Zonnewering zonwering kopen Ritsscreen zip screen binnenscreen buitenzonwering

5 redenen om te kiezen voor ritsscreens

21-01-2019

Steeds meer huizen in België worden voorzien van ritsscreens. Maar waarom kiezen mensen steeds vaker voor deze vorm van zonwering? Wij geven jou hieronder vijf redenen waarom ritsscreens de ideale oplossing kunnen zijn voor jouw woning, ook voor deze van jou.

1# Geen schitteringen met binnenscreens

Ritsscreens zorgen ervoor dat schitteringen van de zon niet jouw woning binnendringen. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld televisie aan het kijken bent. Wanneer je de zip screens® laat zakken zorgt het zonwerende doek ervoor dat het licht van de zon en de schitteringen van de zon worden gefilterd.

2# Ritsscreens geven privacy

Een ander voordeel van zip screens is dat deze meer privacy creëren. Mensen kunnen van buitenaf namelijk niet je woning inkijken, terwijl de ritsscreens jouw zicht naar buiten niet belemmeren. Vanaf binnen kun je gewoon ook naar buiten kijken!

Windvaste screens Verticale Screens zonwering ritsscreens zonnescreens V540

3# Je woning blijft koel dankzij zonnescreens

Met zip screens eens blijft je woning gedurende de warme dagen koel! Wanneer je de ritsscreens laat zakken filteren deze de stralen van de zon en de warmte, waardoor de temperatuur in jouw huis minder snel oploopt. Dit zorgt uiteraard voor een comfortabele leefomgeving, maar daarnaast is het ook goed voor je portemonnee!