Rolluiken geven een donkere slaapkamer

Waarom zijn rolluiken zo nuttig? Een wekelijks voorbeeld. Vind jij het ook heerlijk om in het weekend een uurtje langer in je bed te blijven liggen? Even wat energie bijtanken? Zonder dat je vroeg gewekt wordt door de buurman die alweer druk met de elektrische heggenschaar in de weer is. Bovendien slapen de kinderen ook wat langer door, omdat ze niet wakker worden van het binnenvallende licht van de zon. Een heerlijk begin van de dag! Allemaal dankzij rolluiken!

01 Rolluik Rv40 Kwartsgrijs
Rolluik Rolluiken Sfeer

Een multifunctionele rolluik

Een rolluik is een multifunctioneel product. Met een rolluik voor je ramen kun jij bijvoorbeeld op zondag lekker uitslapen. Maar het zorgt er ook voor dat jouw woning beter geïsoleerd is. Dit houdt in dat de warme lucht in de zomer minder de kans krijgt jouw woning binnen te dringen. Zo blijft je woning koel dankzij rolluiken. Dit geldt ook voor de koude lucht in de winter. Zo bespaar je met rolluiken ook aanzienlijk op je rekening voor energie. Daarnaast heeft een rolluik een geluidswerende en inbraak vertragende eigenschap. Zo kun jij altijd ontspannen en eveneens met een gerust hart op vakantie.

Duurzaam Aluminium

Duurzaam aluminium

Aluminium heeft het grote voordeel dat het sterk en solide is, maar daarnaast is het ook licht in gewicht.

Lees meer arrow-right
Gegarandeerde Kwaliteit

5 jaar garantie op rolluiken

Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze rolluiken, daarom ontvang je maar liefst vijf jaar garantie op jouw rolluiken.

Registreer jouw rolluiken arrow-right
Energie Besparen

Bespaar ook energie met een rolluik

Met automatische buitenzonwering zoals een rolluik kan je gedurende de zomer voor woningen gemiddeld 3 tot 12% energie besparen! Je kunt daarom de plaatsing van rolluiken zeker zien als een goede en betrouwbare investering.

Lees meer over energie en rolluiken arrow-right

Ontdek nu onze rolluiken | Vraag de brochure !

Rolluiken Rolluik RV40 V66 Kwartsgrijs voorzetrolluik

RV 40 rolluik

De RV 40 is een populair standaard rolluik. De dikke lamel van deze rolluik zorgt voor een uitstekende isolerende werking. Daarnaast biedt het stevig pantser van deze rolluik ook de gewenste veiligheid. Het arreteren van de lamellen zorgt ervoor dat de lamellen niet kunnen vastlopen en ook niet kunnen verschuiven.

Rolluik Groot rolluiken groot

Specificaties

Max. breedte rolluik 3,3 m
Max. hoogte rolluik 3 m
Bediening rolluiken Handbediende of elektrische rolluiken
Afmeting lamel Lamelbreedte 40 mm, lameldikte 8,7 mm

Populairste kleuren

V19
Grijs V19
V04
Bruin V04
V07
Ivoor V07

RV 45 rolluik

Het RV 45 rolluik is een zeer geliefd en een goedkope rolluik. Door de vorm van de lamellen rolt dit rolluik iets kleiner op. Daardoor zijn de kasten van deze rolluiken helemaal niet zo groot. De lamel van het rolluik zorgt voor een uitstekende isolerende werking en biedt uiteraard ook de gewenste veiligheid. Het arreteren van de lamellen zorgt ervoor dat de lamellen niet kunnen vastlopen en ook niet gaan verschuiven.

Rolluik Klein rolluiken klein

Specificaties

Max. breedte rolluik 2,9 m
Max. hoogte rolluik 3 m
Bediening rolluiken Handbediende of elektrische rolluiken
Afmeting lamel Lamelbreedte 45 mm, lameldikte 9 mm

Populairste kleuren

V07
Ivoor V07
V08
Groen V08
V19
Grijs V19

Rolpoort RV55

Rolpoorten beschikken over precies dezelfde techniek als onze rolluiken. Het pantser van rolpoorten is echter veel zwaarder, hierdoor dienen ze uitstekend als alternatief voor bijvoorbeeld garagedeuren. Daarnaast worden rolpoorten ook veel gebruikt voor grote ramen en vitrines van winkels. Met rolpoorten kies je dus voor extra veiligheid, als ook voor een vermindering van geluid. Rolpoorten vormen trouwens net als rolluiken een uitstekende manier om te isoleren.

Rolpoort Klein

Specificaties

Max. breedte rolpoort 4,2 m
Max. hoogte rolpoort 3 m
Bediening rolluiken Elektrische rolpoort
Afmeting lamel Lamelbreedte 55 mm, lameldikte 12,3 mm

Populairste kleuren

V02
Grijs V02
V04
Bruin V04
V07
Ivoor V07

Rolpoort RV77

De RV 77 rolpoorten zijn dé krachtpatsers in het gamma van Verano. Het pantser van dit type rolluiken is krachtig door de brede en ook wel zware lamellen. Bij het geforceerd optillen van de rolpoort blokkeert de ophangveer. Zo dient de poort als goed hang- en sluitwerk voor bijvoorbeeld een woning, garage of winkel.

De rolpoort is bovendien volledig elektrisch wat ook zorgt voor extra comfort in bediening. De sterke motor zal voor jou het werk doen. Zelfs vanop afstand openen, vormt geen probleem. Het systeem geeft bijgevolg vrijheid en veel gemak in gebruik.

Rolpoort Groot

Specificaties

Max. breedte rolpoort 4,4 m
Max. hoogte rolpoort 4 m
Bediening rolluiken Elektrische rolpoort
Afmeting lamel Lamelbreedte 77 mm, Lameldikte 19 mm

Populairste kleuren

V02
Grijs V02
V04
Bruin V04

Ontdek onze producten

Rolluiken Rolluik Rv42 Kwartsgrijs
RV 40 | Rolluik | Kwartsgrijs
Rolluiken Rolluik Rv40 Kwartsgrijs
Rolluik | RV40 | Kwartsgrijs
Rolluik Rolluiken Sfeer
RV 40 | Rolluik | Wit