Elk seizoen op je terras met een verandazonwering

Het nut van een verandazonwering ... Stel je voor: je viert je verjaardag voor familie en vrienden voor het eerst onder je terrasoverkapping. Het is heerlijk weer, dus wat kan er nog mis gaan? Rond de middag wordt het plots wel erg warm onder de overkapping! Met een verandazonwering creëer je extra schaduw op je terras. Zo heb je niet langer last van de felle zon of extreme warmte.

20 V920 Riva V610 Oslo VS716lr 2
Verandazonwering V910 Garda Sfeer

Een prettige temperatuur met verandazonwering

De werking van verandazonweringen kun je vergelijken met die van een zonnescherm. Het zonwerende doek de veranda zonwering zorgt ervoor dat je Uv-straling kunt weren en dat de temperatuur onder jouw terrasoverkapping ook niet oploopt. Zo kun jij bijgevolg genieten van een prettige temperatuur onder jouw overkapping. Voor elke situatie is er dus een passende oplossing. Zo kun je kiezen tussen verandazonweringen zowel geplaatst op jouw terrasoverkapping als onder jouw terrasoverkapping.

Bekijk ook eens de Trend- en Urban Colors doekcollectie bij de verandazonweringen.

Duurzaam Aluminium

Duurzaam aluminium

Aluminium heeft het grote voordeel dat het sterk en solide is, maar daarnaast is het ook licht in gewicht.

Lees meer arrow-right
Maatwerk

Verandazonweringen op maat

De aanschaf van raamdecoratie, buitenzonwering zoals verandazonweringen of een terrasoverkapping kan een behoorlijk kostbare investering zijn.

Vraag nu jouw gratis verandazonwering brochure met verdeler aan!

Glas met verandazonwering

V610-Oslo verandazonwering

De V610 Oslo veranda zonwering is één van de 5 verandazonweringen uit het Verano gamma. De veranda zonwering Oslo werkt als zonwering aan de bovenkant van jouw overkapping. Op deze manier kun je het licht en de warmte weren voordat het je terrasoverkapping bereikt. De Oslo verandazonweringen kunnen een enorme breedte overspannen en zijn daarom geschikt voor bijna iedere terrasverkapping.

01 Verandazonwering Sfeer

Specificaties

Max. breedte 10 m
Max. uitval 5 m
Bediening Elektrische verandazonweringen
Uitvoering Bovenzonwering
Profielkleur Wit, ivoor, bruin of antraciet

Populairste kleuren

Wit
Wit
Ivoor
Ivoor
Antraciet
Antraciet structuur

V612-Hamar verandazonwering

De V612 Hamar veranda zonwering is één van de 5 verandazonweringen uit het Verano gamma. De verandazonwering Hamar wordt onder je terrasoverkapping gemonteerd. Een belangrijk voordeel hiervan is dat het doek van de verandazonwering optimaal wordt beschermd tegen invloeden van het weer. Met het juiste kleur voor het doek voor je verandazonwering zorg je direct ook voor veel meer sfeer op je terras.

Verandazonwering V612 Hamar Sfeer

Specificaties

Max. breedte 6 m
Max. uitval 4,5 m
Bediening Elektrische verandazonweringen
Uitvoering Onderzonwering
Profielkleur verandazonwering Wit, ivoor of antraciet

Populairste kleuren

Wit
Wit
Ivoor
Ivoor
Antraciet
Antraciet structuur

V642-Tumba pergola

De pergola V642 - Tumba is toepasbaar op een terrasoverkapping of eveneens aan de gevel inclusief palen. Deze pergola wordt uitgevoerd met een 100% hightech polyester doek dat ook de zon weert. Het doek stoot eveneens het water af en is bestendig tegen invloed van het weer.

Dit kwalitatief doek komt eveneens met een rits in de geleiders. Het doek met rits systeem en het auto-lock systeem, waar bovendien een patent op zit, zorgen samen bijgevolg voor een zeer strak gespannen doek. Deze stijlvolle pergola met als optie led-verlichting zullen jouw terras dan ook volledig afmaken!

Onze pergola was tevens de winnaar van het Red Dot Design Award in 2020!

Pergola zonwering pergolazonwering V642 Tumba

Specificaties

Max. breedte pergola 6 m
Max. uitval pergola 5 m
Bediening pergola Elektrisch inclusief bediening van op afstand
Uitvoering pergola Op terrasoverkapping of op palen
Profielkleur pergola Kleur naar keuze

Populairste kleuren

70 3009
Grijs 70.3009
70 3011
Grijs 70.3011

V650-Tallinn verandazonwering

De V650 veranda zonwering is een aparte verandazonwering uit het Verano gamma. Hecht je veel waarde aan de uitstraling van je veranda zonwering?

De Tallin verandazonweringen zijn de zo gehete balein verandazonwering, het doek hangt namelijk als sfeervol gedrapeerde baleinen onder de terrasoverkapping. Op deze manier weer je het licht van de zon en geef je tegelijkertijd ook een gezellige twist aan je terras.

Veranda zonwering V650 Tallinn Ljus

Specificaties

Max. breedte 4 m
Max. uitval 5 m
Bediening Handbediende verandazonwering
Uitvoering Verandazonweringen met baleinen
Profielkleur Ivoor, wit of antraciet

Populairste kleuren

Wit
Wit
Ivoor
Ivoor
Antraciet
Antraciet structuur
Verandazonwering V920 Riva V610 Oslo

Verandazonwering op maat

Verandazonwering van Verano komt altijd volledig op maat. Dit betekent dus dat we dit type zonwering tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met werk op maat maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van verandazonwering en kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn! Naast de afmetingen bepaal jij ook de profielkleuren en uitvoering en maak je de zonwering volledig naar wens. Lees hier meer over het inmeten en monteren van verandazonwering.

FAQ verandazonwering

 • Wat is de functie van een goede verandazonwering?

  chevron-down

  Met verandazonwering voeg je een zonwerend element toe aan je overkapping. Terrasoverkappingen met een dak uit bijvoorbeeld polycarbonaat of glas laten doorgaans veel licht van de zon door. Een verandazonwering voorkomt op deze manier oververhitting onder je overkapping.

 • Wat zijn de maximale afmetingen van verandazonwering?

  chevron-down

  De maximale afmetingen van Verano verandazonwering uit één deel bedragen 600 cm breed en 500 cm uitval. Met gekoppelde verandazonweringen kun je trouwens nog een groter oppervlak overspannen.

 • Biedt een verandazonwering bescherming tegen zowel de zon als de regen?

  chevron-down

  Verandazonwering heeft een zonwerende functie. Het geïmpregneerde acryldoek heeft een water- en vuilafstotende laag maar is niet bedoeld als wering van de regen. Een veranda zonwering kun je altijd gebruiken in combinatie met een terrasoverkapping.

 • Wat is het verschil tussen een verandazonwering en een pergolazonwering?

  chevron-down

  Een verandazonwering gebruiken onze klanten in de meeste gevallen in combinatie met een terrasoverkapping. Pergolazonweringen van Verano hebben een eigen constructie van staanders en weren daarnaast de zon en stoten ook het water af.

Ontdek onze producten

Verandazonwering V920 Riva V610 Oslo
Oslo veranda zonwering | Antraciet
Veranda zonwering V612 Hamar Sfeer
Hamar veranda zonwering | Wit
Veranda zonwering V908 Ledro
Tallinn veranda zonwering | Antraciet