Pergola tegen zowel de zon als tegen de regen

Een pergolazonwering of pergola is een veelzijdig product. Het beschermt je namelijk zowel tegen de invallende zon als tegen een fikse bui. Geniet je in de zomer op je terras van bijvoorbeeld een etentje of borrel? Dan heb je met jouw pergolazonwering de garantie dat je ook buiten kunt blijven zitten!

Pergola zonwering terras

Red Dot Award voor pergolazonwering Tumba

De palen en geleiders van de pergola V642–Tumba hebben hetzelfde formaat en daarmee wordt eenheid in zowel ontwerp als uitstraling gecreëerd. De visuele impact van de verbindingsonderdelen van de pergolazonwering zijn minimaal. Daarenboven biedt de intrekbare constructie een zeer efficiënte bescherming tegen zowel zon als regen. Lees hier meer over het winnende design van de pergolazonwering of bekijk ook even de korte video.

Duurzaam Aluminium

Duurzaam aluminium

Aluminium heeft het grote voordeel dat het sterk en solide is, maar daarnaast is het ook licht in gewicht.

Lees meer arrow-right
Gegarandeerde Kwaliteit

5 jaar garantie op een pergola zonwering

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze pergola zonwering. Daarom krijg je van ons maar liefst 5 jaar garantie op jouw pergola.

Registreer jouw product arrow-right
Bedrijfsvideo

Hoe wordt het gemaakt?

Nieuwsgierig naar onze organisatie? In onze bedrijfsvideo nemen we je mee in een vogelvlucht door onze productie en kantoren.

Lees meer arrow-right

V642-Tumba pergola

De pergola V642 - Tumba is toepasbaar op een terrasoverkapping of eveneens aan de gevel inclusief palen. Deze pergola wordt uitgevoerd met een 100% hightech polyester doek dat ook de zon weert. Het doek stoot eveneens het water af en is bestendig tegen invloed van het weer.

Dit kwalitatief doek komt eveneens met een rits in de geleiders. Het doek met rits systeem en het auto-lock systeem, waar bovendien een patent op zit, zorgen samen bijgevolg voor een zeer strak gespannen doek. Deze stijlvolle pergola met als optie led-verlichting zullen jouw terras dan ook volledig afmaken!

Onze pergola was tevens de winnaar van het Red Dot Design Award in 2020!

Pergola zonwering pergolazonwering V642 Tumba

Specificaties

Max. breedte pergola 6 m
Max. uitval pergola 5 m
Bediening pergola Elektrisch inclusief bediening van op afstand
Uitvoering pergola Op terrasoverkapping of op palen
Profielkleur pergola Kleur naar keuze

Populairste kleuren

70 3009
Grijs 70.3009
70 3011
Grijs 70.3011
tumba pergola pergolazonwering

Pergola zonwering op maat

Een pergola van Verano wordt altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de pergolazonwering tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met een product op maat gemaakt, maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van zonwering. Daarnaast kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn! Naast de afmetingen bepaal jij eveneens de kleuren van het profiel, de kleuren van het doek als ook het type bediening. Je maakt dus jouw pergolazonwering volledig naar jouw wens. Lees hier meer over het inmeten en monteren van een pergola.