Pergola tegen zowel de zon als tegen de regen

Een pergolazonwering is een multifunctioneel product. Het beschermt je namelijk zowel tegen de invallende zon als tegen een fikse regenbui. Geniet je 's zomers op je terras van een etentje of aperitief dan heb je met jouw pergolazonwering de garantie dat je buiten kunt blijven zitten!

Pergolazonwering Tumba met screen grijs 3
Pergola zonwering terras

Red Dot 🔴 Award

De palen en zijgeleiders van de pergolazonwering V642 – Tumba hebben hetzelfde formaat en daarmee creëer je bijgevolg eenheid in ontwerp, en uitstraling. De visuele impact van verbindings-onderdelen van de pergolazonwering zijn geminimaliseerd en de intrekbare constructie biedt een efficiënte bescherming tegen zowel zon als regen. Lees hier meer over het winnende design van de pergolazonwering.

Duurzaam Aluminium

Duurzaam aluminium

Aluminium heeft het grote voordeel dat het sterk en solide is, maar daarnaast is het ook licht in gewicht.

Lees meer arrow-right
Gegarandeerde Kwaliteit

5 jaar garantie op een pergola zonwering

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze pergola zonwering. Daarom krijg je van ons maar liefst 5 jaar garantie op jouw pergola.

Registreer jouw product arrow-right
Bedrijfsvideo

Hoe we het maken

Toch een beetje nieuwsgierig naar onze organisatie? In onze bedrijfsvideo nemen we je mee in een vogelvlucht door onze productie en kantoren.

Lees meer arrow-right

V642-Tumba pergola

De pergola V642 - Tumba is toepasbaar op een terrasoverkapping of eveneens aan de gevel inclusief palen. Deze pergola wordt uitgevoerd met een 100% hightech polyester doek dat ook de zon weert. Het doek stoot eveneens het water af en is bestendig tegen invloed van het weer.

Dit kwalitatief doek komt eveneens met een rits in de geleiders. Het doek met rits systeem en het auto-lock systeem, waar bovendien een patent op zit, zorgen samen bijgevolg voor een zeer strak gespannen doek. Deze stijlvolle pergola met als optie led-verlichting zullen jouw terras dan ook volledig afmaken!

Onze pergola was tevens de winnaar van het Red Dot Design Award in 2020!

Pergola zonwering pergolazonwering V642 Tumba

Specificaties

Max. breedte pergola 6 m
Max. uitval pergola 5 m
Bediening pergola Elektrisch inclusief bediening van op afstand
Uitvoering pergola Op terrasoverkapping of op palen
Profielkleur pergola Kleur naar keuze

Populairste kleuren

70 3009
Grijs 70.3009
70 3011
Grijs 70.3011
tumba pergola pergolazonwering

Pergola zonwering op maat

Een pergola van Verano maken we altijd volledig op maat. Dit betekent bijgevolg dat we de pergola voor u tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met een product op maat gemaakt, maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van zonwering. Daarnaast kom je tot oplossingen die naast functioneel ook nog eens een lust voor het oog zijn! Naast de afmetingen bepaal jij ook de kleuren van het profiel, de kleuren van het doek als ook het type bediening. Je maakt dus jouw pergolazonwering volledig naar jouw wens. Lees hier meer over het inmeten en monteren van een pergola.

FAQ pergolazonwering

 • Wat zijn de maximale afmetingen van een pergolazonwering?

  chevron-down

  De maximale afmetingen van een Verano pergola uit één deel bedragen 600 cm breed en 500 cm uitval. Met gekoppelde pergolazonweringen kun je een groter oppervlak overspannen.

 • Biedt een pergolazonwering ook bescherming tegen zon en regen?

  chevron-down

  Een pergolazonwering heeft weer zonwerend en waterafstotend doek en biedt daarom zowel bescherming tegen de zon als tegen de regen. Zo profiteer je van een beschutte plek, ook als het weer eens wat minder is.

 • Wat is het verschil tussen een pergola en een terrasoverkapping?

  chevron-down

  Pergolazonweringen van Verano komen met een doek dat zowel zonwerend als regenbestendig is. Je kunt deze via een motor sluiten en openen. Terrasoverkappingen daarentegen hebben een dak van polycarbonaat of glas.