Alles achter slot en grendel met sectionaalpoorten

Het praktisch gemak van sectionaalpoorten. Stel je even voor: het is nog vroeg in de avond, je rijdt de straat in en vervolgens is jouw huis bijna in zicht. Als je de straat in kijkt zie je dat de garage nog gesloten is. Maar als je wat dichterbij bent, druk je op de knop en vervolgens openen de sectionaalpoorten zich automatisch. Zo kun jij jouw auto direct de garage inrijden. Je stapt eveneens gerust uit je auto wetende dat jouw auto in de garage 's nachts ook veilig achter slot en grendel staat!

Sectionaalpoort Garagedeur Sfeer
Sectionaalpoort_ Garagedeur Referentie Ketelaars

Sectionaalpoort op maat

Een sectionaalpoort van Verano® biedt een hoge warmte isolerende waarde. Daarnaast is een sectionaalpoort ook voorzien van een beveiliging tegen geknelde vingers als ook een beveiliging tegen veerbreuk. Een sectionaalpoort van Verano® is maatwerk, daarom stel jij helemaal zelf het uiterlijk van de sectionaalpoort samen. Jij kiest het type van de sectionaalpoort, de kleur, de besturing, et cetera. Zo sluiten onze sectionaalpoorten bijgevolg altijd aan op de uitstraling van jouw woning.

Wanneer je kiest voor sectionaalpoorten, kies je ook voor ruimte. Een sectionaalpoort draait in tegenstelling tot een kanteldeur niet naar buiten maar naar boven. Daardoor kun je de plaats voor én in jouw garage dankzij een sectionaalpoort eveneens tot op de laatste centimeter benutten.

Ontdek nu onze sectionaalpoorten | Vraag de brochure !

Garagedeur Sectionaalpoort

Sectionaalpoorten

Met de keuze uit maar liefst 9 verschillende paneeltypen bepaal jij zelf de uitstraling van jouw sectionaalpoort. Zo kies je bij een sectionaalpoort bijvoorbeeld voor een horizontale of verticale profilering. En maak jij ook een keuze uit een woodgrain dessin of juist een stucco dessin. De keuze voor een kleur en het optioneel toevoegen van vensters maken je sectionaalpoort vervolgens helemaal af. Vraag je Verano® partner naar de mogelijkheden om onze sectionaalpoorten te bedienen. De mogelijkheden zijn eindeloos bij sectionaalpoorten!

Sectionaalpoort _ Sectionaalpoorten _Garagedeur met venster

Specificaties

Max. breedte sectionaalpoort 5 m
Max. hoogte sectionaalpoort 3 m
Panelen sectionaalpoort Keuze uit maar liefst 9 verschillende panelen
Extra sectionaalpoort Venster vierkant of rond

Populairste kleuren

Wit
Wit
Ral 06 08
RAL-kleuren