close

Beschutting tegen wind en regen

Beschutting tegen het weer is in België zeker geen overbodige luxe. Niet voor niets staat ons land bekend om de wisselvalligheid van het weer. Bloedhete dagen in de zomer worden afgewisseld met fikse buien en ook een frisse wind. Toch wil dit niet zeggen dat jij je direct gewonnen hoeft te geven, met wat extra beschutting kun je prima buiten blijven genieten.

Terrasoverkapping overkapping V908 Ledro Kerkhof
Glaswand_Glazen_Schuifwand V785 Serena Sfeer

Houd het droog

We zij hier wel gewend aan wat regen. Maar zou het niet fijn zijn als je toch lekker in de tuin kunt blijven barbecueën met je vrienden wanneer het weer omslaat? Een aluminium terrasoverkapping wordt aan de gevel van je woning gemonteerd en geldt zo als een permanent verlengstuk van je woning. De gesloten lamellen van een lamellendak zijn tevens spatwaterdicht en zorgen voor de beschutting wanneer jij het nodig hebt!

Windscherm in glas V745 Luderitz Sfeer

Uit de wind

De verplaatsing van lucht is van enorme invloed op de temperatuur. Zo komt het voor dat de wind op zonnige dagen toch voor een oncomfortabele temperatuur zorgt. Windschermen en schuttingen zorgen ervoor dat je jouw gehele tuin of jouw terras van wat extra beschutting kunt voorzien. Beschik je al over een Verano terrasoverkapping? Met de diverse schuifwanden kun je ook eenvoudig een fraaie beschutte tuinkamer creëren. Wist je dat je ook met ritsscreens een terrasoverkapping of lamellendak kunt afsluiten?

Ontdek onze producten

Ritscreen V550 Antraciet resize
Screens | Wit | Antraciet doek
Terrasoverkapping V910 Garda Sfeer
Garda terrasoverkapping | Antraciet
V745 Luderitz Sfeer Windschermen
Lüderitz windschermen | Antraciet