close

Een zonwering laten plaatsen

Zonwering kopen? Denk je eraan om je woning uit te breiden met buitenzonwering? Laat dit dan bij voorkeur installeren door een echte specialist! Wij hebben een groot verdeelnetwerk voor zonwering in gans België. Iedere dag gaan zij voor onze klanten op pad voor de montage en de plaatsing van zonnetenten, overkappingen, screens, etc.

Dichtste toonzaal opzoeken
vrijstaande zonwering Zonnewering Lamellendak overkapping met lamellen Sfeer buitenzonwering V860
Zonwering kopen? Ontdek onze brochure

Interesse in een van onze producten?

Ontdek ons ruime gamma!

Voordelen van zonwering

Zonwering aanschaffen is niet over 1 nacht ijs gaan. Het is een investering die je leven makkelijker zal maken. We maken voor jou daarom graag een overzichtje:

 • Verhoog de privacy: een schutting of screens kopen mensen vaak om ongestoord te kunnen genieten van bijvoorbeeld een activiteit met het gezin.
 • Een koelere plaats: de zomers zijn in België almaar warmer en warmer. Daarom is het belangrijk om te investeren in bijvoorbeeld rolluiken om je huis lekker fris te houden. Zo kun je beter slapen en bijgevolg ook beter leven.
 • Verminder schadelijk Uv-stralen: een zonnescherm of lamellen overkapping blokkeert een deel van de stralen van de zon en beschermt je op deze manier van schadelijke Uv-stralen.
 • Bespaar op energie: facturen voor energie zijn tegenwoordig aan de dure kant. Als je een zonwering koopt, dan kun je 3 tot wel 12 procent besparen op je factuur. En dat iedere maand opnieuw!

Waarom kiezen voor Verano om je zonwering te kopen?

Verano verzorgt haar productie in België en bij onze Noorderburen en heeft meer dan 20 jaar ervaring. We streven naar de beste producten en hebben een R&D werkgroep. Er is een garantie tot 5 jaar op ons gamma aan zonnewering. Het verdeel netwerk is heel uitgebreid in gans Vlaanderen en Wallonië, in gans het land hebben we verschillende partners die jouw zonwering met glans kunnen plaatsen.

Doordat we de zonwering zelf ontwerpen en maken, kunnen we op maat gaan produceren. Ook beschikken we over alle kleuren voor de afwerking van jouw zonwering. Veel van onze producten werken met een bediening vanop afstand, hiervoor werken we samen met Somfy om deze diverse types zonwering goed te automatiseren.

Vlugge plaatsing als je bij Verano zonwering koopt

Doordat we binnen de Benelux produceren, kun je rekenen op een snelle productie nadat de offerte is goedgekeurd. Verano streeft naar de beste prijs kwaliteit. Onze verdelers staan zelf ook al jaren in het vak. Zij zullen zorgen voor een snelle plaatsing en een goede afwerking van jouw zonwering.

Ga zeker voor een monteur, want de plaatsing is niet zo eenvoudig. Onze specialisten voor zonwering zetten iedere dag onze producten en hebben een goeie kennis van zaken. Zodat je na de plaatsing je jouw zonwering ook meteen kunt gebruiken.

Onze producten

zonwering V908 Ledro terrasoverkapping overkapping overkapping

Terrasoverkapping kopen als zonwering

Een terrasoverkapping noemen we ook al eens een tuinoverkapping of overkapping. Een terrasoverkapping is een aluminium constructie op 4 palen. Het dak kan je laten afwerken in glas of polycarbonaat. Je kunt je terrasoverkapping eveneens voorzien van glaswanden of screens. Zo heb je een overkapping vrij van wind.

Verano verkoopt verschillende modellen voor terrasoverkappingen. Wil je toch graag wat meer informatie over dit type zonwering of waar je deze zonwering kunt kopen? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou eveneens de verdeler in jouw buurt om deze zonwering te kopen.

Lamellendak lamellen overkapping V880 Rapallo buitenzowering elektrische zonwering

Lamellendak kopen als zonwering

Een lamellendak noemen we ook al eens een lameldak, lamellen overkapping of terrasoverkapping met lamellen. Een lamellendak is een soort overkapping met kantelbare lamellen. Je kunt je lamellendak eveneens voorzien van glaswanden of screens. Zo bekom je een overkapping vrij van wind.

Verano verkoopt verschillende modellen voor lamellendaken. Wil je toch graag wat meer informatie over dit type buitenzonwering of waar je deze zonwering kunt kopen? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou ook de verdeler in jouw buurt om deze zonwering te kopen.

Download hier de brochure met partner arrow-right
Elektrische Zonwering Zonneluifel Zonnetent knikarmscherm Zonnescherm V280 Ipanema buitenzonwering

Zonneschermen kopen als zonwering

Een zonnescherm noemen we ook wel zonnetent, luifel, zonneluifel of knikarmscherm. Een zonnescherm is een type buitenzonwering aan de buitenkant van het gebouw of aan de gevel bevestigd. Het bestaat uit een doek en 2 knikarmen. Je hebt ook modellen met cassette. Hierdoor is het doek van het zonnescherm beter beschermd tegen weer en wind.

Verano verkoopt verschillende modellen voor zonneschermen. Wil je toch graag wat meer informatie over dit type buitenzonwering of waar je deze zonwering kunt kopen? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou eveneens de verdeler in jouw buurt om deze zonwering te kopen.

Download hier de brochure met partner arrow-right
zip screens ritsscreens binnenscreens zonnescreens raamdecoratie

Screens kopen als zonwering

Een screen noemen we ook wel ritsscreen, zonnescreen of zip screen. Een screen is eveneens een vorm van buitenzonwering maar ditmaal verticaal in tegenstelling tot de meeste andere vormen zonwering. De stralen van de zon kun je flink afweren door onze screens. Ook de privacy kun je met screens verhogen. Als het zomer is kun je met zip screens ook serieus de warmte drukken in jouw woning. Onze screens zullen de stralen van de zon reflecteren.

Door de technologie met ritsen blijft het doek heel goed vastzitten. De zip screens zijn eveneens winddicht.

Verano verkoopt verschillende modellen voor screens. Wil je toch graag wat meer informatie over dit type buitenzonwering of waar je deze zonwering kunt kopen? Stuur ons dan zeker een mail of doe een aanvraag voor een brochure en wij bezorgen jou ook de verdeler in jouw buurt om deze zonwering te kopen.

Download hier de brochure met partner arrow-right
01 Markies | Markiezen buitenzonwering

Markiezen kopen als zonwering

Een markies is een authentieke zonwering voor ramen. Als je jouw boetiek een traditionele uitstraling wil geven, dan vormen markiezen de beste keuze voor buitenzonwering. Een markies is zoals een zonnescherm, maar dan met een speciale bolle constructie met latten.

Verano verkoopt verschillende modellen voor markiezen. Wil je toch graag wat meer informatie over dit type buitenzonwering of waar je deze zonwering kunt kopen? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij bezorgen jou ook de verdeler in jouw buurt om deze zonwering te kopen.

Download hier de brochure met partner arrow-right
Pergolazonwering Tumba met screen grijs 2

Pergola kopen als zonwering

Een pergola of pergolazonwering is een speciaal type zonwering voor buiten. Het is in feite een terrasoverkapping met palen en een doek. Hierdoor kun je de extreme warmte weren in de zomer en de koude in de winter.

Als pergola bieden wij onze Tumba aan. Deze is enkel verkrijgbaar met elektrische bediening. De doeken blijven altijd op spanning dankzij de rits technologie.

Wil je toch graag wat meer informatie over dit type zonwering of waar je deze zonwering kunt kopen? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler in jouw buurt om deze zonwering te kopen.

verandazonwering V920 Riva V610 Oslo VS716 1

Verandazonwering kopen als zonwering

Een verandazonwering of veranda zonwering is een speciaal type buitenzonwering die je op je veranda plaatst. Hierdoor kun jede extreme warmte in de zomer weren als ook de koude in de winter.

Wij verkopen heel wat verandazonweringen en er is eveneens elektrische bediening mogelijk. De doeken blijven altijd op spanning dankzij de rits technologie.

Wil je toch graag wat meer informatie over dit type zonwering of waar je deze zonwering kunt kopen? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler in jouw buurt om deze zonwering te kopen.

Download hier de brochure met partner arrow-right
Uitvalschermen buitenzonwering zonwering ramen

Uitvalschermen kopen als zonwering

Een uitvalscherm is een beetje te vergelijken met een zonnescherm, maar is bedoeld om de zon binnen te weren. Het uitvalscherm staat in tegenstelling tot een zonnescherm veel schuiner gericht. Dit uitvalscherm kun je kopen voor op een balkon, in een flat, een kantoor als ook in een tuin. Het is een populaire buitenzonwering die je veelzijdig kan inzetten.

Wil je toch graag wat meer informatie over dit type zonwering of waar je deze zonwering kunt kopen? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler in jouw buurt om deze zonwering te kopen.

Download hier de brochure met partner arrow-right
Rolluik Rolluiken ref Rijsingen

Rolluiken kopen als zonwering

Rolluiken vormen een type zonwering voor ramen. Rolluiken noemen we ook wel eens voorzetrolluiken, inbouwrolluiken of opbouwrolluiken. Een rolluik werkt niet alleen zonwerend, maar vermindert ook het geluid. In de zomer kun je de warmte gemakkelijker buiten houden, terwijl je in de winter de warmte gemakkelijker binnenhoudt.

Wij bieden heel wat modellen en er is eveneens elektrische bediening mogelijk voor onze rolluiken RV40 en RV45, maar ook onze rolpoorten RV55 en RV77.

Wil je graag toch wat meer informatie over dit type zonwering of waar je deze zonwering kunt kopen? Stuur ons dan zeker een mail of doe een aanvraag tot brochure, en wij geven jou daarna meteen de verdeler in jouw buurt.

Download hier de brochure met partner arrow-right

Zonwering voor jouw appartement of woning?

Werk samen met een verdeler gespecialiseerd in zonwering.

Zonwering laten plaatsen, waarom een specialist inschakelen?

We raden ja zeker aan om met een specialist samen te werken als je een zonwering wil kopen. Verano beschikt over een heel wat verdelers in iedere provincie van Beligië.
Als je in zee gaat met een verdeler dan kun je zeker zijn van een goed resultaat. De plaatsing en afwerking gebeurt snel en nauwkeurig. En onze dealers voor buitenzonwering werken alleen met de beste materialen met de bedoeling tot het beste resultaat te komen.

Somfy

Zonwering met de hand bediend of elektrische bediening?

De meeste zonwering in ons gamma zijn zowel beschikbaar in een elektrische als een handmatige versie. Het hangt af van je budget als van het type buitenzonwering of je best voor een elektrische zonwering kiest of eerder voor een handmatig type. Zonnetenten zijn bijvoorbeeld gemakkelijk te bedienen. Voor screens kies je dan weer best voor een elektrische bediening.

Koop een zonwering bij bekende merken in de branche

Als je voor buitenzonwering kiest, dan heb je heel wat keuze. Als je kiest voor een merk zoals Verano. Dan ben je zeker van een product met een goede kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze zonweringen komen altijd met een keuring en een certificaat, komen met een garantie en je kan eveneens rekenen op een prima prijs kwaliteit.

Bovendien kunnen we de producten voor jou op maat maken en er is keuze uit alle kleuren. Voor automatisatie van onze zonwering werken we samen met het kwalitatieve merk Somfy.

01 Vouwgordijn zonwering ramen

Ook binnenzonwering kun je bij ons kopen

Wij zijn er niet enkel voor buitenzonwering, ook kun je bij ons een groote gamma aan binnenzonwering vinden! Gordijnen zijn al jaren populair, maar er zijn de dag van vandaag heel wat varianten. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld ook kiezen voor:

Onze binnenzonwering komt met 2 jaar garantie en er is keuze tussen heel wat stoffen en kleuren. Kies ook zelf de hoogte en de breedte voor jouw raamdecoratie. Zo heb je bij lamelgordijnen bijvoorbeeld de keuze tussen aluminium, stof en kunststof. Onze raamdecoratie kies je vooral in functie van de stijl van jouw huis, je budget en eveneens je voorkeuren.

Download hier jouw raamdecoratie brochure! arrow-right
Verano zonwering buitenzonwering

Voordelen zonwering aanschaffen bij Verano

 • Uitgebreid netwerk van verdeelpunten in gans België die zonwering verkopen, zowel in Vlaanderen als ook in Wallonië.
 • Je koopt een zonwering bij een Belgisch Nederlandse firma met productie in eigen huis.
 • Uitgebreid gamma aan zonwering, voor zowel binnen als ook voor buiten.
 • Tientallen jaren kennis opgebouwd.
 • Geen zorgen voor jou voor de plaatsing als je bij Verano een zonwering koopt.
 • Bedrijf die gaat voor innoverende producten en daarom hebben we ook een eigen afdeling onderzoek & ontwikkeling.
 • Tot 5 jaar garantie als je buitenzonwering koopt.
 • Een zonwering aan de beste prijs kwaliteit op de markt.
 • Alleen duurzame zonwering die we verkopen met eveneens de nodige certificaten.

 • Waar kan ik zonwering kopen?

  chevron-down

  Verano heeft verdeelpunten over gans België, via onze showroom locator kun je aan de hand van uw postcode de dichtste verdeler opzoeken.