close

Tuinoverkapping plaatsen in jouw tuin?

Investeren in een leuke tuinoverkapping? Al eens gedacht om jouw tuin en of terras in te richten met een tuinoverkapping? Geef je project aan een echte specialist in zijn vak! Verano beschikt over een groot verdeelnetwerk voor terrasoverkappingen overal in Vlaanderen. Elke dag opnieuw doen zij plaatsingen en montages van zonneluifels, overkappingen, lamellendaken, etc.

Toonzaal in de buurt opzoeken
Terrasoverkapping V908 Ledro Tuinoverkapping in aluminium

De voordelen van een overkapping in aluminium

Een tuinoverkapping is geen aankoop die je doet in 1, 2, 3. Het is niet zoals naar de bakker gaan. Het is wel een grote aankoop die je leven makkelijker zal maken. We sommen daarom graag evenalle mogelijke voordelen voor jou op.

 • Bescherming bij plots omslaan van het weer: dankzij een tuinoverkapping kan je meer genieten en ook optimaal gaan genieten van de heerlijke lucht buiten. Jouw terrasoverkapping zorgt namelijk voor extra bescherming tegen diverse invloed van het weer zoals bijvoorbeeld de zon, de regen en de wind. De laatste jaren kennen we hier in ons land almaar warmere en warmere zomers met meer hittegolven.
 • Verhoog aanzienlijk de waarde van jouw woning: outdoor living is in, en een terrasoverkapping is een echte blikvanger die ook zorgt voor meer wooncomfort. Jouw investering in een terrasoverkapping vertaalt zich daarom terug door een aanzienlijke meerwaarde voor jouw huis, kantoor of appartement.
 • Duurzaam: De profielen van onze tuinoverkappingen zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium is sterk en solide, maar daarnaast ook licht in gewicht en zeer makkelijk in onderhoud. Aluminium is daarnaast ook een materiaal dat een lange levensduur kan garanderen. Zo geniet jij extra lang van jouw Verano product. Al deze elementen samen maken aluminium het ideale materiaal om als basis te dienen voor jouw terrasoverkapping.
 • Zonwering op maat: tuinoverkappingen van Verano komen altijd volledig op maat. Daarom kan je jouw tuinoverkapping volledig naar jouw zinnen en behoeften ontwerpen. Je kan kiezen tussen wit, beige en antraciet voor de kleur van de structuur en tussen polycarbonaat en glas voor het dak. Polycarbonaat is stevig qua materiaal en ook zeer gunstig in prijs. Het is daarom uitermate geschikt als dak vulling voor een tuinoverkapping. Een glazen tuinoverkapping heeft dan weer wat meer uitstraling en straalt echt wel luxe uit.

Waarom kies je best voor een Verano terrasoverkapping?

Verano verzorgt haar productie in Nederland en België en wij hebben ruim 20 jaar ervaring. We gaan alleen voor de beste producten en hebben trouwens een eigen werkgroep voor onderzoeken en ontwikkeling. Wij geven trouwens ook een garantie van 5 jaar op ons aanbod aan tuinoverkappingen. Er zijn Verano partners overal Vlaanderen, overal in het land hebben we verschillende partners die jouw project dan ook met glans kunnen realiseren.

Omdat we onze tuinoverkappingen zelf ontwerpen en maken, kunnen we op maat gaan werken. Onze terrasoverkappingen kunnen we trouwens ook voorzien van Led verlichting.

Jouw overkapping snel geplaatst

Omdat we onze productie in de Benelux houden, kun je zeker zijn van een vlugge levering nadat de prijsaanvraag is goedgekeurd. Wij streven naar de beste prijs kwaliteit op de markt van zonwering. Onze partners hebben ook jaren ervaring. Zij zullen bijgevolg zorgen voor een snelle plaatsing met een uitmuntende afwerking van jouw terrasoverkapping.

Ga zeker voor een montage specialist, want de plaatsing is echter niet zo van zelfsprekend. Onze specialisten voor overkappingen zetten iedere dag onze producten en hebben dan ook een goeie kennis van zaken. Na de plaatsing kan je jouw terrasoverkapping uiteraard meteen gebruiken.

Onze aluminium overkappingen

05 V905 Iseo aluminium overkapping op maat

Iseo overkapping V905

Als je op zoek ben naar kwaliteit en veel waar wilt voor je geld, dan is de Iseo tuinoverkapping een aanrader. De dakplaten van polycarbonaat van de terrasoverkappingen zijn stevig en kunnen zeker ook tegen een stootje. Zo kun jij jaren genieten van jouw aluminium tuinoverkapping. De mogelijkheid om de Iseo terrasoverkapping uit te breiden met geïntegreerde led verlichting, maakt dit type overkapping bijgevolg enorm populair!

Wil je toch graag wat meer uitleg over deze overkapping? Doe ons dan gerust een mailtje of doe een brochure-aanvraag. Wij bezorgen je daarna meteen de dichtste partner van ons in jouw buurt.

Brochure in pdf met verdeler aanvragen kan hier! arrow-right
009 V908 Ledro Kerkhof

Ledro overkapping V908

Ledro terrasoverkappingen zijn niet voor niets de meest populaire terras overkappingen uit de Verano serie. De omvang van de profielen van dit type overkapping zijn mooi in proportie. Dit zorgt er namelijk voor dat deze terrasoverkapping in enorm veel tuinen goed tot zijn recht komt. De keuze voor een dak in polycarbonaat of glas maakt de mogelijkheden eindeloos. Er is eveneens een mogelijkheid om de Ledro terrasoverkappingen uit te breiden met geïntegreerde led-verlichting, dit maakt dit type terrasoverkapping bijgevolg enorm populair!

Wil je toch graag wat meer uitleg over deze terrasoverkapping? Doe ons dan gerust een mailtje of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou daarna meteen de verdeler in jouw buurt.

Brochure in pdf met verdeler aanvragen kan hier! arrow-right
Terrasaoverkapping overkapping V905 Iseo Sfeerfoto

Somerset overkapping V909

Met een maximale hellingshoek van 45° kunnen we de tuinoverkapping Somerset bijgevolg onder een enorm steile hoek monteren. De Victoriaanse stijl zorgt voor een kenmerkende uitstraling. De mogelijkheid om de Somerset terrasoverkappingen uit te breiden met geïntegreerde led verlichting, maakt dit type overkapping dus ook zeer populair!

Wil je toch graag wat meer uitleg over deze metalen overkapping? Doe ons dan gerust een mailtje of doe een aanvraag voor een brochure en wij geven jou daarna meteen de verdeler in jouw buurt.

Brochure in pdf met verdeler aanvragen kan hier! arrow-right
zonnewering zonwering kopen Vrijstaande zonwering Buitenzonwering Terrasoverkapping-overkapping-V910-Garda-sfeer

Garda overkapping V910

Garda tuinoverkappingen in aluminium zijn enorm veelzijdig als zonnewering. De stevige constructie zorgt er voor dat je hier de keuze hebt uit 2 uitvoeringen. Je hebt de keuze uit zowel polycarbonaat als glas. Zo maak je zelf de keuze voor een luxe overkapping of een meer goedkopere aluminium overkapping. De mogelijkheid om de Garda terrasoverkappingen uit te breiden met geïntegreerde led verlichting, maakt dit type terrasoverkapping bijgevolg zeer populair.

Wil je toch graag wat meer uitleg over deze terrasoverkapping? Doe ons dan gerust een mailtje of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou daarna meteen de verdeler in jouw buurt.

Brochure in pdf met verdeler aanvragen kan hier! arrow-right
Aluminium terrasoverkapping Purbeck bloemen sfeer 8

Purbeck overkapping V918

De Purbeck aluminium tuinoverkapping kenmerkt zich door haar Victoriaanse stijl. Zowel de goot als ook de palen zijn sierlijk en klassiek. Het is wel zo dat je dit product niet kan uitbreiden met bijvoorbeeld een glaswand of één of meerdere screens. Wat er wel mogelijk is, is geïntegreerde led verlichting.

Wil je toch graag wat meer uitleg over deze metalen overkapping? Doe ons dan gerust een mailtje of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou daarna meteen de verdeler in jouw buurt.

Brochure in pdf met verdeler aanvragen kan hier! arrow-right
20 V920 Riva aluminium overkapping V610 Oslo verandazonwering

Riva overkapping V920

Deze overkapping is nogal robuust en komt dus beter tot zijn recht op een iets groter terras. De maximale grootte en uitval van deze terrasoverkapping is dan ook heel groot zodat je grote terrassen kunt gaan overkappen. Het dak in glas maakt deze tuinoverkapping af.

Wil je toch graag wat meer uitleg over deze terrasoverkapping? Doe ons dan gerust een mailtje of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou daarna meteen de verdeler in jouw buurt.

Brochure in pdf met verdeler aanvragen kan hier! arrow-right

Op zoek naar een aluminium tuinoverkapping voor jouw huis?

Ga voor een samenwerking met één van onze partners die gespecialiseerd is in buitenzonwering.

Waarom de hulp van een specialist in huis halen als je een tuinoverkapping plaatst?

We raden je zeker aan om met een specialist samen te werken als je een tuinoverkapping wil plaatsen. Verano heeft daarom over een bijzonder groot netwerk aan partners.
Als je samenwerkt met 1 van onze verdelers of plaatsers, dan kun je bijgevolg zeker zijn van een uitmuntend resultaat. De plaatsing en afwerking gebeurt snel en ook nauwkeurig. En onze leveranciers werken enkel met het beste aluminium om zo tot het meest ideale resultaat te komen.

Mogelijkheden tot uitbreiding van een terrasoverkapping

Het is relatief simpel om een Verano tuinoverkapping uit te breiden met aanvullende producten zoals bijvoorbeeld:

Bekende merken in de branche voor overkappingen

Als je voor een aluminium terrasoverkapping kiest, dan heb je heel wat keuze. Als je kiest voor een merk zoals Verano. Dan ben je zeker van een product met een goede kwaliteit en bovendien ook een heel betrouwbaar product. Onze producten komen met een keuring en een attest, er is een garantie tot 5 jaar en je kan ook rekenen op een uitstekende prijs kwaliteit.

Alle Verano producten komen op maat en je hebt bij ons ook ruime keuze uit alle kleuren en verschillende materialen voor de afwerking van het dak zoals bijvoorbeeld polycarbonaat of glas.

Verano zonwering buitenzonwering

De voordelen om met ons samen te werken

 • Groot netwerk van partners in het ganse land, ook in het Franstalig deel van België.
 • Aluminium tuinoverkappingen gemaakt in België en Nederland.
 • Zeer ruim assortiment aan zonwering, voor binnen, maar ook voor buiten.
 • Wij hebben in de loop der jaren een ruime kennis opgebouwd.
 • De plaatsing van onze tuinoverkapping vormt geen zorg meer voor jou.
 • Wij zijn een innovatief bedrijf dat investeert in onderzoek & ontwikkeling.
 • 5 jaar garantie op jouw terrasoverkapping in aluminium.
 • Verano gaat voor de beste prijs kwaliteit.
 • Enkel duurzame duurzame zonwering die we verkopen. Alle benodigde certificaten zijn aanwezig.