close
Zonnewering zonwering kopen Ritsscreen zip screen binnenscreen buitenzonwering

5 redenen om te kiezen voor ritsscreens

21-01-2019

Steeds meer eigenaren van huizen in België voorzien hun woning van ritsscreens. Maar waarom kiezen mensen steeds vaker voor deze vorm van zonwering? Wij geven jou hieronder vijf redenen waarom ritsscreens de ideale oplossing kunnen zijn voor jouw woning, ook voor deze van jou.

1# Geen schitteringen met binnenscreens

Een screen zorgt ervoor dat schitteringen van de zon jouw woning niet binnendringen. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld televisie aan het kijken bent. Wanneer je de zip screens laat zakken zorgt het zonwerende doek ervoor dat je het zonlicht en de schitteringen van de zon kunt filteren.

2# Ritsscreens geven privacy

Een ander voordeel van zip screens is dat deze meer privacy creëren. Mensen kunnen van buitenaf namelijk niet je woning inkijken, terwijl de zonnescreens jouw zicht naar buiten niet belemmeren. Vanaf binnen kun je gewoon ook naar buiten kijken!

Windvaste screens Verticale Screens zonwering ritsscreens zonnescreens V540

3# Je woning blijft koel dankzij zonnescreens

Met zip screens blijft je woning gedurende de warme dagen koel! Wanneer je de ritsscreens laat zakken filteren deze de zonnestralen en de warmte, waardoor de temperatuur in jouw huis minder snel oploopt. Dit zorgt uiteraard voor een comfortabele omgeving om te leven, maar daarnaast is het ook goed voor je portemonnee!

Meer weten over onze screens en andere zonwering?

Graag een zonwering kopen, maar je bent er toch nog niet helemaal uit? Geen probleem! Neem alvast contact met ons op om een brochure aan te vragen of voor een vrijblijvende offerte via één van onze verdelers. Zij denken graag met je mee en geven je ook graag advies en service op maat! Je vindt jouw dichtste partner hier.