Pergolazonwering tegen zon en regen

Een pergolazonwering of pergola is een multifunctioneel product. Het beschermt je namelijk zowel tegen de invallende zon als tegen een fikse regenbui. Geniet je 's zomers op je terras van een etentje of borrel? Dan heb je met jouw pergolazonwering de garantie dat je buiten kunt blijven zitten!

Pergola zonwering terras

Red Dot Award voor pergola zonwering Tumba

De palen en zijgeleiders van de pergolazonwering V642–Tumba hebben hetzelfde formaat en daarmee wordt eenheid in ontwerp en uitstraling gecreëerd. De visuele impact van verbindingsonderdelen van de pergolazonwering zijn geminimaliseerd. Daarenboven biedt de intrekbare constructie een zeer efficiënte bescherming tegen zowel zon als regen. Lees hier meer over het winnende design van de pergolazonwering of bekijk ook de korte video.

Duurzaam Aluminium

Duurzaam aluminium

Aluminium heeft het grote voordeel dat het sterk en solide is, maar daarnaast is het ook licht in gewicht.

Lees meer arrow-right
Gegarandeerde Kwaliteit

5 jaar garantie op een pergola zonwering

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze pergola zonwering. Daarom heb je maar liefst 5 jaar garantie.

Registreer jouw pergola arrow-right
Bedrijfsvideo

Hoe wordt het gemaakt?

Nieuwsgierig naar onze organisatie? In onze bedrijfsvideo nemen we je mee in een vogelvlucht door onze productie en kantoren.

Lees meer arrow-right

V642-Tumba pergolazonwering

De pergola V642 - Tumba is toepasbaar op een terrasoverkapping of aan de gevel inclusief palen. Deze pergolazonwering wordt uitgevoerd met zonwerend, waterafstotend en weersbestendig 100% hightech polyester uni-doek met rits in zijgeleiding. Het doek met rits systeem en het gepatenteerde auto-lock systeem zorgen voor een zeer strak gespannen doek. Deze stijlvolle pergola met als optie led-verlichting maken jouw terras helemaal af!

Onze pergola is de winnaar van het Red Dot Design Award in 2020!

Pergola zonwering pergolazonwering V642 Tumba

Specificaties

Max. breedte pergola 5 m
Max. uitval pergola 5 m
Bediening pergola Elektrisch inclusief afstandsbediening
Uitvoering pergola Op terrasoverkapping of op palen
Profielkleur pergola Ralkleur naar keuze

Populairste kleuren

Ral 06 08
RAL-kleuren
tumba pergola pergolazonwering

Pergola zonwering op maat

Een pergolazonwering van Verano® wordt altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de pergolazonwering tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van zonwering. Daarnaast kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn! Naast de afmetingen bepaal jij eveneens de profielkleuren, doekkleuren en bediening en maak je de pergolazonwering volledig naar jouw wens. Lees hier meer over het inmeten en monteren van een pergolazonwering.