close

Binnenscreens een stijlvolle oplossing voor binnen

Binnenscreens helpen om het daglicht in huis aangenaam te filteren. Een eenvoudige montage voor maximaal comfort in je woonkamer, slaapkamer, keuken of kantoorruimte.

Binnenscreens Large web SCR 3001 05 charcoal iron grey L
Binnenscreens Large web SCR 3005 52 chalk beige cream L

Voordelen van een binnenscreen

Binnenscreens vragen weinig ruimte om te installeren aan de muur of aan het plafond. Ze kunnen ook discreet weggewerkt worden in een nis en vallen dus bijna niet op. Als u last heeft van het felle daglicht of schitteringen op uw TV scherm of laptop, kan u ze naar beneden laten. De screens hangen mooi strak en zorgen voor sfeer zonder dat uw zicht naar buiten belemmerd wordt. Door de ruime keuze aan doekkleuren past dit in elke interieur. Ze zijn erg geschikt voor grotere ramen waarmee u naast het comfort binnen ook de warmte weert en oververhitting tegen gaat.

Childsafety

Child safety

Wij dragen bij aan een veilige omgeving voor jouw kinderen. Het veiliger maken van onze producten is topprioriteit.

Lees meer arrow-right
Energie Besparen

Bespaar eveneens op energie

Binnenscreens weren de warmte en maken je binnenomgeving aangenaam. Binnenscreens kan je zeker zien als een goede en betrouwbare investering.

Lees meer arrow-right

Binnenscreen Medium

De binnenscreen Medium is een van de 3 maten van de Verano binnenscreens. Bij dit type screen heeft u een as van 50mm, waardoor het systeem erg compact blijft. Samen met de onderlijst en de steunen vormt het een mooi geheel.

De binnenscreens zijn beschikbaar in de kleuren wit of zwart. Voor de doeken heeft u een brede keuze uit verschillende doeken. Hiervoor kan u het beste contact nemen met een van onze partners in uw buurt.

Medium web SCR 3001 05 charcoal iron grey L

Specificaties

Max. breedte binnenscreen 3 m
Max. hoogte binnenscreen 3 m
Bediening binnenscreen Ketting of motor
Profielkleur binnenscreen Wit of zwart

Populairste kleuren

Binnenscreen Large

De binnenscreen Large is een van de 3 maten van de Verano binnenscreens. Bij dit type screen heeft u een as van 65 mm, waardoor het systeem de nodige steun heeft. Samen met de onderlijst en de steunen vormt het een mooi geheel.

De binnenscreens zijn beschikbaar in de kleuren wit of zwart. Voor de doeken heeft u een brede keuze uit verschillende doeken. Hiervoor kan u het beste contact nemen met een van onze partners in uw buurt.

Medium web SCR 3005 52 chalk beige cream L

Specificaties

Max. breedte binnenscreen 3,5m
Max. hoogte binnenscreen 3,4 m
Bediening binnenscreen Ketting of motor
Profielkleur binnenscreen Wit of zwart

Populairste kleuren

Binnenscreen Extra large

De binnenscreen Extra large is een van de 3 maten van de Verano binnenscreens. Bij dit type screen heeft u een as van 80 mm, waardoor het systeem ook bij grote maten uitstekend blijft functioneren. Samen met de onderlijst en de steunen vormt het een mooi geheel.

De binnenscreens zijn beschikbaar in de kleuren wit of zwart. Voor de doeken heeft u een brede keuzen uit verschillende doeken. Hiervoor kan u het beste contact nemen met een van onze partners in uw buurt.

Small web SCR 3003 11 beige pearl grey L

Specificaties

Max. breedte binnenscreen 4 m
Max. hoogte binnenscreen 4 m
Bediening binnenscreen Motor
Profielkleur binnenscreen Wit of zwart

Populairste kleuren

Binnenscreen 47 REP 03

Binnenscreens op maat

Binnenscreens van Verano worden altijd volledig op maat gemaakt. Dit wil dus zeggen dat het volledig op jouw situatie wordt afgestemd. Zo kan u het volledig bij uw interieur laten aansluiten. Ze zijn ideaal voor grote glaspartijen en beschermen ook uw meubels tegen overmatig zonlicht, zonder uw ruimte volledig te verduisteren. Het contact met buiten blijft behouden. Binnenscreens zien er naast functioneel ook nog eens heel goed uit!

Binnenscreens Large web SCR STYLE 02 pearl L

Ultiem gebruiksgemak

Heeft u beslist om uw woning te voorzien van binnenscreens? Denk dan ook goed na over de bedieningsmogelijkheden. Kiest u best een ketting of liever een afstandbediening? Als u beperkte maten heeft kan een kettingbediening perfect zijn. Een ander verhaal is het bij hoge of grote ramen. Dan is het handig deze te voorzien van een motor met afstandsbediening. Bij meerdere binnenscreens kan u deze met 1 druk op de knop tegelijk naar beneden of naar boven laten gaan. Op afstand zorgen dat de zon wordt geweerd uit uw woning, handiger kan het niet.