close
Pergolazonwering Tumba met screen grijs 2

Geniet langer van een pergola op maat

10-05-2022

Kies je voor een pergola op maat, dan kies je ook voor zonwering in optima forma. Bij de montage laten we namelijk niets aan het toeval over. En dat is maar goed ook, want de constructie van onze pergolazonwering dient zeer nauwkeurig plaats te vinden. Alles werken onze verdelers tot in de details uit en af, hetgeen dan ook zal resulteren in een perfect ogend en technisch goed werkend geheel.

Vraag hier jouw gratis brochure met verdeler! arrow-right

Pergola op maat als duurzame zonwering

Een pergola op maat kun je beschouwen als een duurzame vorm van buitenzonwering. Omdat de constructie en de bijbehorende techniek van de elektrische bediening en het strakgespannen doek zo goed op elkaar zijn afgesteld, zal je ook veel langer genieten van deze terrasoverkapping en zonwering in één.

Laat je de montage van de pergolazonwering over aan onze professionele medewerkers, dan mag je ook zeker zijn van een goed functionerend geheel. De pergola zal veel minder snel aan slijtage onderhevig zijn en ook het onderhoud vergt weinig werk.

Twee belangrijke functies van een pergola op maat

Met een pergola op maat sla je in feite twee vliegen in één klap. Zoek je functionele zonnewering en wil je daarnaast ook nog droog blijven? Dan biedt onze pergolazonwering absoluut uitkomst. Een op maat gemaakte pergola houdt niet alleen de schadelijke Uv-straling tegen, maar dient ook als terrasoverkapping waaronder je het bij een bui drooghoudt en bijgevolg niet direct naar binnen hoeft te vluchten.

Mits het niet te koud is, kun je dus veel langer genieten van de lucht buiten. Het strak gespannen doek tussen de twee geleiders werkt uitstekend als een waterbestendig afdak waarbij we het regenwater via de staanders kunnen laten afvoeren.

Pergola op maat verschillend uitgevoerd

Bij een pergola op maat moet je je wel afvragen welke uitvoering je wilt bestellen. De standaard pergolazonwering kunnen we compleet leveren, inclusief staanders en monteren onze plaatsers aan je gevel. Wat een heleboel mensen echter niet weten, is dat je onze pergola ook op een nieuwe of bestaande terrasoverkapping kunt laten bevestigen.

In beide gevallen steekt de maatvoering zeer nauw. Bij een breedte tot maximaal 6 meter en een uitval van maximaal 5 meter kunnen we alles perfect op maat maken.

De Tumba zonnewering wint een prijs voor design

Ook de V642 – Tumba pergola kan je op twee manieren toepassen. Het 100% hightech doek is van polyester. Het is zonwerend en waterbestendig tegelijk. Dit zeer sterke doek komt met een rits vast te zitten in de geleiders.

Naast dit systeem met rits zorgt ook het technisch hoogstaande auto-lock systeem voor een strakgespannen doek. Verder kun je in deze stijlvolle pergola led-verlichting aan laten brengen. De Tumba pergola won in 2020 de prestigieuze Red Dot Design Award en wordt door ons als zodanig dan ook als neusje van de zalm beschouwd. Een topproduct waar je heel lang van zult kunnen genieten.

Langskomen voor een pergola op maat

Het op juiste wijze inmeten van je toekomstige pergolazonwering voorkomt latere problemen bij de montage. Er zijn een aantal elementen die invloed hebben op de maatvoering, zoals deuren, openslaande ramen, eventuele ondersteuningen en versterkingen en nog meer zaken. Om er zeker van te zijn dat de uiteindelijke constructie ook daadwerkelijk één geheel vormt, kun je voor het inmeten het beste een beroep doen op onze grote kennis en ruime ervaring. Alleen zo verkrijg je een optimaal eindresultaat.

Bestel direct onze brochure over pergola zonwering! Wil je langskomen voor een pergola op maat? Dan ben je uiteraard van harte welkom in één van onze vele toonzalen.

Vraag hier jouw gratis brochure met verdeler! arrow-right