close

Ga voor meer buitenleven

Outdoor living, meer en meer mensen beginnen de voordelen te ontdekken van vaker buiten te zijn. Het is dan ook een trend die zich de laatste jaren in sneltempo verderzet. Ga voor een leefruimte waar je volop kunt genieten van je huis, maar ook van je tuin & terras. De frisse buitenlucht is iets waar je enorm kunt van genieten. Zowel jong als oud als ook jouw huisdieren, vrienden en of familie.

Dichtste showroom opzoeken
Overkapping aluminium vs hout
Zonwering kopen? Ontdek onze brochure

Interesse in een van onze outdoor living producten?

Ontdek ons ruime gamma outdoor living producten!

Outdoor living geniet een stijgende populariteit

Het is niet te verwonderen dat steeds meer mensen serieus investeren in hun tuin & terras. Tijdens de afgelopen periode waarin we te maken hadden met de Covid konden we een hele periode moeilijker op reis gaan. Mensen ontdekten toffe plaatsen dicht bij huis, gingen meer optrekken met de buren en ontdekten ook veel meer dat hun eigen tuin ook best leuk is.

Niet alleen de covid zorgde voor het succes van Outdoor living, ook het weer heeft een zeker effect. De laatste zomers hebben we namelijk te kampen met steeds warmere zomers en meer hittegolven die op ons afkomen. Daarom is het belangrijk dat we af en toe verkoeling gaan opzoeken en investeren in outdoor living.

De voordelen van outdoor living

 • Het ontwikkelen van een betere levensstijl.
 • Meer quality time met de kinderen en de partner.
 • Meer outdoor living geeft een beter concentratievermogen.
 • Een gezelliger tuin & terras voor zorgeloos genieten
 • Betere feestjes met buren, familie en vrienden.
 • Een stijging van de waarde van jouw woning.
 • Je zal je beter voelen in je vel dankzij onze prachtige outdoor living producten.
 • Je slaap zal er op vooruit gaan.
 • Wie vaak buiten vertoeft zal beter om kunnen gaan met de stress van het dagelijkse leven.
 • Gewoon meer plezier en volop genieten van je tuin & terras.

Het gamma van Verano voor outdoor living

Je kunt in allerlei outdoor living producten gaan investeren. Verano is geen specialist in barbecue toestellen of jacuzzi's, maar wel in zonwering en buitenleven. Hieronder geven we graag een overzicht van de outdoor living producten die je zeer goed kunt gebruiken als je wil gaan voor meer outdoor living.

Verano sfeerafbeelding terrasoverkapping v910 garda 006

Onze alumnium terrasoverkappingen

Met een Verano overkapping of tuinoverkapping zorg je voor meer woonruimte op je terras en zit je bovendien overdekt. Onze terrasoverkappingen komen in duurzaam aluminium en het dak bestaat uit glas of polycarbonaat.

We hebben een zestal terrasoverkappingen in ons assortiment. Elke aluminium terrasoverkapping kun je trouwens ook uitbreiden met:

Zo kom je tot volledig afgewerkte terrasoverkappingen en een volledige outdoor living beleving!

Download hier jouw brochure! arrow-right
V642 Tumba verandazonering pergola VS716

Onze aluminium pergolazonwering

Een pergola van Verano is eigenlijk zoals een terrasoverkapping maar dan met een ritsscreen doek. Een pergola kun je plaatsen aan je gevel, maar ook op een veranda of op een terrasoverkapping. Het doek is elektrisch te bedienen. Hier hebben we 1 model, namelijk de Tumba. Een innovatieve zonwering met maatwerk die bovendien de prestigieuze Red Dot Award won in 2020 voor zijn design. Een heerlijke zonwering voor een perfecte outdoor living ervaring!

Download hier jouw brochure! arrow-right

De aluminium lamellendaken van Verano

Een lamellendak is een speciaal type elektrische terrasoverkapping. Een lamellendak komt niet met glas of polycarbonaat, maar met maatwerk en verschuifbare en kantelbare lamellen. Je kan een lamellendak vrijstaand plaatsen in jouw tuin of op jouw terras of aan ook aan jouw gevel. Hier hebben we 3 modellen, de Arezzo, de Rapallo en de nieuwe Belluno. De Belluno is meer een soort ‘veranda’ met glas en screens verwerkt in het dak.

Lamellendaken kun je, net zoals traditionele overkappingen ook gaan uitbreiden met:

Zo kom je tot een volledige outdoor living beleving!

Download hier jouw brochure! arrow-right
Elektrische Zonwering Zonneluifel Zonnetent knikarmscherm Zonnescherm V280 Ipanema buitenzonwering

Andere outdoor living producten die je aan buitenleven kunt linken

We hebben hierboven reeds de werking besproken van overkappingen, lamellendaken en pergola’s. Wat ook nog een interessant product is voor jouw terras is een zonnescherm.

Een zonnescherm is een knikarmscherm die je plaatst op de gevel die uitkijkt op jouw terras. Met zo’n zonnetent of zonneluifel kun jij de hoeveelheid zon, warmte en temperatuur bepalen.

In ons gamma zonneschermen hebben we een achttal producten. Net zoals alle producten komt een zonnescherm volledig op maat gemaakt en kun je ook kiezen uit verschillende kleuren voor zowel het doek als voor de cassette.

Download hier jouw brochure! arrow-right

De kennis van Verano over outdoor living

Door de opgebouwde kennis over outdoor living, ons maatwerk en en natuurlijk ons groot netwerk aan vertrouwde partners kunnen we jou helpen met het maken van de juiste keuzes voor het realiseren van een tuin of terras met een uitstekend gevoel van op maat gemaakte outdoor living.

Ontdek via onze showroom locator waar jouw dichtstbijzijnde partner zich bevindt voor een bezoek of vraag alvast een of meerdere brochures aan.

Waarom kiezen voor Verano als partner?

 • Uitgebreid netwerk van verdelers in gans België, zowel in Vlaanderen als ook in Wallonië.
 • Product van Belgische bodem.
 • Zeer leuk en uitgebreid assortiment aan zonwering, voor zowel binnen als ook voor buiten. Tuin, terras en gevelproducten.
 • Meer dan 25 jaar kennis opgebouwd in de branche. Bij ons ben je dus aan juiste adres voor zonwering en outdoor living producten.
 • Geen zorgen voor jou voor de plaatsing van jouw binnen- of buitenzonwering.
 • Innoverend bedrijf met eigen R&D afdeling.
 • Bij ons kun je rekenen op 5 jaar garantie op buitenzonwering en 2 jaar op binnenzonwering.
 • Wij gaan voor de beste prijs kwaliteit op de markt aan een zeer betaalbare prijs.
 • Alleen duurzame producten die we verkopen met eveneens de nodige certificaten. Wij gaan voor A kwaliteit!
 • Ieder product kunnen we volledig op maat maken.
Download hier jouw brochure! arrow-right

Interesse gekregen in outdoor living?

Hebben we jou interesse gewekt in onze outdoor living producten en om meer te investeren in buitenleven of outdoor living? Bestel dan alvast een of meerdere van onze brochures, stuur ons een e-mail of kom voor extra informatie gerust langs bij de dichtste partner bij jou in de buurt. Je bent bij ons aan het juiste adres voor outdoor living!

Download hier jouw brochure! arrow-right