Een lamellendak biedt de perfecte plek om te ontspannen

Een lamellendak, terrasoverkapping met lamellen of overkapping met lamellen vormt een plek waar jij heerlijk kunt ontspannen. Bijvoorbeeld met een boek of een gezellige borrel met vrienden. Dat wil toch iedereen? Een sfeervolle hoek om tot rust te komen in de tuin. In of juist uit de zon. Helemaal naar jouw wens. Vooral het weer en ook de inval van het licht bepalen de tijd die jij op terras doorbrengt. Dankzij onze lameldaken zorgen wij daarom dat jij de controle in handen krijgt!

09 V870 Arezzo antraciet 6
Lamellendak lamellen overkapping V860 Levanto Sfeer

Speel via een lamellendak in op het weer

Met de kantelbare lamellen van de lamellen overkapping speel je snel en eveneens eenvoudig in op veranderend weer. Jij bepaalt de hoeveelheid licht van de zon en ventilatie door de stand van de lamellen van jouw lameldak te veranderen. Wil je in het voorjaar zo veel mogelijk van de zon genieten? Schuif dan de lamellen van je lamellendak geheel open! De vorm van het aluminium lamellendak is erg strak. Daarom vormen lamellen overkappingen een echte blikvanger in de moderne tuin.

Duurzaam Aluminium

Duurzaam aluminium

Aluminium heeft het grote voordeel dat het sterk en solide is, maar daarnaast is het ook licht in gewicht.

Lees meer arrow-right

Ontdek nu onze lamellendaken | Vraag de brochure met verdeler!

Lamellen_overkapping V870 Arezzo lamellendak

V870 - Arezzo lamellendak

De V870 Arezzo lameldak of lamellen overkapping is één van 2 lameldaken uit het Verano buitenzonwering gamma. De Arezzo is een elegant lamellendak. Het dak wordt gevormd door lamellen die openen en sluiten door middel van een stille motor.

Als de lamellen van de lamellen zonwering zijn gesloten, dan ontstaat er een spatwaterdichte lamellen overkapping. Zo vorm je bijgevolg een leuke plek rijk aan schaduw in jouw tuin. Een geweldige mix en eveneens met een afwerking tot in de puntjes. Dit lamellendak heeft verder een robuuste aluminium constructie als ook een strak design.

Lamellendak lamellen overkapping V880 Rapallo wit

Specificaties

Max. breedte lameldak 4,5 m
Max. uitval lameldak 6 m
Bediening lameldak Elektrisch lameldak
Extra bij lamellendaken Overstek mogelijk
Constructie Op maat gemaakt

Populairste kleuren

Wit
Wit
Antraciet
Antraciet structuur

V880 - Rapallo lamellendak

Het V880 Rapallo lamellendak of terrasoverkapping met lamellen is één van 2 lameldaken uit het Verano buitenzonwering gamma. Het Rapallo lamellendak is niet alleen kantelbaar, maar ook verschuifbaar. Wil je een dagje zonnebaden op je terras? Dan schuif je het lamellendak volledig open en kun je bijgevolg genieten van de volle zon. Als de lamellen overkapping in gesloten toestand is, ontstaat er een spatwaterdichte lamellen overkapping. Lameldaken vormen dan ook een geweldige aanvulling voor jouw tuin!

Lamellendak lamellen overkapping V870 Arezzo wit

Specificaties

Max. breedte lamellendak 3 m
Max. uitval lamellendak 5,1 m
Bediening lamellendak Elektrisch lameldak
Extra bij lamellendaken Openschuivende lamellen
Constructie Op maat gemaakt

Populairste kleuren

Wit
Wit
Antraciet
Antraciet structuur

 • Wat zijn de maximale afmetingen van een lamellendak?

  chevron-down

  De maximale afmetingen van Verano lamellendaken zijn:

  Breedte: 450 cm
  Uitval:
  600 cm

  Wil je graag een groter terras voorzien van een lamellendak? Dat is geen probleem! Lamellendaken kunnen namelijk eenvoudig gekoppeld worden zodat enorme overkappingen ontstaan.

 • Wat kost een lamellendak?

  chevron-down

  Lamellendaken van Verano behoren tot het luxe segment. De adviesprijs voor een lamellendak met een afmeting van 400cm x 400cm is €13.734,-.

 • Kunnen lamellendaken gekoppeld worden?

  chevron-down

  Lamellendaken kunnen gemakkelijk gekoppeld worden. Op deze manier kunnen enorme terrassen van beschutting worden voorzien en word je dus niet begrensd door de maximale afmetingen.

 • Kan een lamellendak van verlichting worden voorzien?

  chevron-down

  Lamellendaken van Verano kunnen worden uitgevoerd met een strip led-verlichting die wordt geplaatst in de profielen. Zo ontstaat een sfeervolle lamellenoverkapping die je terras 's avonds van sfeerverlichting kan voorzien.

 • Is een lamellendak bestand tegen regen?

  chevron-down

  De lamellen van een lamellendak zorgen in gesloten toestand voor een spatwaterdicht dek. Het regenwater wordt via de profielen van de lamellen afgevoerd naar de staanders. Let op: het lamellendak is een ongeisoleerd product voor het buitenleven.

Ontdek onze producten

04 V860 Levanto Sfeer
Arezzo | Lamellendak | Antraciet
Lamellendak arezzo Antraciet
Arezzo | Lamellendak | Wit
18 V870 Arezzo wit
Rapallo | Lamellendak | Wit