close

Een zonnewering voor ramen laten plaatsen

Zonwering laten plaatsen aan de buitenkant van uw ramen? Denk je eraan om je woning uit te breiden met zonwering? Laat dit dan over aan een specialist in zijn of haar vak! Wij hebben een groot netwerk aan partners voor zonwering in Vlaanderen en Wallonië. Iedere dag gaan deze mensen op pad om zonneluifels, zonnescreens, rolluiken, markiezen en uitvalschermen te plaatsen bij onze klanten.

Dichtstbijzijnde toonzaal zoeken
zonwering voor ramen Ritsscreens screens V550 Solar

De voordelen van onze zonwering

Zonnewering is geen product dat je van vandaag op morgen in huis haalt. Het is een investering die je leven veel gemakkelijker zal maken. We bezorgen jou daarom graag enkele van de belangrijkste voordelen in een overzicht:

 • Verhoog de privacy: een schutting of screens kopen mensen vaak om ongestoord te kunnen genieten van bijvoorbeeld een activiteit met het gezin.
 • Een koelere plaats: de zomers zijn in België almaar warmer en warmer. Daarom is het belangrijk om te investeren in bijvoorbeeld rolluiken om je huis lekker fris te houden. Zo kun je beter slapen en bijgevolg ook beter leven.
 • Verminder schadelijk Uv-stralen: een zonnescherm blokkeert een deel van de stralen van de zon en beschermt je op deze manier bijgevolg van schadelijke Uv-stralen.
 • Bespaar op energie: facturen voor energie zijn tegenwoordig aan de dure kant. Met ons gamma aan zonwering voor binnen en buiten kun je 3 tot wel 12 procent besparen op je factuur. En dat iedere maand opnieuw!

Waarom net kiezen voor ons?

Verano voorziet de productie & assemblage van haar producten voornamelijk in Nederland en België. We hebben bovendien meer dan 20 jaar ervaring. We streven naar een ruim gamma met uitstekende producten en hebben trouwens een eigen werkgroep voor onderzoek en productontwikkeling in Nederland. Er is een garantie tot 5 jaar op ons gamma aan zonwering. Het netwerk aan partners is heel uitgebreid in gans Vlaanderen als ook in Wallonië, in iedere uithoek van het land hebben we dus verschillende partners die je kunnen bijstaan met je project in zonwering.

Doordat we de zonwering zelf ontwerpen en maken, kunnen we maatwerk gaan leveren. Ook beschikken we over alle kleuren voor de afwerking van jouw zonwering. Veel van onze producten werken met een bediening vanop afstand, hiervoor werken we samen met Somfy om deze diverse types zonwering goed te automatiseren.

Ga voor een snelle plaatsing

Doordat de productie en assemblage binnen de Benelux plaatsvindt, kun je uitgaan van een snelle productie van zodra de prijsofferte is geaccepteerd. Verano streeft naar de beste prijs kwaliteit. Onze verdelers staan zelf ook al jaren in het vak. Zij zullen zorgen voor een snelle plaatsing en een goede afwerking van jouw zonwering.

Ga zeker voor een monteur, want de plaatsing is echter niet zo eenvoudig. Onze specialisten in zonwering zetten iedere dag onze producten en hebben dan ook een goeie kennis van zaken. Na de plaatsing kan je jouw zonwering meteen kunt gebruiken.

Ons assortiment aan zonwering voor ramen

Rolluiken Rolluik RV40 V66 Kwartsgrijs

Rolluiken

Rolluiken zijn een welbekende en traditionele manier van verticale zonwering voor uw ramen. Rolluiken noemen onze klanten ook wel eens voorzetrolluiken, inbouwrolluiken of opbouwrolluiken. Een rolluik bestaat al heel lang op de markt. Dit product heeft dan ook heel wat voordelen zoals wering van de warmte en het licht, maar ook geluid kun je hiermee reduceren. Perfect dus voor mensen die in een drukke buurt wonen en die toch willen genieten van hun nachtrust. Maar geef nu toe, wie wil dat nou niet.

Verano heeft verschillende types voor rolluiken zoals inbouwrolluiken, opbouwrolluiken of voorzetrolluiken. Wil je graag toch wat meer informatie over dit type zonwering aan de buitenkant van je ramen?
Stuur ons alvast een mail of doe een brochure-aanvraag en wij bezorgen jou daarna meteen de partner in jouw buurt voor zonwering langs buiten.

Rolluiken brochure downloaden met verdeler: klik hier arrow-right
Elektrische Zonwering Zonneluifel Zonnetent knikarmscherm Zonnescherm V280 Ipanema buitenzonwering

Zonneluifels

Een zonnescherm noem je ook wel eens een zonnetent, zonneluifel of knikarmscherm. Een zonnescherm is een type zonwering voor ramen die we aan de buitenkant van het gebouw of aan de gevel bevestigen. Het bestaat uit een doek en 2 knikarmen. Je hebt ook types met cassette. Hierdoor is het doek van het zonnescherm beter beschermd tegen weer en wind.

Verano heeft verschillende types in haar gamma zonneschermen. Wil je graag toch wat meer informatie over dit type zonwering aan de buitenkant van je ramen? Stuur ons alvast een mail of doe een brochure-aanvraag en wij bezorgen jou daarna meteen de partner in jouw buurt voor zonwering langs buiten.

Zonnescherm brochure downloaden met verdeler: klik hier arrow-right
zip screens ritsscreens binnenscreens zonnescreens raamdecoratie

Screens

Een screen noem je ook wel eens een ritsscreen, zonnescreen of zip screen. Een screen is eveneens een vorm van zonwering voor uw ramen, maar ditmaal verticaal in tegenstelling tot de meeste andere vormen van zonwering. De stralen van de zon kun je flink afweren door onze screens. Ook de privacy kun je met screens heel wat verbeteren. Als het zomer is kun je met zip screens ook serieus de warmte drukken in jouw woning. Onze screens zullen de stralen van de zon perfect gaan reflecteren.

Door de technologie met ritsen blijft het doek ook heel goed vastzitten en het het scherm niet gaan klapperen. Dit zal de levensduur van de screens ten goede komen. De zip screens zijn eveneens winddicht.

Verano heeft verschillende types in haar gamma screens. Wil je graag toch wat meer informatie over dit type zonwering aan de buitenkant van je ramen?
Stuur ons alvast een mail of doe een aanvraag voor een brochure en wij bezorgen jou daarna meteen de partner in jouw buurt voor zonwering langs buiten.

Screens brochure downloaden met verdeler: klik hier arrow-right
01 Markies | Markiezen buitenzonwering

Markiezen

Als je jouw boetiek een traditionele uitstraling wil geven, dan vormen markiezen de beste keuze voor zonwering voor jouw ramen. Een markies is eigenlijk net zoals een zonnescherm, maar dan met een speciale bolle constructie met latten.

Verano heeft verschillende types in haar gamma markiezen. Wil je graag toch wat meer informatie over dit type zonwering aan de buitenkant van je ramen?
Stuur ons alvast een mail of doe een brochure-aanvraag en wij bezorgen jou daarna meteen de partner in jouw buurt voor zonwering langs buiten.

Markiezen brochure downloaden met verdeler: klik hier arrow-right
Uitvalschermen buitenzonwering zonwering ramen

Uitvalschermen

Een uitvalscherm is een beetje te vergelijken met een zonnescherm, maar is bedoeld om de zon binnen te weren. Het uitvalscherm staat in tegenstelling tot een zonnescherm veel schuiner gericht op het raam. Dit uitvalscherm kun je plaatsen voor de ramen van bijvoorbeeld een balkon, in een flat of een kantoor. Het is een populaire zonwering die je veelzijdig kan inzetten.

Wil je graag toch wat meer informatie over dit type zonwering aan de buitenkant van je ramen?
Stuur ons alvast een mail of doe een brochure-aanvraag en wij bezorgen jou daarna meteen de partner in jouw buurt voor zonwering langs buiten.

Uitval brochure downloaden met verdeler: klik hier arrow-right

Zonwering nodig voor jouw huis, kantoor of appartement?

Werk samen met een verdeler gespecialiseerd in zonnewering voor ramen.

Zonwering voor ramen laten plaatsen, waarom een specialist inschakelen?

We raden aan om met een gespecialiseerd bedrijf samen te werken als je een zonnewering wil plaatsen voor je ramen. Verano beschikt dan ook over een uitgebreid netwerk aan partners in het ganse land.
Als je kiest voor een verdeler, dan kun je uitgaan van een goed resultaat. De plaatsing en afwerking gebeurt snel als ook heel nauwkeurig. En onze verdelers voor zonwering werken alleen met de beste materialen met de bedoeling tot het beste resultaat te komen.

Somfy

Elektrische of handbediende zonnewering langs buiten?

De meeste zonwering in ons gamma zijn zowel beschikbaar in een elektrische als een handmatige versie. Het hangt af van je budget als van het type zonwering of je best voor een elektrische zonwering kiest of eerder voor een handmatig type. Zonnetenten zijn bijvoorbeeld gemakkelijk te bedienen. Voor screens kies je dan weer best voor een elektrische bediening.

Bekende merken in de markt voor zonwering

Als je voor zonwering voor uw ramen kiest, dan heb je heel wat keuze. Als je kiest voor een merk zoals Verano. Dan ben je zeker van een product met een goede kwaliteit en betrouwbaarheid. Ons gamma aan zonwering komt met een keuring als ook met een certificaat, komen met een garantie en je kan uiteraard rekenen op de beste prijs kwaliteit op de markt.

Bovendien kunnen we de zonwering voor jou op maat maken en er is keuze uit alle kleuren. Voor automatisatie van onze zonwering werken we dan weer samen met het kwalitatieve merk Somfy.

01 Vouwgordijn zonwering ramen

Ook voor zonwering binnen is er Verano

Verano is er voor jou niet enkel voor buitenzonwering, eveneens voor binnenzonwering zit je bij ons goed! Sinds jaren zijn gordijnen populair, maar er vandaag zijn er ook heel wat varianten op de markt. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld ook kiezen voor:

Ons gamma aan binnenzonwering komt met 2 jaar garantie en er is keuze tussen heel wat stoffen en kleuren. Kies ook zelf de hoogte en de breedte voor jouw raamdecoratie. Zo heb je bij lamelgordijnen bijvoorbeeld de keuze tussen aluminium, stof en kunststof. Onze raamdecoratie kies je vooral in functie van de stijl van jouw huis, appartement of kantoor; je budget en natuurlijk uiteraard ook je persoonlijke voorkeuren.

Download hier jouw raamdecoratie brochure! arrow-right
Verano zonwering buitenzonwering

Voordelen samenwerking Verano

 • Uitgebreid netwerk aan partners in gans België, zowel in Vlaanderen als ook in Wallonië.
 • Product met Belgisch Nederlands oorsprong.
 • Uitgebreid gamma aan zonwering, voor zowel binnen als ook voor buiten.
 • Verano heeft jaren kennis opgebouwd in de markt.
 • Geen zorgen voor jou voor de plaatsing.
 • Innovatief bedrijf met eigen afdeling onderzoek & ontwikkeling.
 • Tot 5 jaar garantie op raamzonwering.
 • Wij gaan voor de beste prijs kwaliteit op de markt.
 • Alleen duurzame producten die we verkopen met eveneens de nodige certificaten.