Bespaar op je energiekosten

Het regelen van het binnenklimaat is voor veel huishoudens een belangrijke kostenpost. In de winter gaat er in een woning veel warmte verloren via de ramen. Omdat we het graag behaaglijk houden heeft verlies van warmte ook een hoge rekening voor energie tot gevolg. De isolatiewaarde van je ramen, dus hoe goed (of slecht) de ramen warmte binnenhouden, wordt sterk verbeterd door de toevoeging van zonwering.

16 Jaloezie Gezin Tv Kijken Kerkhof
zonnescreen Binnenscreen Ritsscreen Zip Screens Sfeer V540

Bescherming aan de buitenzijde

Zonwering aan de buitenzijde van de woning zoals rolluiken en ritsscreens zorgen voor een effectieve manier van energiebesparing. Door de toevoeging van deze producten wordt er als het ware een extra luchtspouw gecreëerd. Daardoor komt warmte jouw huis minder snel uit kan en koude lucht komt ook minder snel naar binnen. Om optimaal te profiteren gebruik je dus best gedurende de winter de zon om je woning te verwarmen en bescherm je 's nachts jouw kamers tegen de kou buiten. In de zomer laat je een avondbries het huis verkoelen en bescherm je overdag jouw woning tegen de hitte.

Rolgordijn rolgordijnen Sfeer

Bescherming aan de binnenzijde

Door het bekleden van jouw ramen met raamdecoratie kun jij de temperatuur in je woning namelijk beter reguleren. Raamdecoratie creëert, net als bijvoorbeeld buitenzonwering, ook een extra luchtspouw met een verbeterde isolatiewaarde van de ramen als gevolg. Raamdecoratie kan de isolatiewaarde van enkel glas tot wel 60% verhogen. Dit resulteert in een lagere rekening voor energie! Daarnaast is raamdecoratie natuurlijk ook een modieus product en heeft het eveneens een positieve invloed op de uitstraling van jouw woning.

Ontdek onze producten

Markiezen Markies Sfeer
Markies | Standaard | 70.2543
03 Sfeer uitvalschermen uitvalscherm
Florence uitvalschermen | zilver
Screens Ritsscreen Van Heeswijk
Verticale screens | V540 | Ivoor