Waar kan ik Verano® producten kopen?

Wij zijn een fabrikant van zonwering en producten voor het buitenleven en verkopen onze producten via verkooppartners. Je vindt de Verano® partner bij jou in de buurt aan de hand van onze showroomvinder of door de aanvraag van een brochure of kleurenstaal. We sturen je dan de dichtstbijzijnde Verano partner per mail en/of per post toe.

Wat is een Verano® partner?

Verano partners zijn onze belangrijkste verkooppunten. In de showrooms van deze zonweringspecialisten proberen wij zoveel mogelijk van onze producten ten toon te stellen. Je kunt terecht bij één van onze partners voor advies, aankoop, inmeet, montage, service en reparatie van Verano® producten. We brengen je graag op de volgende wijzen in contact Verano partner bij jou in de regio:

Waar vind ik de prijzen van Verano® producten?

De prijzen van Verano producten vind je in de showroom of op de website van onze Verano® partners. We adviseren onze partners om Verano adviesverkoopprijzen te hanteren. In verband met meet-, montage- of voorrijkosten kunnen er mogelijk verschillende prijzen ontstaan bij ons partners.

Wat zijn de levertijden van Verano® producten?

We hanteren standaard levertijden per product en communiceren deze naar onze Verano® partners. Door de tussenkomst van deze partners is het lastig om te zeggen wanneer het Verano product bij je geleverd wordt. De Verano® partner kan je echter op de hoogte stellen van de exacte leverdag.

Ik heb een brochure aangevraagd, wat kan ik verwachten?

Na aanvraag van een brochure ontvang je direct de digitale variant in je e-mail. Daarnaast brengen we de Verano® partner in jouw regio op de hoogte zodat deze binnen enkele dagen contact met je op kan nemen om al je vragen te beantwoorden. Indien je gekozen hebt om de brochure ook per post te ontvangen zul je deze binnen enkele dagen op je deurmat kunnen verwachten.

Ik heb kleurstalen aangevraagd, wat kan ik verwachten?

Na aanvraag van kleurstalen ontvang je direct een e-mail met de bevestiging van je aanvraag. Daarnaast brengen we de Verano® partner in jouw regio op de hoogte zodat deze binnen enkele dagen contact met je op kan nemen om al je vragen te beantwoorden. De kleurstalen kun je binnen enkele dagen op je deurmat verwachten.

Waar kan ik terecht voor service of reparatie van een Verano® product?

Omdat de aankoop van een Verano® product altijd plaatsvindt bij één van onze Verano partners is dit ook je aanspreekpunt voor eventuele service of reparatiewerkzaamheden. Indien de Verano® partner een gebrek of mankement aan een Verano® product constateert zal deze contact opnemen met ons als fabrikant.

Hoe kan ik mijn Verano®product registreren voor de fabrieksgarantie

Je kunt je Verano® product gemakkelijk registreren via onze website. Op de pagina garantieregistratie vragen we je het unieke productnummer en jouw contactgegevens in te vullen. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van jouw garantieregistratie.

Waar vind ik de unieke productcode voor mijn garantieregistratie

Je vindt de unieke productcode voor garantieregistratie op de achterzijde van je gebruikershandleiding. Bij sommige producten vind je de code tevens op een sticker op het product. Ben je niet in het bezit van de unieke productcode? Vraag het na bij de Verano® partner waar jij het product gekocht hebt.

Welke soorten buitenzonwering zijn er?

Er zijn diverse soorten buitenzonwering die jou er bij helpen om een schaduwrijk terras te realiseren of om de zon en warmte buiten de deur te houden. Het gamma van Verano® bevat onder andere zonneschermen, ritsscreens, markiezen, uitvalschermen en verandazonwering.

Wat is een knikarmscherm?

Een knikarmscherm is een zonnescherm waarbij de dragende armen knikken bij het openen en sluiten. Een knikarmscherm wordt doorgaans bevestigd aan de gevel van een gebouw en biedt een schaduwrijke plek in een tuin of op een terras. In de volksmond noemt men dit scherm ook wel een zonneluifel of terrasscherm.

Wat is een 2-buis zonnescherm?

De naam 2-buisscherm is gebaseerd op het aantal holle profielen waaruit het zonnescherm is opgebouwd. Een 2-buisscherm bestaat uit een buis van de doekrol en een tweede buis, de voorlijst.

Wat is een 3-buis zonnescherm?

De naam 3-buisscherm is gebaseerd op het aantal holle profielen waaruit het zonnescherm is opgebouwd. Een 3-buisscherm bestaat uit een buis van de doekrol, een vierkante dragende buis en een buis als voorlijst.

Wat is een volant van een zonnescherm?

Een volant is een strook doek aan de onderzijde van de voorlijst van een zonnescherm. Volants worden in golvende of rechte vorm uitgevoerd en zorgen er voor dat een lage stand van de zon minder snel zorgt voor lichthinder.

Wat is een draaistang?

Een draaistang is een stang die men gebruikt om het oogwindwerk van een zonnescherm om te wentelen. Hierdoor opent of sluit het zonnescherm zich. Door de komst van elektrische bediening wordt er steeds minder vaak gebruikt gemaakt van een draaistang.

Wat is een oogwindwerk?

Een oogwindwerk is een oog van metaal of kunststof dat gebruik wordt om de as van een doekrol handmatig aan te drijven. Het oogwindwerk wordt omgewenteld met behulp van een draaistang.

Wat is een ritsscreen of zipscreen?

Een ritsscreen is een zonwerend scherm dat vlak tegen en evenwijdig aan jouw ramen hangt. In tegenstelling tot gewone screens loopt het doek van ritsscreens aan weerszijden door een geleidingsprofiel. Dit profiel bevordert het hanggedrag en de windbestendigheid van het zonwerende doek.

Wat is een markies?

Een markies is een klassiek uitklapbaar zonnescherm dat men vaak ziet bij klassieke gebouwen, horeca en jaren-30-woningen.

Wat is een verandazonwering?

Een verandazonwering is een zonwerend scherm dat doorgaans geplaatst wordt aan de boven- of onderzijde van een terrasoverkapping of veranda. Sommige typen verandazonwering kunnen optioneel op eigen staanders worden uitgevoerd. De verandazonwering weer het invallende zonlicht en zorgt ervoor dat de temperatuur onder de overkapping niet te hoog oploopt.

Wat is een baleinzonwering?

Baleinzonwering is een type verandazonwering die hangt aan de onderzijde van jouw terrasoverkapping. Kenmerkend voor dit type verandazonwering is de geplooide stof die in geopende toestand tot een pakket samenvouwt.