Windschermen geven een windvrije plek

Een voorbeeld van het praktische nut van windschermen of schuttingen. Stel, je besluit vandaag thuis te gaan werken. Het is lekker weer dus je terras is vandaag jouw werkplek. Uit het niets zet er een flinke windvlaag op. Balen dat al jouw papieren nu verspreid door de tuin liggen! Met glazen windschermen behoort dit probleem tot het verleden. Al vroeg in het jaar kun je lekker buiten blijven zitten, zonder last te ondervinden van de wind!

Windscherm V745 Luderitz Sfeer
Windscherm V745 Luderitz Sfeer

Een lang buitenseizoen dankzij een windscherm

Het grote voordeel van een glazen windscherm is dat je vroeger, maar zeker ook tot later in het jaar van het leven buiten kunt genieten. In veel gevallen zorgt de wind ervoor dat het buiten toch nog frisjes voelt. Met glazen windschermen of tuinschermen cre√ęer je een geheel windvrije plek in jouw tuin of op je terras. Jij bepaalt het design van het verticaal windscherm helemaal zelf door een keuze te maken in het type glas, het framekleur en eveneens het type uitvoering.

Duurzaam Aluminium

Duurzaam aluminium

Aluminium heeft het grote voordeel dat het sterk en solide is, maar daarnaast is het ook licht in gewicht.

Lees meer arrow-right
Maatwerk

Schuttingen en windschermen op maat

De aanschaf van raamdecoratie, buitenzonwering zoals glazen windschermen of een terrasoverkapping kan een behoorlijk kostbare investering zijn.

Vraag vandaag nog jouw gratis windschermen brochure aan!

Windscherm tuinscherm Luderitz Sfeer

V730 - Biarritz windscherm

De V730 Biarritz windscherm is √©√©n van de 3 schermen uit het Verano gamma. De Biarritz bestaat uit een glazen windscherm omlijst door een stevige constructie in aluminium. Het verticaal windscherm Biarritz kun je volledig zelf samenstellen en er kunnen ook meerdere glazen windschermen naast elkaar worden geplaatst. Naast de afmetingen en de kleur van de profielen kun je ook het type glas, de wijze van monteren en het aantal vlakken kiezen. Wil je variatie in jouw tuin? Met een variant op wieltjes cre√ęer je zelf gezellige en windvrije hoekjes op je terras.

Windscherm Windschermen V730 Biarritz Sfeer

Specificaties

Max. breedte windscherm 3 m
Max. hoogte windscherm 2,5 m
Vulling windschermen Gehard glas 5 mm
Extra bij windschermen 1, 2 of 3 delen

Populairste kleuren

Technisch Zilver
Technisch zilver
Ivoor
Ivoor
V819 Bruin
Bruin str.
V716 Antraciet
Antraciet str.

V745 - L√ľderitz windscherm

Het V745 L√ľderitz windscherm is √©√©n van de 3 windschermen uit het Verano gamma. Het verticaal windscherm is ideaal op het balkon of als afscheiding. Er kunnen ook meerdere verticale windschermen aan elkaar worden gezet. Het glazen windscherm L√ľderitz speelt in op het weer. Door de elektrische verschuifbare delen van het glazen windscherm bepaal je zelf de hoogte van je glazen windscherm en pas je zo de wind aan op je terras. Dit zorgt voor een uniek en zeer populair glazen windscherm.

Windscherm V745 Luderitz Sfeer

Specificaties

Max. breedte windscherm 3 m
Max. hoogte windscherm 2,5 m
Vulling windschermen Gehard glas 5mm
Extra bij windschermen Elektrisch schuivend deel

Populairste kleuren

Technisch Zilver
Technisch zilver
V716 Antraciet
Antraciet str.

V744 - Tofino windschermen

Het V744 Tofino glazen windscherm is √©√©n van de 3 windschermen uit het Verano gamma. Het verticaal windscherm Tofino ziet er zeer slank uit. Op deze manier cre√ęer je een windvrij terras, maar voorkom je dat het zicht belemmerd wordt. Het glazen windscherm is gemakkelijk te bedienen door lichte druk uit te oefenen op het bovenprofiel.

Windscherm V744 Tofino wit

Specificaties

Max. breedte windscherm 2 m
Max. hoogte windscherm 2 m
Vulling windschermen Glas 44.4 en glas gehard 6 mm
Extra bij windschermen Recht of hoekopstelling

Populairste kleuren

Wit
Wit
V716 Antraciet
Antraciet str.

V720 - Tarifa schutting

Het V720 Tarifa schutting is één van de 2 schuttingen uit het Verano gamma. De Tarifa is een schutting bestaande uit aluminium planken. De Tarifa schuttingen kunnen worden gebruikt als afscheiding of als verdeler van ruimte. Met planken van maximaal 2 meter breed kun je koppelen met een tussenprofiel. Zo kan de schutting oneindig lang kan worden gemaakt. Je kunt het Tarifa windscherm bijvoorbeeld koppelen met het Biarritz windscherm. Zo zorg je voor een afwisseling tussen glas en aluminium. Aluminium schuttingen hebben weinig onderhoud nodig en hebben een enorme lange levensduur.

Schutting V720 Tarifa

Specificaties

Max. breedte schutting 2 m
Max. hoogte schutting 2,12 m
Extra optie schuttingen Koppelbaar recht of in een hoek

Populairste kleuren

V716 Antraciet
Antraciet str.

V750 - Martinique schutting

Het V750 Martinique schutting is één van de 2 schuttingen uit het Verano gamma. Deze schutting is stevig, robuust en zeer stijlvol. De Martinique is de ideale beschutting tegen wind. De schutting Martinique biedt de mogelijkheid om een deel van de aluminium planken te vervangen door een andere vulling. Met een lamellen- of glasvulling kun je een deel van de doorkijk behouden. De lamellen zijn bovendien kantelbaar waardoor je kunt spelen met het licht, de wind en het uitzicht.

Schutting V750 Martinique Sfeer

Specificaties

Max. breedte schutting 2 m
Max. hoogte schutting 2,1 m
Vulling schutting Lamellen, glas, volkern of geperforeerd
Extra optie schuttingen Koppelbaar recht of in een hoek

Populairste kleuren

V716 Antraciet
Antraciet str.

Ontdek onze producten

V745 Luderitz windscherm Sfeer
L√ľderitz windschermen | Antraciet
V745 Luderitz Sfeer Windschermen
L√ľderitz windschermen | Antraciet
Windscherm W30 Alluma
Biarritz windschermen | Ral 7039