close

Terrasoverkapping laten plaatsen

Een terrasoverkapping laten plaatsen? Denk je eraan om jouw terras te voorzien van een terrasoverkapping? Laat dit dan doen door een echte man in het vak! Verano heeft een netwerk aan verdelers voor terrasoverkappingen in gans België. Iedere dag gaan zij op pad voor de plaatsing en montage van zonneschermen, terrasoverkappingen, lamellendaken, etc.

Dichtste showroom opzoeken
Terrasoverkapping V908 Ledro Tuinoverkapping in aluminium

Voordelen van aluminium terrasoverkappingen

Een terrasoverkapping is niet iets dat je koopt in enkele minuten. Het is een waardevolle investering die je leven een stuk aangenamer zal maken. Hieronder alvast enkele voordelen van een overkapping:

 • Bescherming tegen weersveranderingen: dankzij een terrasoverkapping kan je vaker buiten zijn en ook optimaal genieten van de lucht uiten. Jouw terrasoverkapping zorgt namelijk voor meer en een betere bescherming tegen de regen, de wind als ook de zon. In België hebben we de laatste jaren trouwens te maken met zomers met almaar extrermere temperaturen en meer hittegolven.
 • Verhoog aanzienlijk de waarde van jouw woning: outdoor living is in, en een terrasoverkapping is een echte blikvanger die ook zorgt voor meer wooncomfort. Jouw investering in een terrasoverkapping vertaalt zich daarom terug door een aanzienlijke meerwaarde voor jouw appartement, huis of kantoor.
 • Duurzaam: De profielen van onze terrasoverkappingen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium is sterk en solide, maar daarnaast ook licht in gewicht en zeer makkelijk in onderhoud. Aluminium is daarnaast ook een materiaal dat een lange levensduur kan garanderen. Zo geniet jij extra lang van jouw Verano product. Al deze elementen samen maken aluminium het ideale materiaal om als basis te dienen voor jouw terrasoverkapping.
 • Op maat: terrasoverkappingen van Verano komen altijd volledig op maat. Daarom kan je jouw terrasoverkapping volledig naar jouw zinnen en behoeften ontwerpen. Je kan kiezen tussen wit, beige en antraciet voor de kleur van de structuur en tussen polycarbonaat en glas voor het dak. Polycarbonaat is stevig materiaal dat bovendien ook zeer gunstig is in prijs. Daarom is het dus ook uitermate geschikt als vulling voor een dak voor een overkapping. Als je gaat voor een overkapping met dak in glas beschik je echter over een terrasoverkapping die er nog wat luxueuzer uitziet.

Waarom kiezen voor Verano voor een overkapping?

Verano doet productie in Nederland en België en heeft meer dan 20 jaar ervaring. We streven naar de beste producten en hebben een onderzoek en ontwikkeling werkgroep in Nederland. Er is een garantie tot 5 jaar op ons gamma aan terrasoverkappingen. Het netwerk aan partners is uitgebreid in gans Vlaanderen, overal in het land hebben we verschillende partners die jouw project dan ook met glans kunnen realiseren.

Doordat we de terrasoverkappingen zelf ontwerpen en maken, kunnen we een persoonlijk product gaan maken. Onze terrasoverkappingen kunnen we trouwens ook voorzien van Led verlichting.

Snelle plaatsing

Doordat we binnen de Benelux produceren, kun je rekenen op een snelle productie nadat de offerte is goedgekeurd. Verano streeft naar de beste prijs kwaliteit. Onze verdelers staan zelf ook al jaren in het vak. Zij zullen zorgen voor een snelle plaatsing en een goede afwerking van jouw terrasoverkapping.

Ga zeker voor een monteur, want de plaatsing is echter niet zo eenvoudig. Onze specialisten voor overkappingen zetten iedere dag onze producten en hebben dan ook een goeie kennis van zaken. Na de plaatsing kan je jouw terrasoverkapping uiteraard meteen gebruiken.

Overzicht van onze overkappingen in aluminium

05 V905 Iseo aluminium overkapping op maat

V905 – Iseo terrasoverkapping

De Iseo terrasoverkapping is enorm geschikt wanneer je met een lager budget op zoek bent naar een kwalitatieve terrasoverkapping. De dakplaten van polycarbonaat van de terrasoverkappingen zijn stevig en kunnen zeker ook tegen een stootje. Zo kun jij jaren genieten van jouw aluminium terrasoverkapping. De mogelijkheid om de Iseo terrasoverkapping te voorzien van geïntegreerde led verlichting, maakt dit type overkapping bijgevolg enorm populair!

Wil je toch graag wat meer informatie over dit type aluminium overkapping? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou daarna meteen de verdeler in jouw buurt voor aluminium terrasoverkappingen.

Download hier jouw brochure met verdeler! arrow-right
009 V908 Ledro Kerkhof

V908 – Ledro terrasoverkapping

Ledro terrasoverkappingen zijn niet voor niets de meest populaire terras overkappingen uit de Verano serie. De omvang van de profielen van dit type overkapping zijn mooi in proportie. Dit zorgt er namelijk voor dat deze terrasoverkapping in enorm veel tuinen goed tot zijn recht komt. De keuze voor een dak in polycarbonaat of glas maakt de mogelijkheden eindeloos. Er is eveneens een mogelijkheid om de Ledro terrasoverkappingen te voorzien van geïntegreerde led-verlichting, maakt dit type terrasoverkapping bijgevolg enorm populair!

Wil je toch graag wat meer informatie over dit type aluminium overkapping? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou daarna meteen de verdeler in jouw buurt voor aluminium terrasoverkappingen.

Download hier jouw brochure met verdeler! arrow-right
Terrasaoverkapping overkapping V905 Iseo Sfeerfoto

V909 – Somerset terrasoverkapping

De V909 Somerset terrasoverkapping is één van de vele terrasoverkappingen in aluminium uit het Verano gamma. Met een maximale hellingshoek van 45° kunnen we de terrasoverkapping Somerset bijgevolg onder een enorm steile hoek monteren. De Victoriaanse stijl geven de terrasoverkappingen ook een kenmerkende uitstraling. De mogelijkheid om de Somerset terrasoverkappingen te voorzien van geïntegreerde led verlichting, maakt dit type aluminium overkapping dus ook zeer populair!

Wil je toch graag wat meer informatie over dit type aluminium overkapping? Stuur ons dan zeker een mail of doe een aanvraag voor een brochure en wij geven jou daarna meteen de verdeler in jouw buurt voor aluminium terrasoverkappingen.

Download hier jouw brochure met verdeler! arrow-right
zonnewering zonwering kopen Vrijstaande zonwering Buitenzonwering Terrasoverkapping-overkapping-V910-Garda-sfeer

V910 – Garda terrasoverkapping

De V910 Garda is één van de vele terrasoverkappingen uit het Verano gamma. Garda terrasoverkappingen zijn enorm veelzijdig. De stevige constructie zorgt er voor dat er voor deze terrasoverkapping 2 uitvoeringen mogelijk zijn. Je kan kiezen voor zowel polycarbonaat als 44.2 of 55.2 glas. Zo maak je zelf de keuze voor een luxe overkapping of een meer goedkopere aluminium overkapping. De mogelijkheid om de Garda terrasoverkappingen te voorzien van geïntegreerde led verlichting, maakt dit type terrasoverkapping bijgevolg zeer populair.

Wil je toch graag wat meer informatie over dit type aluminium overkapping? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou daarna meteen de verdeler in jouw buurt voor aluminium terrasoverkappingen.

Download hier jouw brochure met verdeler! arrow-right
Aluminium terrasoverkapping Purbeck bloemen sfeer 8

V918 – Purbeck terrasoverkapping

De Purbeck terrasoverkapping kenmerken zich door een Victoriaanse stijl. Naast de klassieke goot bevatten ook de palen van de terrasoverkapping sierlijke uitsparingen. Hou er wel rekening mee dat je de terrasoverkapping Purbeck niet kan uitvoeren met glaswanden of screens. De mogelijkheid om de Purbeck terrasoverkapping te voorzien van geïntegreerde led verlichting, maken deze aluminium terrasoverkappingen bijgevolg enorm geliefd!

Wil je toch graag wat meer informatie over dit type aluminium overkapping?
Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou daarna meteen de verdeler in jouw buurt voor aluminium terrasoverkappingen.

Download hier jouw brochure met verdeler! arrow-right
20 V920 Riva aluminium overkapping V610 Oslo verandazonwering

V920 – Riva terrasoverkapping

De V920 Riva is één van de vele aluminium overkappingen uit het Verano gamma. De robuuste uitstraling van de overkapping Riva komt het beste tot zijn recht op de grotere terrassen. Het is dan ook niet toevallig dat de aluminium constructie van de Riva terrasoverkapping enorme oppervlaktes kan overspannen. Het glazen dak zorgt tot slot voor een luxe afwerking van deze top terrasoverkappingen uit deze serie.

Wil je toch graag wat meer informatie over dit type aluminium overkapping?
Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou daarna meteen de verdeler in jouw buurt voor aluminium terrasoverkappingen.

Download hier jouw brochure met verdeler! arrow-right

Een aluminium terrasoverkappingen nodig voor jouw woning?

Werk samen met een verdeler gespecialiseerd in buitenzonwering.

Een aluminium terrasoverkapping laten plaatsen, waarom een specialist inschakelen?

Het is aangeraden om met een specialist samen te werken als je een terrasoverkapping wil plaatsen. Verano beschikt daarom over een uitgebreid netwerk aan verdelers.
Als je in zee gaat met een verdeler dan kun je zeker zijn van een goed resultaat. De plaatsing en afwerking gebeurt snel en ook nauwkeurig. En onze verdelers voor overkappingen werken alleen met het beste aluminium met de bedoeling tot het beste resultaat te komen.

Een terrasoverkapping uitbreiden

Bij Verano overkappingen heb je heel wat mogelijkheden om uit te breiden. Dit kan relatief gamekkelijk en we kunnen de extra opties ook voorzien in dezelfde kleur als je terrasoverkapping. De mogelijkheden tot uitbreiding zijn bijvoorbeeld:

Bekende merken in de branche voor overkappingen

Als je voor een aluminium terrasoverkapping kiest, dan heb je heel wat keuze. Als je kiest voor een merk zoals Verano. Dan ben je zeker van een product met een goede kwaliteit en bovendien ook een heel betrouwbaar product. Onze producten komen met een keuring en een certificaat, komen met een garantie en je kan ook rekenen op een prima prijs kwaliteit.

Bovendien kunnen we de producten voor jou op maat maken en er is keuze uit alle kleuren en verschillende materialen voor de afwerking van het dak zoals polycarbonaat of glas.

01 Vouwgordijn zonwering ramen

Ook voor binnenzonwering is er Verano

Bij Verano zijn we er niet enkel voor buitenzonwering, ook voor binnenzonwering ben je bij ons aan het goeie adres! Sinds jaar en dag zijn gordijnen populair, maar er zijn tegenwoordig heel wat varianten. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld ook kiezen voor:

Deze binnenzonwering komt met 2 jaar garantie en er is keuze tussen heel wat stoffen en kleuren. Kies ook zelf de hoogte en de breedte voor jouw raamdecoratie. Zo heb je bij lamelgordijnen bijvoorbeeld de keuze tussen aluminium, stof en kunststof. Onze raamdecoratie kies je vooral in functie van de stijl van jouw huis, je budget als ook je persoonlijke wensen.

Download hier jouw raamdecoratie brochure! arrow-right
Verano zonwering buitenzonwering

Voordelen samenwerking Verano

 • Uitgebreid netwerk van verdelers in gans België, zowel in Vlaanderen als ook in Wallonië.
 • Aluminium terrasoverkappingen van Belgisch Nederlandse makelij.
 • Uitgebreid gamma aan zonwering, voor zowel binnen als ook voor buiten.
 • Verschillende jaren kennis opgebouwd.
 • Geen zorgen voor jou voor de plaatsing.
 • Innoverend bedrijf met eigen afdeling onderzoek & ontwikkeling.
 • 5 jaar garantie op jouw terrasoverkapping in aluminium.
 • Wij gaan voor de beste prijs kwaliteit in de branche.
 • Alleen duurzame producten die we verkopen met eveneens de nodige certificaten.