Een overdekt terras

Niet voor niets draait de horeca in de zomermaanden overuren. We genieten van een kopje koffie op het terras, dineren bij een restaurant of drinken een borreltje tot de zon ondergaat. Met horecazonwering creëer je een schaduwrijke en windvrije plek op je terras en zorg je dat het jouw gasten aan niets ontbreekt!

Horeca zonwering lugano2

Genieten bij zon én regen!

Onze horecazonwering is dynamisch. Dit betekent dat je heel eenvoudig en geheel elektrisch kunt inspelen op veranderingen van het weer. Willen je gasten genieten van de zon of van een frisse wind? In een handomdraai open jij de zonwering of windschermen en verander je het 'klimaat' op je terras. Overkappingen en windschermen hebben daarnaast een sfeer verhogende factor!

Duurzaam Aluminium

Duurzaam aluminium

Aluminium heeft het grote voordeel dat het sterk en solide is, maar daarnaast is het ook licht in gewicht.

Lees meer arrow-right
Maatwerk

Maatwerk

De aanschaf van raamdecoratie, buitenzonwering of een terrasoverkapping kan een behoorlijk kostbare investering zijn.

Pergolazonwering

he 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset she

Horecazonwering pergola1

Specificaties

Max. breedte
Max. uitval
Uitvoering
Dakvulling
Kleur

Populairste kleuren

Wit
Wit
Ivoor
Ivoor
Antraciet
Antraciet structuur

V745 - Lüderitz windscherm

Het V745 Lüderitz windscherm is één van de 3 windschermen uit het Verano gamma. Het verticaal windscherm is ideaal op bijvoorbeeld het balkon of als afscheiding. Je kan ook kiezen om meerdere verticale windschermen aan elkaar te zetten.

Dit glazen windscherm speelt ook handig in op het weer. Door de elektrische verschuifbare delen van het glazen windscherm bepaal je bijgevolg zelf de hoogte van je glazen windscherm en pas je zo de wind aan op je terras. Dit zorgt voor een uniek en bovendien ook een zeer populair glazen windscherm.

Windscherm in glas V745 Luderitz Sfeer

Specificaties

Max. breedte windscherm 3 m
Max. hoogte windscherm 2,5 m
Vulling windschermen Gehard glas 5mm
Extra bij windschermen Elektrisch schuivend deel

Populairste kleuren

V870 - Arezzo lamellendak

De V870 Arezzo lameldak of lamellen overkapping is één van 2 lameldaken uit het Verano buitenzonwering gamma. De Arezzo is een elegant lamellendak. Het dak wordt gevormd door lamellen die openen en sluiten door middel van een stille motor.

Als de lamellen van de lamellen zonwering zijn gesloten, dan ontstaat er een spatwaterdichte lamellen overkapping. Zo vorm je bijgevolg een leuke plek rijk aan schaduw in jouw tuin. Een geweldige mix en eveneens met een afwerking tot in de puntjes. Dit lamellendak heeft verder een robuuste aluminium constructie als ook een strak design.

Lamellendak lamellen overkapping V880 Rapallo wit

Specificaties

Max. breedte lameldak 4,5 m
Max. uitval lameldak 6 m
Bediening lameldak Elektrisch lameldak
Extra bij lamellendaken Overstek mogelijk
Constructie Op maat gemaakt

Populairste kleuren

Wit
Wit
Antraciet
Antraciet structuur
Horeca zonwering lugano

Horecazonwering op maat!

Horecazonwering van Verano komt altijd volledig op maat. Dit betekent dat we de producten tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met werk op maat maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van zonwering. Zo kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn!

FAQ horecazonwering

 • Wat is horecazonwering?

  chevron-down

  Horecazonwering is zonwering die uitvoerbaar is in grote afmetingen en terrassen van horecagelegenheden comfortabeler maakt. Populaire zonwering voor de horeca zijn o.a. overkappingen, pergola's en windschermen.

 • Wat zijn de voordelen van zonwering voor de horeca?

  chevron-down

  Zonwering biedt horecagelegenheden diverse voordelen. Terrassen worden niet alleen comfortabeler door meer beschutting maar zijn daarnaast ook eerder in het voorjaar en later in het najaar te gebruiken.

 • Wat zijn de maximale afmetingen van horecazonwering

  chevron-down

  De maximale afmetingen van horecazonwering zijn enorm. Zo kan horecaoverkapping V950 Lugano bijvoorbeeld een maximale breedte van 600 cm en maximale uitval van 700 cm uit één deel overspannen.

 • Wat is de prijs van horecazonwering?

  chevron-down

  De prijs voor horecazonwering is enorm divers. Kijk ook eens naar de prijzen van onze terrasoverkappingen, pergola's en lamellendaken.

Ontdek onze producten

Horeca zonwering lugano2
Horecaoverkapping
Horeca zonwering windscherm
Windscherm
30 Veghel Wittern V642 Tumba web
Pergolazonwering