Glazen windschermen geven een windvrije plek

Een voorbeeld van het praktische nut van windschermen of schuttingen. Stel, je besluit vandaag thuis te gaan werken. Het is lekker weer dus je terras wordt vandaag bijgevolg jouw werkplek. Uit het niets zet er plotseling een flinke wind op. Balen dat al jouw papieren nu verspreid door de tuin liggen! Met glazen windschermen behoort dit probleem voortaan tot het verleden. Al vroeg in het jaar kun je lekker buiten blijven zitten op terras, zonder last te ondervinden van die vervelende wind!

Glazen Windscherm V745 Luderitz Sfeer
Windscherm in glas V745 Luderitz Sfeer

Een langer buitenseizoen op terras dankzij een glazen windscherm

Het grote voordeel van een glazen windscherm is dat je vroeger, maar zeker ook tot later in het jaar van het leven buiten kunt genieten. In veel gevallen zorgt de wind ervoor dat het buiten toch nog frisjes voelt. Met glazen windschermen of tuinschermen cre√ęer je een plek geheel vrij van wink in jouw tuin of bijvoorbeeld op je terras. Jij bepaalt het design van het verticaal windscherm helemaal zelf door een keuze te maken in het type glas, het kleur van het frame en eveneens het type uitvoering.

Duurzaam Aluminium

Duurzaam aluminium

Aluminium heeft het grote voordeel dat het sterk en solide is, maar daarnaast is het ook licht in gewicht.

Lees meer arrow-right
Maatwerk

Schuttingen en windschermen op maat

De aanschaf van raamdecoratie, buitenzonwering zoals glazen windschermen of een terrasoverkapping kan een behoorlijk kostbare investering zijn.

Vraag vandaag nog jouw gratis windschermen brochure aan!

Windscherm tuinscherm Luderitz Sfeer

V730 - Biarritz windscherm

De V730 Biarritz windscherm is √©√©n van de 3 schermen uit het Verano gamma. De Biarritz bestaat uit een glazen windscherm omlijst door een stevige constructie in aluminium. Het verticaal windscherm Biarritz kun je volledig zelf samenstellen en je kan ook meerdere glazen windschermen naast elkaar plaatsen. Naast de afmetingen en de kleur van de profielen kun je ook het type glas, de wijze van monteren als ook het aantal vlakken kiezen. Wil je variatie in jouw tuin? Met bijvoorbeeld een variant op wieltjes cre√ęer je zelf gezellige en windvrije hoekjes op je terras.

Glazen Windscherm Windschermen V730 Biarritz Sfeer

Specificaties

Max. breedte windscherm 3 m
Max. hoogte windscherm 2,5 m
Vulling windschermen Gehard glas 5 mm
Extra bij windschermen 1, 2 of 3 delen

Populairste kleuren

Technisch Zilver
Technisch zilver
Ivoor
Ivoor
V819 Bruin
Bruin str.
V716 Antraciet
Antraciet str.

V745 - L√ľderitz windscherm

Het V745 L√ľderitz windscherm is √©√©n van de 3 windschermen uit het Verano gamma. Het verticaal windscherm is ideaal op bijvoorbeeld het balkon of als afscheiding. Je kan ook kiezen om meerdere verticale windschermen aan elkaar te zetten. Het glazen windscherm L√ľderitz speelt ook handig in op het weer. Door de elektrische verschuifbare delen van het glazen windscherm bepaal je bijgevolg zelf de hoogte van je glazen windscherm en pas je zo de wind aan op je terras. Dit zorgt voor een uniek en bovendien ook een zeer populair glazen windscherm.

Windscherm in glas V745 Luderitz Sfeer

Specificaties

Max. breedte windscherm 3 m
Max. hoogte windscherm 2,5 m
Vulling windschermen Gehard glas 5mm
Extra bij windschermen Elektrisch schuivend deel

Populairste kleuren

Technisch Zilver
Technisch zilver
V716 Antraciet
Antraciet str.

V744 - Tofino windschermen

Het V744 Tofino glazen windscherm is √©√©n van de 3 windschermen uit het Verano gamma. Het verticaal windscherm Tofino ziet er zeer slank uit. Op deze manier cre√ęer je een windvrij terras, maar voorkom je eveneens dat het zicht belemmerd wordt. Het glazen windscherm is gemakkelijk te bedienen door lichte druk uit te oefenen op het profiel aan de bovenkant.

Windscherm voor terras V744 Tofino wit

Specificaties

Max. breedte windscherm 2 m
Max. hoogte windscherm 2 m
Vulling windschermen Glas 44.4 en glas gehard 6 mm
Extra bij windschermen Recht of hoekopstelling

Populairste kleuren

Wit
Wit
V716 Antraciet
Antraciet str.

V720 - Tarifa schutting

Het V720 Tarifa schutting is één van de 2 schuttingen uit het Verano gamma. De Tarifa is een schutting bestaande uit aluminium planken. De Tarifa schuttingen kunnen worden gebruikt als afscheiding of als bijvoorbeeld ook als een verdeler van ruimte. Met planken van maximaal 2 meter breed kun je ook gaan koppelen met behulp van een tussenprofiel. Zo kan je de schutting oneindig lang maken. Je kunt het Tarifa windscherm ook koppelen met het Biarritz windscherm. Zo zorg je voor een afwisseling tussen glas en aluminium. Aluminium schuttingen hebben weinig onderhoud nodig en hebben ook een enorme lange levensduur.

Schutting V720 Tarifa

Specificaties

Max. breedte schutting 2 m
Max. hoogte schutting 2,12 m
Extra optie schuttingen Koppelbaar recht of in een hoek

Populairste kleuren

V716 Antraciet
Antraciet str.

V750 - Martinique schutting

Het V750 Martinique schutting is één van de 2 schuttingen uit het Verano gamma. Deze schutting is stevig, robuust en ook zeer stijlvol. De Martinique vormt een ideale beschutting tegen wind. De schutting Martinique biedt de mogelijkheid om een deel van de aluminium planken te vervangen door een andere vulling. Met een vulling in glas of lamellen kun je ook een deel van de doorkijk behouden. De lamellen zijn bovendien kantelbaar waardoor je kunt spelen met zowel het licht, als ook de wind en het uitzicht.

Schutting V750 Martinique Sfeer

Specificaties

Max. breedte schutting 2 m
Max. hoogte schutting 2,1 m
Vulling schutting Lamellen, glas, volkern of geperforeerd
Extra optie schuttingen Koppelbaar recht of in een hoek

Populairste kleuren

V716 Antraciet
Antraciet str.

Ontdek onze producten

V745 Luderitz windscherm Sfeer
L√ľderitz windschermen | Antraciet
V745 Luderitz Sfeer Windschermen
L√ľderitz windschermen | Antraciet
Windscherm W30 Alluma
Biarritz windschermen | Ral 7039