Meer privacy met zonwerende ritsscreens

Heb jij vanmiddag even een momentje voor jezelf? Heb je daarenboven zin om in alle rust je yoga uit te voeren in de woonkamer? Wel zo prettig als bijvoorbeeld de buur of de postbode hiervan niet mee kan genieten! Met een zip screen, ritsscreen of binnenscreen cre√ęer je meer privacy in jouw woning. Hierdoor kun jij dankzij onze verticale screens bijgevolg op elk moment van de dag doen waar jij zin in hebt.

Actie 3e screen vierkant
zonnescreen Binnenscreen Ritsscreen Zip Screens Sfeer V540

In controle met een zonwerend ritsscreen

Het zonwerende doek van ritsscreens houdt de warmte en het licht van de zon tegen. Zo kun jij ongestoord televisie kijken, zonder invallend licht van de zon op jouw televisiescherm. Waarom een ritsscreen of binnenscreen zo effectief is in het voorzien van extra privacy? Door zip screens kunnen mensen van buiten uit niet meer jouw woning in kijken. Terwijl jij wel naar buiten kunt blijven kijken. Daarnaast zorgt een ritsscreen ook voor een prettiger woonklimaat in jouw woning.

Bekijk ook eens de Metro kleuren doekcollectie voor de zip screens.

Duurzaam Aluminium

Duurzaam aluminium

Aluminium heeft het grote voordeel dat het sterk en solide is, maar daarnaast is het ook licht in gewicht.

Lees meer arrow-right

Ontdek onze zip screens | Vraag de brochure met verdeler!

2401 V860 windvaste screens zip screens ritsscreens zonnescreens

V550 zip screens

Het V550 zip screen is één van 2 screens uit het Verano gamma. Het zonwering ritsscreen V550 is er voor zowel kleine als grote ramen. Het verticaal ritsscreen kan namelijk worden uitgevoerd in een XS, S, M en L variant.

De verticale screens zijn beschikbaar in de kleuren zilver, ivoor, wit, antraciet of zwart. En voor de verticale screens kun je zowel de vitro kleuren als ook de metro kleuren kiezen. Aan de hand van de daarvoor bestemde afstandssteunen kun je optioneel ook extra ruimte cre√ęren tussen de gevel en jouw zip screen.

Ritsscreen V550

Specificaties

Max. breedte ritsscreen 3,4 m
Max. hoogte ritsscreen 5 m
Bediening ritsscreens Elektrische zonnescreens
Doekcollectie screens Vitro & Metro kleuren
Profielkleur zip screens Zilver, ivoor, wit, antraciet of zwart

Populairste kleuren

710105
Blauw 71.0105
711111
Zwart 71.1111
711204
Grijs 71.1204
710104
Bruin 71.0104

V599 zip screens

Het V599 zip screen is één van 2 screens uit het Verano gamma. Heeft je woning grote ramen? Dan zijn deze zip screens wellicht iets voor jouw huis!

Bij het zonwerend ritsscreen V599 ondervind je ook geen problemen meer met de spanning van het doek van het zonnescreen. Ook niet op grotere afmetingen. De smalle geleiders van deze windvaste screens zorgen daarnaast ook voor een fraai aangezicht.

zip screens ritsscreens binnenscreens zonnescreens raamdecoratie

Specificaties

Max. breedte ritsscreen 4 m
Max. hoogte ritsscreen 6 m
Bediening ritsscreens Elektrische zonnescreens
Doekcollectie screens Vitro colors & Metro colors
Profielkleur zip screens Zilver, ivoor, wit of antraciet

Populairste kleuren

711204
Grijs 71.1204
711202
Grijs 71.1202
710104
Bruin 71.0104
710105
Blauw 71.0105
01 Ritsscreens screens V550 Solar

Ritsscreens op maat

Ritsscreens van Verano komen altijd volledig op maat. Dit betekent dat we de zonnescreens tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met werk op maat maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van ritsscreens. Zo kom je dankzij zonnescreens tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn!

Windvaste screens Verticale Screens zonwering ritsscreens zonnescreens V540

Ritsscreens op zonne-energie

Solarmotoren zorgen ervoor dat je screens kunt aansturen met behulp van zonne-energie. Het zonnepaneel op de omkasting van de screen zorgt ervoor dat de batterij telkens weer gevoed met nieuwe energie. Screens op zonne-energie hoeven niet in verbinding te staan met een stroompunt en zorgen voor een besparing op uw kosten voor energie.

FAQ screens

 • Wat is het verschil tussen een screen en een ritsscreen?

  chevron-down

  Een belangrijk verschil tussen screens en ritsscreens is de ge√Įntegreerde doekgeleiding van ritsscreens. Waar het doek van een normaal screen enkel strak wordt getrokken door de onderlat, klem je nu ook het doek van ritsscreens in de profielen aan beide zijden van het scherm.

 • Wat zijn de maximale afmetingen van een ritsscreen?

  chevron-down

  De maximale afmetingen van een Verano ritsscreen uit één deel bedragen. Gekoppelde screens kunnen een groter oppervlak overspannen.

  Er is een maximale breedte van 600 cm en een maximale uitval van eveneens 600 cm.

 • Hoe kun je zonnescreens met rits bedienen?

  chevron-down

  Ritsscreens werken via een een motor en kun je daarom bedienen door middel van een schakelaar, afstandsbediening of smartphone. Daarnaast is het mogelijk om ritsscreens te laten openen en sluiten op voorgeprogrammeerde tijdstippen.

 • Hoe werken screens op zonne-energie?

  chevron-down

  Screens op zonne-energie zijn uitgerust met een batterij en een zonnepaneel. Omdat je de batterij van de ritsscreen laat opladen via de zon is er geen verbinding nodig met het stroomnetwerk. Hak- en breekwerk in muren of kozijnen is niet langer nodig.

Ontdek onze producten

Screens Ritsscreen Van Heeswijk
Verticale screens | V540 | Ivoor
Ritscreen V550 Antraciet
V599 | Verticale screens | Wit
07 Ritsscreens_Screens_Screen¬ģ Sfeer
Verticale screens | V550 | Ivoor