close
Raamdecoratie Jaloezieën Sfeer Alu

Raamdecoratie reguleert het invallende licht van de zon

Een van de belangrijkste eigenschappen van raamdecoratie is het weren van invallend licht van de zon. Invallend licht van de zon zorgt er vaak voor dat een ruimte oververhit raakt.

Daarnaast heeft het invallende licht in veel gevallen een negatief effect op het comfort van het zicht tot gevolg. De kleur en het materiaal van de raamdecoratie bepaalt voor een groot deel de functionele waarde van bekleding voor ramen.

Extra isolatie voor je ramen

In de winter gaat er in een woning veel warmte verloren via de ramen. Omdat we het graag behaaglijk houden in onze woning heeft warmteverlies een hoge energierekening tot gevolg. Raamdecoratie is een relatief onbekend wapen om energie te besparen.

De isolerende waarde van je ramen, dus de mate waarin warmte wordt behouden voor je woning, kunnen we sterk verbeteren door de toevoeging van raamdecoratie. De extra laag die je met raambekleding creëert zorgt ervoor dat we een extra luchtspouw creëren.

Raamdecoratie Plissés_Plisségordijnen_standaard
Childsafety

Child safety

Wij dragen bij aan een veilige omgeving voor jouw kinderen. Het veiliger maken van onze producten is topprioriteit.

Lees meer arrow-right
Duurzaam Aluminium

Duurzaam aluminium

Aluminium heeft het grote voordeel dat het sterk en solide is, maar daarnaast is het ook licht in gewicht.

Lees meer arrow-right
Bedrijfsvideo

Hoe we het maken

Toch een beetje nieuwsgierig naar onze organisatie? In onze bedrijfsvideo nemen we je mee in een vogelvlucht door onze productie en kantoren.

Lees meer arrow-right
Plissé stalenmodule raamdecoratie

Raamdecoratie op maat

Raamdecoratie van Verano maken we altijd volledig op maat. Dit betekent dat we jouw bekleding voor ramen tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van raamdecoratie en kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn! Naast de afmetingen bepaal jij de kleuren voor de profielen, de doeken en bediening en maak je de raamdecoratie bijgevolg ook volledig naar jouw wens.