close

Elektrische zonwering laten plaatsen

Een elektrische zonwering plaatsen? Denk je eraan om je woning te voorzien van zonwering? Laat dit dan doen door een echte man in het vak! Verano heeft een netwerk aan verdelers voor zonwering in gans België. Iedere dag gaan zij op pad voor de plaatsing en montage van zonneschermen, terrasoverkappingen, lamellendaken, pergola's, etc.

Dichtste showroom opzoeken
vrijstaande zonwering Zonnewering Lamellendak overkapping met lamellen Sfeer buitenzonwering V860
Zonwering kopen? Ontdek onze brochure

Interesse in een van onze producten?

Ontdek ons ruime gamma!

Voordelen van elektrische zonwering

Elektrische zonwering is geen product dat je zomaar koopt. Het is een investering die je leven gemakkelijker maakt. We maken daarom graag eventjes een overzicht:

 • Verhoog de privacy: een schutting of screens kopen onze klanten vaak om ongestoord te kunnen genieten van bijvoorbeeld een activiteit met het gezin.
 • Een koelere plaats: we hebben in België almaar met warmere en warmere zomers te maken. Daarom is het belangrijk om te investeren in bijvoorbeeld rolluiken om je huis lekker fris te houden. Zo kun je beter slapen en bijgevolg ook beter leven.
 • Verminder schadelijk Uv-stralen: een zonnescherm of lamellendak blokkeert een deel van de stralen van de zon en beschermt je op deze manier van schadelijke Uv-stralen.
 • Bespaar op energie: de facturen voor energie zijn tegenwoordig aan de dure kant. Met ons gamma aan elektrische zonwering kun je 3 tot wel 12 procent besparen op je factuur. En dat iedere maand opnieuw!

Waarom Verano voor zonwering?

Verano doet productie in Nederland en België en heeft bovendien meer dan 20 jaar ervaring. We streven naar de beste producten en hebben een onderzoek en ontwikkeling werkgroep in Nederland. Er is een garantie tot 5 jaar op ons gamma aan elektrische zonwering.

Het verdeel netwerk is heel uitgebreid in gans Vlaanderen, overal in het land hebben we verschillende partners die jouw project met glans kunnen realiseren. Doordat we de producten zelf ontwerpen en maken, kunnen we dan ook op maat gaan werken. Ook beschikken we over alle kleuren voor de afwerking van jouw elektrische zonwering. Veel van onze producten werken met een bediening vanop afstand, hiervoor werken we samen met Somfy om deze diverse types elektrische zonwering goed te automatiseren.

Snelle plaatsing

Doordat we binnen de Benelux produceren, kun je bijgevolg rekenen op een snelle productie nadat de offerte is goedgekeurd. Verano streeft naar de beste prijs kwaliteit. Onze verdelers staan zelf ook al jaren in het vak. Zij zullen zorgen voor een snelle plaatsing en een goede afwerking van jouw elektrische zonwering.

Ga zeker voor een monteur, want de plaatsing is echter niet zo eenvoudig. Onze specialisten voor zonwering zetten iedere dag onze producten en hebben dan ook een goeie kennis van zaken. Na de plaatsing kan je jouw elektrische zonwering meteen kunt gebruiken.

Ons gamma voor elektrische zonwering

Pergola elektrische zonwering Tumba met screen grijs 4

Pergola als elektrische zonwering

Een pergola noemen we ook al eens een pergola zonwering. Een pergola is een aluminium constructie op 4 palen of op een bestaande overkapping en we voorzien deze van een doek.
Je kunt je pergola eveneens voorzien van glaswanden of screens. Zo heb je een pergola vrij van wind.

Wil je graag toch wat meer informatie over dit type elektrische zonwering? Stuur ons dan zeker een mail of doe een aanvraag tot brochure en wij geven jou daarna meteen de verdeler in jouw buurt voor zonwering.

Download hier jouw brochure! arrow-right
Lamellendak lamellen overkapping V880 Rapallo buitenzowering elektrische zonwering

Lamellendak als elektrische zonwering

Een lamellendak noemen we ook al eens een lameldak, lamellen overkapping, overkapping met lamellen of terrasoverkapping met lamellen. Een lamellendak is een soort overkapping met kantelbare lamellen. Je kunt je lamellendak eveneens voorzien van glaswanden of screens. Zo heb je een windvrije overkapping met lamellen.

Verano heeft verschillende modellen voor een lamellendaken en er is eveneens elektrische bediening mogelijk voor:

 • Arezzo V870 elektrische lamellendak.
 • Rapallo V880 elektrische lamellendak.

Wil je graag toch wat meer informatie over dit type elektrische zonwering? Stuur ons dan zeker een mail of doe een aanvraag tot brochure en wij geven jou daarna meteen de verdeler in jouw buurt voor zonwering.

Download hier jouw brochure! arrow-right
Elektrische Zonwering Zonneluifel Zonnetent knikarmscherm Zonnescherm V280 Ipanema buitenzonwering

Zonneschermen als elektrische zonwering

Een zonnescherm noemen we ook wel zonnetent, luifel, zonneluifel of knikarmscherm. Een zonnescherm is een type zonwering aan de buitenkant van het gebouw of aan de gevel bevestigd. Het bestaat uit een doek voor het scherm en 2 knikarmen. Je hebt ook modellen met cassette. Hierdoor is het doek van het zonnescherm beter beschermd tegen weer en wind.

Verano heeft verschillende modellen voor zonneschermen en er is eveneens elektrische bediening mogelijk voor:

 • Rhodos V210 elektrisch zonnescherm.
 • Porto V225 elektrisch zonnescherm.
 • Ipanema V280 elektrisch zonnescherm.
 • Oviedo V282 elektrisch zonnescherm.
 • Santos V296 elektrisch zonnescherm.
 • Sint-Tropez V360 elektrisch zonnescherm.
 • Integrada V365 elektrisch zonnescherm.
 • Santander V460 elektrisch zonnescherm.
 • Cannes V480 elektrisch zonnescherm.
 • Palermo V490 elektrisch zonnescherm

Wil je graag toch wat meer informatie over dit type elektrische zonwering? Stuur ons dan zeker een mail of doe een aanvraag tot brochure en wij geven jou daarna meteen de verdeler in jouw buurt voor zonwering.

Download hier jouw brochure! arrow-right
zip screens ritsscreens binnenscreens zonnescreens raamdecoratie

Screens als elektrische zonwering

Een screen noemen we ook wel ritsscreen, zonnescreen of zip screen. Een screen is eveneens een vorm van zonwering maar ditmaal verticaal in tegenstelling tot de meeste andere vormen. De stralen van de zon kun je flink afweren met onze screens. Ook de privacy kun je met screens verhogen. Als het zomer is kun je met zip screens ook serieus de warmte drukken in jouw woning. De stralen van de zon kun je gemakkelijk reflecteren door de screens.

Door de technologie met ritsen blijft het doek heel goed vastzitten. De zip screens zijn eveneens winddicht.

Verano heeft verschillende modellen voor screens en er is eveneens elektrische bediening mogelijk voor:

 • V540 screens.
 • V550 screens.
 • V599 screens.

Wil je graag toch wat meer informatie over dit type elektrische zonwering? Stuur ons dan zeker een mail of doe een aanvraag voor een brochure en wij geven jou daarna meteen de verdeler in jouw buurt voor zonwering.

Download hier jouw brochure! arrow-right
01 Markies | Markiezen buitenzonwering

Markiezen als elektrische zonwering

Als je jouw boetiek een traditionele uitstraling wil geven, dan vormen markiezen de beste keuze voor zonwering. Een markies is zoals een zonnescherm, maar dan met een speciale bolle constructie met latten.

Verano heeft verschillende modellen voor markiezen. Wil je graag toch wat meer informatie over dit type zonwering? Stuur ons dan zeker een mail of doe een aanvraag tot brochure en wij geven jou de verdeler in jouw buurt voor zonwering.

Download hier jouw brochure! arrow-right
Tumba verandazonwering buitenzonwering

Verandazonwering als elektrische zonwering

Een verandazonwering of veranda zonwering is een speciaal type elektrische zonwering die je op je veranda plaatst. Hierdoor weer je de extreme warmte in de zomer en de extreme koude in de winter.

Wij bieden heel wat modellen en er is eveneens elektrische bediening mogelijk voor:

 • Oslo elektrische verandazonwering.
 • Hamar elektrische verandazonwering.
 • Odense elektrische verandazonwering.

De doeken blijven altijd op spanning door de rits technologie.

Wil je graag toch wat meer informatie over dit type elektrische zonwering? Stuur ons dan zeker een mail of doe een aanvraag tot brochure, en wij geven jou de verdeler in jouw buurt voor zonwering.

Download hier jouw brochure! arrow-right
Uitvalschermen buitenzonwering zonwering ramen

Uitvalschermen als elektrische zonwering

Een uitvalscherm is een beetje te vergelijken met een zonnescherm, maar is bedoeld om de zon binnen te weren. Het uitvalscherm staat in tegenstelling tot een zonnescherm veel schuiner gericht. Dit uitvalscherm kun je plaatsen op een balkon, in een flat, een kantoor als ook in een tuin. Het is een populaire elektrische zonwering die je veelzijdig kan inzetten.

Wil je graag toch wat meer informatie over dit type elektrische zonwering? Stuur ons dan zeker een mail of doe een aanvraag tot brochure, en wij geven jou de verdeler in jouw buurt voor zonwering.

Download hier jouw brochure! arrow-right
Rolluik Rolluiken ref Rijsingen

Rolluiken als elektrische zonwering

Rolluiken vormen een type zonwering voor ramen. Rolluiken noemen we ook wel eens voorzetrolluiken, inbouwrolluiken of opbouwrolluiken. Een rolluik werkt niet alleen zonwerend, maar vermindert ook het geluid. In de zomer kun je de warmte gemakkelijker buiten houden, terwijl je in de winter de warmte gemakkelijker binnenhoudt.

Wij bieden heel wat modellen en er is eveneens elektrische bediening mogelijk voor onze rolluiken RV40 en RV45, maar ook onze rolpoorten RV55 en RV77.

Wil je graag toch wat meer informatie over dit type elektrische zonwering? Stuur ons dan zeker een mail of doe een aanvraag tot brochure, en wij geven jou daarna meteen de verdeler in jouw buurt voor zonwering.

Elektrische zonwering voor binnen of buiten nodig voor jouw woning?

Werk samen met een verdeler gespecialiseerd in elektrische zonwering.

Elektrische zonwering laten plaatsen, waarom een specialist inschakelen?

Het is toch wel aangeraden om met een specialist samen te werken als je een elektrische zonwering wil plaatsen. Verano beschikt daarom over een uitgebreid netwerk aan verdelers.
Als je in zee gaat met een verdeler dan kun je bijgevolg zeker zijn van een goed resultaat. De plaatsing en afwerking gebeurt snel en ook nauwkeurig. En onze dealers voor elektrische zonwering werken alleen met de beste materialen met de bedoeling tot het beste resultaat te komen.

Somfy

Elektrisch of handbediende zonwering?

De meeste zonnewering in ons gamma zijn zowel beschikbaar in een elektrische als een handmatige versie. Het hangt af van je budget als van het type zonwering of je best voor een elektrische zonwering kiest of eerder voor een handmatig type. Zonnetenten zijn bijvoorbeeld gemakkelijk te bedienen. Voor screens kies je dan weer best voor een elektrische bediening.

Bekende merken in de branche

Als je voor elektrische zonwering kiest, dan heb je immers heel wat keuze. Als je kiest voor een merk zoals Verano. Dan ben je zeker van een product met een goede kwaliteit en bovendien ook een heel betrouwbaar product. Onze producten zijn gekeurd en tevens ook gecertificeerd, komen ook met een garantie en je kan rekenen op een prima prijs kwaliteit.

Bovendien kunnen we de producten voor jou op maat maken en er is keuze uit alle kleuren. Voor automatisatie van onze zonwering werken we samen met het betrouwbare merk Somfy.

01 Vouwgordijn zonwering ramen

Ook voor elektrische binnen zonwering is er Verano

Bij Verano zijn we er niet enkel voor elektrische buitenzonwering, ook voor elektrische binnen zonwering ben je bij ons aan het goeie adres! Sinds jaar en dag zijn gordijnen populair, maar er zijn tegenwoordig heel wat varianten. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld ook kiezen voor:

Deze binnenzonwering komt met 2 jaar garantie en er is keuze tussen heel wat stoffen en kleuren. Kies ook zelf de hoogte en de breedte voor jouw raamdecoratie. Zo heb je bij lamelgordijnen bijvoorbeeld de keuze tussen aluminium, stof en kunststof. Onze raamdecoratie kies je vooral in functie van de stijl van jouw huis, je budget en je persoonlijke wensen.

Download hier jouw raamdecoratie brochure! arrow-right
Verano zonwering buitenzonwering

Voordelen samenwerking Verano

 • Uitgebreid netwerk van verdelers in gans België, zowel in Vlaanderen als ook in Wallonië.
 • Belgisch Nederlands product.
 • Uitgebreid gamma aan elektrische zonwering, voor zowel binnen als ook voor buiten.
 • Verschillende jaren kennis opgebouwd.
 • Geen zorgen voor jou voor de plaatsing.
 • Innoverend bedrijf met eigen afdeling onderzoek & ontwikkeling.
 • Tot 5 jaar garantie op zonwering.
 • Wij gaan voor de beste prijs kwaliteit op de markt.
 • Alleen duurzame producten die we verkopen met eveneens de nodige certificaten.