Buitenonwering laten plaatsen

Buitenzonwing plaatsen? Denk je eraan om je woning te voorzien van buitenzonwering? Laat dit dan doen door een echte vakman! Verano heeft een netwerk aan dealers voor buitenzonwering in gans België. Dagelijks gaan zij op pad voor de plaatsing en montage van zonneschermen, terrasoverkappingen, lamellendaken, etc.

Lamellendak overkapping met lamellen Sfeer buitenzonwering V860

Voordelen van buitenzonwering

Buitenzonwering is geen product dat je zomaar koopt. Het is een investering die je leven gemakkelijker maakt. We maken eventjes een overzicht

 • Verhoog de privacy: een schutting of screens worden vaak aangekocht om ongestoord te kunnen genieten van bijvoorbeeld een gezinsactiviteit
 • Een koelere plaats: de zomers worden in België almaar warmer en warmer. Daarom is het belangrijk om te investeren in bijvoorbeeld rolluiken om je huis lekker fris te houden. Zo kun je beter slapen en beter leven.
 • Verminder schadelijk Uv-stralen: een zonnescherm of lamellendak blokkeert een deel van de zonnestralen en beschermt je op deze manier van schadelijke Uv-stralen.
 • Bespaar op energie: energiefactuur zijn tegenwoordig aan de dure kant. Met ons gamma aan buitenzonwering kun je 3 tot wel 12 procent besparen op je energiefactuur. En dat iedere maand opnieuw!

Waarom Verano voor buitenzonwering?

Verano doet productie in Nederland en België en heeft meer dan 20 jaar ervaring. We streven naar de beste producten en hebben een R&D werkgroep in Nederland. Er is een garantie tot 5 jaar op ons gamma aan buitenzonwering. Het dealer netwerk is heel uitgebreid in gans Vlaanderen, overal in het land hebben we verschillende partners die jouw project met glans kunnen realiseren. Doordat we de producten zelf ontwerpen en maken, kunnen we op maat werken. Ook alle ral-kleuren zijn beschikbaar voor de afwerking van jouw buitenzonwering. Veel van onze producten werken met een afstandsbediening, hiervoor werken we samen met Somfy om deze diverse types buitenzonwering goed te automatiseren.

Snelle plaatsing

Doordat we binnen de Benelux produceren, kun je rekenen op een snelle productie nadat de offerte is goedgekeurd. Verano streeft naar de beste prijs/kwaliteit. Onze dealers staan zelf ook al jaren in het vak en zorgen voor een snelle plaatsing en een goede afwerking van jouw buitenzonwering.

Ga zeker voor een monteur, want de plaatsing is niet zo eenvoudig. Onze specialisten voor buitenzonwering zetten dagelijks onze producten en hebben een goeie kennis van zaken. Na de plaatsing kan je jouw buitenzonwering meteen in gebruik nemen.

Ons gamma voor buitenzonwering

Terrasoverkapping overkapping buitenzonwering inmeten montage

Terrasoverkapping als buitenzonwering

Een terrasoverkapping wordt ook al eens een overkapping genoemd. Een terrasoverkapping is een aluminium constructie op 4 palen. Het dak kan worden afgewerkt in glas of polycarbonaat.
Je kunt je terrasoverkapping eveneens voorzien van glaswanden of screens. Zo heb je een windvrije overkapping.

Verano heeft verschillende modellen voor terrasoverkappingen.
Wil je graag meer informatie over dit type buitenzonwering? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de dealer in jouw buurt voor buitenzonwering.

Lamellendak lamellen overkapping V880 Rapallo buitenzowering

Lamellendak als buitenzonwering

Een lamellendak wordt ook al eens een lameldak, lamellen overkapping of terrasoverkapping met lamellen genoemd. Een lamellendak is een soort overkapping met kantelbare lamellen. Je kunt je lamellendak eveneens voorzien van glaswanden of screens. Zo heb je een windvrije overkapping.

Verano heeft verschillende modellen voor een lamellendaken.
Wil je graag meer informatie over dit type buitenzonwering? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de dealer in jouw buurt voor buitenzonwering.

Download hier jouw lamellendak brochure! arrow-right
Zonwering_Zonneluifel_ Zonnetent_Zonnescherm V280 Ipanema buitenzonwering

Zonneschermen als buitenzonwering

Een zonnescherm wordt ook wel zonnetent, zonneluifel of knikarmscherm genoemd. Een zonnescherm is een type buitenzonwering aan de buitenkant van het gebouw of aan de gevel bevestigd. Het bestaat uit een schermdoek en 2 knikarmen. Je hebt ook modellen met cassette. Hierdoor is het doek van het zonnescherm beter beschermd tegen weer en wind.

Verano heeft verschillende modellen voor zonneschermen.
Wil je graag meer informatie over dit type buitenzonwering? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de dealer in jouw buurt voor buitenzonwering.

Download hier jouw zonnescherm brochure! arrow-right
zip screens ritsscreens binnenscreens zonnescreens raamdecoratie

Screens als buitenzonwering

Een screen wordt ook wel ritsscreen of zip screen genoemd. Screen is eveneens een vorm van buitenzonwering maar ditmaal verticaal in tegenstelling tot de meeste andere vormen. De zonnestralen worden flink afgeweerd door onze screens. Ook de privacy wordt verhoogd. Als het zomer is kun je met zip screens ook serieus de warmte drukken in jouw woning. De zonnestralen worden gereflecteerd door de screens.

Door de technologie met ritsen blijft het doek heel goed vastzitten en zijn de zip screens winddicht.

Verano heeft verschillende modellen voor screens.
Wil je graag meer informatie over dit type buitenzonwering? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de dealer in jouw buurt voor buitenzonwering.

Download hier jouw screens brochure! arrow-right
01 Markies | Markiezen buitenzonwering

Markiezen als buitenzonwering

Als je jouw boetiek een traditionele look wil geven, dan zijn markiezen de beste keuze voor buitenzonwering. Een markies is zoals een zonnescherm, maar dan met een speciale bolle constructie met latten.

Verano heeft verschillende modellen voor markiezen.
Wil je graag meer informatie over dit type buitenzonwering? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de dealer in jouw buurt voor buitenzonwering.

Download hier jouw markiezen brochure! arrow-right
Tumba verandazonwering buitenzonwering

Verandazonwering als buitenzonwering

Een verandazonwering of veranda zonwering is een speciaal type buitenzonwering die je op je veranda plaatst. Hierdoor weer je de extreme warmte in de zomer en de extreme koude in de winter.

Er zijn heel wat modellen en er is elektrische bediening mogelijk. De doeken blijven altijd op spanning door de rits technologie.

Wil je graag meer informatie over dit type buitenzonwering?
Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de dealer in jouw buurt voor buitenzonwering.

Download hier jouw verandazonwering brochure! arrow-right
Uitvalschermen buitenzonwering

Uitvalschermen als buitenzonwering

Een uitvalscherm is een beetje te vergelijken met een zonnescherm, maar is bedoeld om de zon binnen te weren. Het uitvalscherm staat in tegenstelling tot een zonnescherm veel schuiner gericht. Dit uitvalscherm kun je plaatsen op een balkon, in een flat, een kantoorpand en een voortuin. Het is een populaire buitenzonwering die polyvalent kan worden ingezet.

Wil je graag meer informatie over dit type buitenzonwering?
Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de dealer in jouw buurt voor buitenzonwering.

Download hier jouw uitvalscherm brochure! arrow-right

Buiten- of binnenzonwering nodig voor jouw woning?

Werk samen met een dealer gespecialiseerd in buitenzonwering.

Zonwering laten plaatsen, waarom een specialist inschakelen?

Het is aangeraden om met een specialist samen te werken als je een buitenzonwering wil plaatsen. Verano beschikt over een uitgebreid dealernetwerk.
Als je in zee gaat met een dealer dan kun je zeker zijn van een goed eindresultaat. De plaatsing en afwerking gebeurt snel en nauwkeurig. En onze dealers voor buitenzonwering werken alleen met de beste materialen.

Somfy

Elektrisch of handbediende zonwering

De meeste buitenzonwering in ons gamma zijn zowel beschikbaar in een elektrische als een handmatige versie. Het hangt af van je budget als van het type buitenzonwering of je best voor een elektrische buitenzonwering kiest of eerder voor een handmatig type. Zonnetenten zijn bijvoorbeeld gemakkelijk te bedienen. Voor screens kies je dan weer best voor een elektrische bediening.

Bekende merken in de branche

Als je voor buitenzonwering kiest, dan heb je heel wat keuze. Als je kiest voor een merk zoals Verano. Dan ben je zeker van een product met een goede kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze producten zijn gekeurd en gecertificeerd, komen met een garantie en je kan rekenen op een prima prijs/kwaliteit.

Bovendien kunnen we de producten voor jou op maat maken en er is keuze uit alle RAL-kleuren. Voor automatisatie van onze buitenzonwering werken we samen met het kwaliteitsmerk Somfy.

01 Vouwgordijn Sfeer

Ook voor binnenzonwering is er Verano

Bij Verano zijn we er niet enkel voor buitenzonwering, ook voor binnenzonwering ben je bij ons aan het goeie adres! Sinds jaar en dag zijn gordijnen populair, maar er zijn tegenwoordig heel wat varianten. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld ook kiezen voor:

Deze binnenzonwering komt met 2 jaar garantie en er is keuze tussen heel wat stoffen en kleuren. Kies ook zelf de hoogte en de breedte voor jouw raamdecoratie. Zo heb je bij lamelgordijnen bijvoorbeeld de keuze tussen aluminium, stof en kunststof. Onze raamdecoratie kies je vooral in functie van de stijl van jouw huis, je budget en je persoonlijke wensen.

Download hier jouw raamdecoratie brochure! arrow-right
Verano squarelogo 1561467338952

Voordelen samenwerking Verano

 • Uitgebreid netwerk van dealers in gans België, zowel in Vlaanderen als in Wallonië
 • Belgisch Nederlands product
 • Uitgebreid gamma aan zonwering, voor zowel binnen als buiten
 • Verschillende jaren know-how/expertise opgebouwd
 • Geen zorgen voor jou voor de plaatsing
 • Innoverend bedrijf met eigen R&D afdeling
 • Tot 5 jaar garantie op buitenzonwering
 • Wij streven naar beste prijs/kwaliteit op de markt
 • Alleen duurzame producten die we verkopen met de nodige certificaten