Raamdecoratie Jaloezieën Sfeer Alu

Raamdecoratie reguleert het invallende zonlicht

Een van de belangrijkste eigenschappen van raamdecoratie is het weren van invallend zonlicht. Invallend zonlicht zorgt er vaak voor dat een ruimte oververhit raakt.

Daarnaast heeft het invallende licht in veel gevallen een negatief effect op het zichtcomfort tot gevolg. De kleur en het materiaal van de raamdecoratie bepaalt voor een groot deel de functionele waarde van raambekleding.

Extra isolatie voor je ramen

In de winter gaat er in een woning veel warmte verloren via de ramen. Omdat we het graag behaaglijk houden in onze woning heeft warmteverlies een hoge energierekening tot gevolg. Raamdecoratie is een relatief onbekend wapen om energie te besparen.

De isolatiewaarde van je ramen, dus de mate waarin warmte wordt behouden voor je woning, wordt sterk verbeterd door de toevoeging van raamdecoratie. De extra laag die je met raambekleding creëert zorgt ervoor dat er een extra luchtspouw wordt gecreëerd.

Raamdecoratie Plissés_Plisségordijnen_standaard
Childsafety

Child safety

Wij dragen bij aan een veilige omgeving voor jouw kinderen. Het veiliger maken van onze producten is topprioriteit.

Lees meer arrow-right
Duurzaam Aluminium

Duurzaam aluminium

Aluminium heeft het grote voordeel dat het sterk en solide is, maar daarnaast is het ook licht in gewicht.

Lees meer arrow-right
Bedrijfsvideo

Hoe wordt het gemaakt?

Nieuwsgierig naar onze organisatie? In onze bedrijfsvideo nemen we je mee in een vogelvlucht door onze productie en kantoren.

Lees meer arrow-right
Plissé stalenmodule raamdecoratie

Raamdecoratie op maat

Raamdecoratie van Verano® wordt altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de raambekleding tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van raamdecoratie en kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn! Naast de afmetingen bepaal jij de profielkleuren, doekkleuren en bediening en maak je de raamdecoratie volledig naar jouw wens.