close

Maak het donker

Heerlijk uitslapen op zondag in een donkere slaapkamer of je favoriete tv-serie kijken zonder lichtschitteringen op het beeldscherm? Door je woning te verduisteren heb je geen last meer van het invallend licht en zorg je eveneens voor extra privacy. Je kunt je woning verduisteren met producten aan zowel de binnenzijde als aan de buitenzijde van je huis.

Verano zonwering verduisteren
zonnescreen Binnenscreen screens met rits Zip Screens Sfeer V540

Aan de buitenzijde

Rolluiken en verticale screens worden aan de gevel van jouw woning bevestigd. Waar rolluiken kunnen zorgen voor een complete verduistering van een ruimte, filteren ritsscreens juist enkel de vervelende schitteringen van het licht. Met ritsscreens behoud je wel het zicht naar buiten. Naast rolluiken en zip screens zorgen eveneens zonneschermen, uitvalschermen en markiezen voor de nodige verduistering in je woning.

Raamdecoratie Jaloezieën Van Stratum Klein

Aan de binnenzijde

Je kunt een ruimte ook verduisteren door je ramen aan de binnenzijde te laten bekleden. Raamdecoratie zorgt er namelijk ook voor dat binnenvallend licht wordt gefilterd. Afhankelijk van het materiaal en de kleur die je kiest kun je ruimtes gedeeltelijk tot bijna volledig verduisteren, bovendien zorg je direct voor een stijlvolle aankleding van je interieur.

Ontdek onze producten

09 Plisségordijn Sfeer
Plissé | Standaard | 72.0188
12 Lamelgordijn Sfeer
Lamel | PVC | 0001
Rolluiken Rolluik Rv40 Kwartsgrijs
Rolluik | Kwartsgrijs