close

Voorzetrolluiken laten plaatsen

Jouw woning voorzien van een voorzetrolluik? Denk je eraan om je woning een upgrade te geven met rolluiken? Dan laat je dit het beste doen door een echte specialist! Verano beschikt over een enorm netwerk aan verdelers voor voorzetrolluiken in zowel Vlaanderen als Wallonië. Iedere week gaan deze specialisten op pad om onze producten waaronder inbouwrolluiken, opbouwrolluiken en voorzetrolluiken te plaatsen.

Dichtstbijzijnde showroom opzoeken
Rolluiken 2

Vele voordelen bij voorzetrolluiken

Een voorzetrolluik is zeker geen item dat je ineens beslist om te kopen. Het is een behoorlijke investering die je leven een pak aangenamer kan maken. Daarom zetten we voor jou graag eventjes een en ander op een rijtje:

 • Verhoog de privacy: rolluiken kopen onze klanten vaak om ongestoord te kunnen genieten van bijvoorbeeld een activiteit met het gezin.
 • Een koelere plaats: in België zijn er iedere zomer meer hittegolven. Daarom is het belangrijk om te investeren in bijvoorbeeld rolluiken om je huis lekker fris te houden. Zo kun je beter slapen en bijgevolg ook beter leven.
 • Reduceer die schadelijke Uv-straling: een voorzetrolluik blokkeert de stralen van de zon en beschermt je op deze manier bijgevolg tegen schadelijke Uv-stralen.
 • Ga actief besparen op energie: facturen voor energie zijn tegenwoordig aan de dure kant. Met ons gamma aan zonwering kun je 3 tot wel 12 procent besparen op je factuur. En dat kun je voortaan iedere maand opnieuw gaan doen!

Waarom kiezen voor Verano rolluiken?

Verano heeft een productie eenheid in Nederland en België en bovendien meer dan 20 jaar ervaring. We streven naar de beste producten en hebben trouwens ook een onderzoek en ontwikkeling werkgroep in Nederland. Er is een garantie tot 5 jaar op ons gamma aan zonwering voor buiten. Ons partner netwerk is heel uitgebreid in Vlaanderen, overal in het land hebben we verschillende partners met veel ervaring die jouw project dan ook met glans kunnen realiseren.

Doordat we de zonwering zelf ontwerpen en maken, werken wij alleen op maat. Wij beschikken over enorm veel kleuren voor de afwerking van jouw zonwering. Veel van onze producten werken met een bediening vanop afstand, hiervoor werken we samen met Somfy om deze diverse types zonwering goed te automatiseren.

Snelle plaatsing

Aangezien we binnen de Benelux produceren, kun je bijgevolg rekenen op een snelle productie nadat de offerte is goedgekeurd. Verano streeft naar de beste prijs / kwaliteit. Onze verdelers staan zelf al jaren in het vak. Zij zullen zorgen voor een snelle plaatsing en een nette afwerking van jouw voorzetrolluiken.

Ga zeker voor een professionele installateur, want de plaatsing van een voorzetrolluik is niet zo makkelijk als je aanvankelijk zou denken. Onze specialisten plaatsen iedere dag onze producten en hebben dan ook een goede kennis van zaken.

Onze voorzetrolluiken

Verano productafbeelding rv40 rolluik
 • Elektrische voorzetrolluik of handbediend
 • Aluminium geleiders met sterke extrusie.
 • Nagenoeg geruisloze werking.
 • Verkrijgbaar in heel wat standaard kleuren zoals bijvoorbeeld wit, zwart, bruin of ivoor.
 • Bij de kast kun je kiezen uit 2 types, namelijk een afgeschuinde of ronde kast.
 • Inbraakwerend, isolerend, zonwerend, geluidswerend als ook vochtwerend en natuurlijk extra privacy.


Graag toch nog wat extra uitleg over onze voorzetrolluiken? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven je direct de verdeler in jouw buurt.

Rolluiken brochure met verdeler? Download hem hier arrow-right
Eigenschappen rolluiken voorzetrolluiken inbouwrolluiken opbouwrolluiken

Rolluiken plaatsen, waarom beter een specialist inzetten?

Wij raden zeker aan om met een specialist samen te werken als je rolluiken wil plaatsen. Verano beschikt daarom over een uitgebreid netwerk aan verdelers.
Als je in zee gaat met een verdeler dan kun je bijgevolg zeker zijn van een goed resultaat. De plaatsing en afwerking gebeurt snel en nauwkeurig. Onze verdelers werken alleen met de beste materialen met de bedoeling tot het beste resultaat te komen.

Vind hier de dichtste verdeler in jouw buurt voor rolluiken! arrow-right
Somfy

Elektrische of handbediende rolluiken?

De meeste buitenzonwering in ons gamma is beschikbaar in zowel een elektrische als een handmatige versie. Het hangt af van je budget en de mate van het gewenste gemak of je voor elektrische voorzetrolluiken kiest of toch opteert voor een handmatige bediening. Hoewel handmatige bedieningen mogelijk zijn, wordt er haast altijd gekozen voor een bediening met motor.

Bekende merken in de sector voor zonwering

Als je kiest voor rolluiken heb je immers keuze zat. Als je gaat voor een merkproduct zoals bijvoorbeeld Verano®, dan ben je ook zeker van een product met een goede kwaliteit en bovendien ook een heel betrouwbaar product. Onze rolluiken worden vervaardigd met hoge kwalteitsnormenn. Ze komen eveneens met een garantie en je kan rekenen op de beste prijs / kwaliteit.

Al onze rolluiken worden op maat gemaakt en is er keuze uit vele kleuren.

Verano zonwering buitenzonwering

Voordelen samenwerking Verano

 • Uitgebreid netwerk in zowel Vlaanderen als Wallonië.
 • Rolluiken die we volledig op maat maken in België en Nederland.
 • Uitgebreid assortiment aan zonwering, voor zowel binnen in huis als ook voor buiten.
 • Verano® bestaat al meer dan 25 jaar, we hebben dan ook een schat aan kennis doorheen de jaren heen.
 • Geen zorgen voor u, de plaatsing kun je veilig toevertrouwen aan een van onze gespecialiseerde partners.
 • Bedrijf die investeert in vernieuwing door onze eigen afdeling voor research en development.
 • Tot 5 jaar garantie vanuit de fabriek op onze rolluiken.
 • Wij streven naar de beste prijs / kwaliteit op de markt.
 • Wij staan voor duurzame producten die we eveneens leveren met de nodige certificaten.