Een relaxed avondje dankzij een plisségordijn

Zonlicht kan zeker in de ochtend enorm fel je woning binnen schijnen. Storend wanneer jij vanuit je keuken alvast wat mails wilt beantwoorden op je laptop of de eerste nieuwsberichten op het journaal tijdens de ochtend wilt bekijken. Deze plisségordijnen zijn gemakkelijk in hoogte verstelbaar en zorgen bovendien dat de stralen van de ochtendzon worden gefilterd.

Plisségordijnen Plissés grijs website
09 Plisségordijn Sfeer

Extra privacy met plisségordijnen

Plisségordijnen zijn de ideale oplossing voor het verkrijgen van meer privacy in jouw woning. Door de gevouwen stof kun je ze makkelijk in of uit elkaar schuiven. De plissés kunnen aan de bovenkant naar beneden worden geschoven, waardoor jij eveneens gemakkelijk de maten van inkijk kunt bepalen. Daarnaast zijn deze plissés ook heel populair doordat ze in bijna elke situatie toepasbaar zijn. Toch wel best een groot voordeel. Kies een kleur die past bij jouw smaak als ook jouw interieur. Je hebt bij de aankoop van een plisségordijn de keuze uit veel verschillende kleuren en dessins. Zo kun je zowel gaan voor transparant, verduisterend als ook onze honingraat plissé. Welke krijgt jouw voorkeur?

Childsafety

Child safety

Wij dragen bij aan een veilige omgeving voor jouw kinderen. Het veiliger maken van onze producten is topprioriteit.

Lees meer arrow-right
Energie Besparen

Bespaar op energie met plisségordijnen

Dankzij raamdecoratie zoals bijvoorbeeld een plisségordijn, kun je gedurende de zomer gemiddeld 3 tot 12% energie besparen in jouw woning! Je kunt daarom de plaatsing van plisségordijnen zeker zien als een goede en betrouwbare investering.

Lees meer over een plisségordijn en energie arrow-right

Vraag nu jouw gratis plissé brochure aan

Header landingspagina gespiegeld

Plissés | Plisségordijnen

Plissés of plisségordijnen zijn een subtiele vorm van raambekleding. Een plissé is gemakkelijk in en uit elkaar te schuiven door de gevouwen stof. Doordat de plissé aan de bovenkant naar beneden kan worden geschoven, kun jij gemakkelijk de mate van inkijk bepalen. Daarnaast is het grote voordeel van plissés dat ze ook in bijna elke situatie toepasbaar zijn. Zo laten draai-kiepramen en koepels van het plisségordijn zich ook gemakkelijk bekleden.

Raamdecoratie Plissés_Plisségordijnen_standaard

Specificaties

Min - Max breedte plisségordijn 60 cm - 3 m
Min - Max hoogte plisségordijn 1 m - 2,6 m
Bediening plissés Handmatig of elektrisch plisségordijn

Populairste kleuren

720199
Grijs 72.0199
720197
Wit 72.0197
720195
Bruin 72.0195
720192
Zwart 72.0192

Honingraat plissés

We maken bij een plisségordijn een onderscheid tussen standaard plissé stof en een honingraat plisséstof. Standaard plissé stoffen bestaan uit één laag geplisseerde stof. Honingraatstoffen bestaan uit twee lagen gevouwen stof in een honingraatstructuur. Tussen de dubbele stoflaag wordt de lucht vastgehouden, waardoor honingraat plissés een betere isolerende werking hebben dan standaard plissés. Daarnaast verminderd de dubbele stof de zichtbaarheid van koordjes.

Plissés Plisségordijnen 6

Specificaties

Min - Max breedte plissés 60 cm - 3 m
Min - Max hoogte plissés 1 m - 2,6 m
Bediening plisségordijn Handbediend of elektrisch plisségordijn

Populairste kleuren

731001
Wit 73.1001
731005
Wit 73.1005
720405
Zwart 72.0405
720428
Zwart 72.0428

Ontdek onze producten

Plissés Plisségordijnen sfeer
Plissés | Dag/nacht | 72.0086
Plissé Plisségordijn sfeerbeeld
Standaard | Plissé | 73.0002
Plissés plisségordijnen sfeerbeeld
Plissé | Dag/nacht | 73.0002