen, daarom ontvang je maar liefst vijf jaar garantie op onze verandazonweringen.

Registreer jouw zonwering arrow-right
Duurzaam Aluminium

Duurzaam aluminium

Aluminium heeft het grote voordeel dat het sterk en solide is, maar daarnaast is het ook licht in gewicht.

Lees meer arrow-right
Maatwerk

Verandazonweringen op maat

Het kopen van binnenzonwering of buitenzonwering zoals verandazonweringen of een overkapping is vaak een behoorlijke investering.

Vraag alvast jouw gratis verandazonwering brochure met verdeler aan!

Glas met verandazonwering

V610-Oslo

De V610 Oslo is één van de 4 verandazonweringen uit het Verano gamma. De Oslo werkt als zonwering aan de bovenkant van jouw overkapping. Op deze manier kun je het licht en de warmte weren voordat het je terrasoverkapping bereikt. De Oslo verandazonweringen kunnen een enorme breedte overspannen en zijn daarom geschikt voor bijna iedere terrasverkapping.

01 Verandazonwering Sfeer

Specificaties

Maximale breedte 10 m
Maximale uitval 5 m
Bediening Elektrisch
Uitvoering Bovenzonwering
Profielkleur Wit, ivoor, bruin, antraciet structuurlak of zwart structuurlak

Populairste kleuren

Wit
Wit
Ivoor
Ivoor
Antraciet
Antraciet structuur

V612-Hamar

De V612 Hamar is één van de 4 verandazonweringen uit het Verano gamma. De Hamar monteren we onder je terrasoverkapping. Een belangrijk voordeel hiervan is dat je zo het doek optimaal kan beschermen tegen invloeden van het weer. Met het juiste kleur voor het doek zorg je direct ook voor veel meer sfeer op je terras.

Verandazonwering V612 Hamar Sfeer

Specificaties

Max. breedte 6 m
Max. uitval 4,5 m
Bediening Elektrisch
Uitvoering Onderzonwering
Profielkleur Wit, ivoor of antraciet

Populairste kleuren

Wit
Wit
Ivoor
Ivoor
Antraciet
Antraciet structuur

V642-Tumba pergola

De pergola V642 - Tumba is toepasbaar op een terrasoverkapping of eveneens aan de gevel inclusief palen. Deze pergola voeren we uit met een 100% polyester doek dat ook de zon weert. Het doek stoot eveneens het water af en is eveneens bestendig tegen invloed van het weer.

Dit kwalitatief doek komt ook met een rits in de geleiders. Het doek met rits systeem en het auto-lock systeem, waar bovendien een patent op zit, zorgen samen bijgevolg voor een zeer strak gespannen doek.

Deze stijlvolle pergola met als optie led-verlichting zullen jouw terras dan ook volledig afmaken!

Onze pergola was tevens de winnaar van het Red Dot Design Award in 2020!

V6xx Tumba 5 antraciet

Specificaties

Max. breedte pergola 6 m
Max. uitval pergola 5 m
Bediening Elektrisch inclusief bediening van op afstand
Uitvoering Op terrasoverkapping of op palen
Profielkleur Kleur naar keuze

Populairste kleuren

70 3009
Grijs 70.3009
70 3011
Grijs 70.3011
70 3010
Grijs 70.3010
70 3012
Grijs 70.3012
Verandazonwering V920 Riva V610 Oslo

Verandazonwering op maat

Ontdek de op maat gemaakte verandazonwering van Verano. Deze zonwering wordt volledig aangepast aan jouw wensen en behoeften. Maatwerk zorgt ervoor dat je de functionele eigenschappen van verandazonwering optimaal benut, en resulteert in oplossingen die niet alleen functioneel zijn, maar ook een visueel genot bieden!

Naast de afmetingen heb jij de vrijheid om de profielkleuren en uitvoering te kiezen, waardoor de zonwering volledig naar jouw smaak wordt vormgegeven. Lees hier meer over het inmeten en monteren van onze verandazonwering.

Vragen die vaak terugkomen - verandazonwering

 • Wat is de functie van een goede verandazonwering?

  chevron-down

  Met verandazonwering voeg je een zonwerend element toe aan je overkapping. Terrasoverkappingen met een dak uit bijvoorbeeld polycarbonaat of glas laten doorgaans veel licht van de zon door. Een verandazonwering voorkomt op deze manier oververhitting onder je overkapping.

 • Welke bedragen de maximale afmetingen?

  chevron-down

  De grootst mogelijke afmetingen van een Verano verandazonwering uit één deel bedragen 6 meter breed en 5 meter uitval. Met gekoppelde verandazonweringen kun je trouwens nog een groter oppervlak overspannen.

 • Geeft dit type zonwering bescherming tegen zowel de zon als de regen?

  chevron-down

  Verandazonwering heeft een zonwerende functie. Het geïmpregneerde acryldoek heeft een water- en vuilafstotende laag maar is niet bedoeld als wering van de regen. Een veranda zonwering kun je altijd gebruiken in combinatie met een terrasoverkapping.

 • Wat is het onderscheid tussen een verandazonwering en een pergolazonwering?

  chevron-down

  Een verandazonwering gebruiken onze klanten in de meeste gevallen in combinatie met een terrasoverkapping. Pergolazonweringen van Verano hebben een eigen constructie van staanders en weren daarnaast de zon en stoten ook het water af.

 • Welke voordelen heeft dit type zonnewering?

  chevron-down
  • Deze luxueuze zonwering voegt een extra dimensie toe aan uw veranda, waardoor het de perfecte setting wordt voor gezellige bijeenkomsten met vrienden en familie. Gemaakt van duurzaam en gemakkelijk te onderhouden aluminium, combineert het lichtheid met indrukwekkende sterkte.
  • Ervaar een gecontroleerde lichtinval en een uitbreiding van uw leefruimte. Daarnaast verhoogt deze zonwering de waarde van uw woning dankzij de lange levensduur en de bestendigheid tegen zowel vocht als UV-straling.
 • Waar kan ik een verandazonwering kopen van jullie?

  chevron-down

  Verano werkt voor zijn verkoop samen met partners. We hebben een uitgestrekt verdeelnetwerk zowel in Vlaanderen als in Wallonië. De meeste van hen hebben een showroom en kunnen je voorzien van alle uitleg, advies en een vrijblijvende offerte op maat van je behoeften. Zij staan ook volledig in voor de inmeting en montage van jouw aangekochte zonwering. Onze partners zijn er om jou te helpen en bij te staan in de realisatie van jouw project. Benieuwd waar de dichtstbijzijnde verdeler zich bevindt bij jou voor een verandazonwering. Geef dan jouw postcode in op onze showroomlocator en je komt het meteen te weten!

 • Waarom gaan voor een Verano zonwering?

  chevron-down
  • Een uitgebreid netwerk aan verdelers, bekijk gerust een onze showroom locator.
  • Compleet gamma zonwering voor zowel binnen als buiten.
  • De beste prijs kwaliteit op de markt.
  • Garantie tot wel 5 jaar op onze buitenzonwering.
  • Reeds meerdere prijzen gewonnen, waaronder een Red Dot award voor een uitstekend design.
  • Zonnewering die ook volledig op maat komt.
  • Geen zorgen meer voor jou voor de plaatsing.
  • Belgisch Nederlandse fabrikant, dus gegarandeerde kwaliteit.
  • Meer dan 30 jaar ervaring en kennis opgebouwd in de branche.

Ontdek onze producten

Verandazonwering V920 Riva V610 Oslo
Oslo | Antraciet
Veranda zonwering V612 Hamar Sfeer
Hamar | Wit
Veranda zonwering V908 Ledro
Tallinn | Antraciet