close

Een overdekt terras

Niet voor niets draait de horeca in de zomer overuren. We genieten van een kopje koffie op het terras, dineren bij een restaurant of drinken een borreltje tot de zon ondergaat. Met horecazonwering creëer je een schaduwrijke als ook windvrije plek op je terras en zorg je dat het jouw gasten aan niets ontbreekt!

Horeca zonwering lugano2

Genieten bij zon én regen!

Onze horecazonwering is dynamisch. Dit betekent dat je deze heel eenvoudig en geheel elektrisch kunt inspelen op veranderingen van het weer. Willen je gasten genieten van de zon of van een frisse wind? In een handomdraai open jij de zonwering of windschermen en verander je het 'klimaat' op je terras. Overkappingen, lamelendaken, pergola's en windschermen hebben daarnaast een sfeer verhogende factor!

Duurzaam Aluminium

Duurzaam aluminium

Aluminium heeft het grote voordeel dat het sterk en solide is, maar daarnaast is het ook licht in gewicht.

Lees meer arrow-right
Maatwerk

Horecazonwering op maat

De aanschaf van raamdecoratie, buitenzonwering of een terrasoverkapping kan een behoorlijk kostbare investering zijn.

V490 - Palermo zonneluifel

Dit nieuw zonnescherm heeft sinds 2023 ook zijn intrede gedaan in ons gamma. De V490-Palermo is een zonnescherm met een zeer mooi, prestigieus, elegant en ook een uniek design. Helemaal gemaakt volgens de hedendaagse hoogstaande verwachtingen van onze klanten.

Uiteraard ook een cassette scherm, waardoor je het doek bijgevolg mooi kunt laten beschermen. Later dit jaar zelfs te verkrijgen tot een maximale breedte van 14 m en een uitval van 4 m. Helemaal klaar dus om ook de grote terrassen te gaan overspannen.

Dit maakt het zonnescherm niet alleen enorm interessant voor de luxe tuin en terras, ook een horeca terras profiteert van deze effectieve oplossing.

Zonnescherm knikarmscherm zonnetent zonneluifel V490 palermo 2023

Specificaties

Type zonneluifel Cassette
Max. breedte zonnetent 7 m
Max. uitval zonnetent 4 m
Bediening zonnetent Elektrisch
Profielkleuren zonneluifel Wit, antraciet structuurlak of zwart structuurlak

Populairste kleuren

702601
Grijs 70.2601
702602
Grijs 70.2602
702624
Beige 70.2624
702526
Grijs 70.2526

V745 - Lüderitz windscherm

De V745 Lüderitz is één van de 3 windschermen uit het Verano gamma. Het verticaal windscherm is ideaal op bijvoorbeeld het balkon of als afscheiding. Je kan ook kiezen om meerdere verticale windschermen aan elkaar te zetten.

Dit glazen windscherm speelt ook handig in op het weer. Door de elektrische verschuifbare delen van het glazen windscherm bepaal je bijgevolg zelf de hoogte van je glazen windscherm en pas je zo de wind aan op je terras. Dit zorgt voor een uniek en bovendien ook een zeer populair glazen windscherm.

Windscherm in glas V745 Luderitz Sfeer

Specificaties

Max. breedte 3 m
Max. hoogte 2,5 m
Vulling Gehard glas 5 mm
Extra bij windschermen Elektrisch schuivend deel

Populairste kleuren

V870 - Arezzo lamellendak

De V870 Arezzo lameldak of lamellen overkapping is één van 3 lameldaken uit het Verano buitenzonwering gamma. De Arezzo is toch best wel een elegant lamellendak. Het dak kenmerkt zich door lamellen die openen en sluiten door middel van een stille motor.

Als de lamellen van de lamellen zonwering zijn gesloten, dan ontstaat er een spatwaterdichte lamellen overkapping. Zo vorm je bijgevolg een leuke plek rijk aan schaduw in jouw tuin. Een geweldige mix en eveneens met een afwerking tot in de puntjes.

Dit lamellendak heeft verder een robuuste aluminium constructie als ook een strak design.

Lamellendak lamellen overkapping V880 Rapallo wit

Specificaties

Max. breedte 4,5 m
Max. uitval 6 m
Bediening Elektrisch lameldak
Extra bij lamellendaken Overstek mogelijk
Constructie Op maat gemaakt

Populairste kleuren

Wit
Wit
Antraciet
Antraciet structuur
VS905 Zwart structuur
VS905 Zwart Structuur
Ivoor
Ivoor

V642-Tumba pergola

De pergola V642 - Tumba is toepasbaar op een terrasoverkapping of eveneens aan de gevel inclusief palen. Deze pergola voeren we uit met een 100% polyester doek dat ook de zon weert. Het doek stoot eveneens het water af en is eveneens bestendig tegen invloed van het weer.

Dit kwalitatief doek komt ook met een rits in de geleiders. Het doek met rits systeem en het auto-lock systeem, waar bovendien een patent op zit, zorgen samen bijgevolg voor een zeer strak gespannen doek.

Deze stijlvolle pergola met als optie led-verlichting zullen jouw terras dan ook volledig afmaken!

Onze pergola was tevens de winnaar van het Red Dot Design Award in 2020!

V6xx Tumba 5 antraciet

Specificaties

Max. breedte pergola 6 m
Max. uitval pergola 5 m
Bediening Elektrisch inclusief bediening van op afstand
Uitvoering Op terrasoverkapping of op palen
Profielkleur Kleur naar keuze

Populairste kleuren

70 3009
Grijs 70.3009
70 3011
Grijs 70.3011
70 3010
Grijs 70.3010
70 3012
Grijs 70.3012
Horeca zonwering lugano

Horecazonwering op maat!

Horecazonwering van Verano komt altijd volledig op maat. Dit betekent dus dat we de producten tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met werk op maat maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van zonwering. Zo kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn!

FAQ horecazonwering

 • Wat is horecazonwering?

  chevron-down

  Horecazonwering is zonnewering die uitvoerbaar is in grote afmetingen en terrassen van horecagelegenheden comfortabeler maakt. Populaire zonwering voor de horeca zijn bijvoorbeeld overkappingen, pergola's en windschermen.

 • Wat zijn de voordelen van zonwering voor de horeca?

  chevron-down

  Zonwering biedt de horeca diverse voordelen. Terrassen kun je niet alleen comfortabeler maken door meer beschutting, maar zijn daarnaast ook eerder in het voorjaar en later in het najaar te gebruiken.

 • Wat zijn de maximale afmetingen van horecazonwering

  chevron-down

  De maximale afmetingen van horecazonwering zijn enorm. Zo kan horecaoverkapping V950 Lugano bijvoorbeeld een maximale breedte van 6 meter en maximale uitval van 7 meter uit één deel overspannen.

 • Waarom kiezen voor Verano?

  chevron-down
  • Ontdek ons uitgebreide netwerk van geautoriseerde distributeurs met behulp van onze handige showroom locator. Wij bieden een volledig assortiment aan zonwering voor zowel binnen als buiten, met de meest gunstige prijs-kwaliteitverhouding op de markt. Profiteer van garanties tot wel 5 jaar op onze hoogwaardige buitenzonwering.
  • Met talrijke onderscheidingen, waaronder de gerenommeerde Red Dot Award voor excellent design, onderstrepen we onze toewijding aan kwaliteit en esthetiek. Onze zonnewering wordt geheel op maat geleverd, zodat het naadloos aansluit bij jouw wensen en behoeften.
  • Maak je geen zorgen meer over de installatie van je zonwering. Als Belgisch-Nederlandse fabrikant staan we garant voor de hoogste kwaliteit en vakmanschap. Met meer dan 30 jaar ervaring en vakkennis in de branche, ben je bij ons in vertrouwde handen.

Ontdek onze producten

Horeca zonwering lugano2
Horecaoverkapping
Horeca zonwering windscherm
Windscherm
30 Veghel Wittern V642 Tumba web
Pergolazonwering