Optimale regulering van warmte- en licht

Ritsscreens zijn een duurzame vorm van buitenzonwering voor hoge, lage, brede en of smalle ramen. Een hoge bestendigheid tegen wind, welke geverifieerd is door de geharmoniseerde norm NBN EN 13561, wordt gecombineerd met een stijlvol design.

Het zonwerende doek wordt over de gehele lengte van de zijkanten vastgezet, waardoor er geen kier ontstaat tussen de geleiders en het zonwerende doek. Dit zorgt ervoor dat licht en warmte optimaal te reguleren zijn. Het zicht naar buiten blijft behouden, maar de inkijk naar binnen wordt belemmerd en vervelende schitteringen worden voorkomen. Daarnaast is een optimale ventilatie mogelijk zonder dat insecten binnendringen.

Screens zipscreens sfeerbeeld ritsscreens klein

Specificaties V550-ritzscreen®

Min - Max breedte 1000mm - 5000mm (XS, S, M en L)
Min - Max hoogte 1000mm - 5000mm (XS, S, M en L)
Kapmaten 85, 95, 105, 125mm (XS, S, M en L)
Elektrische bediening Standaard
Profielkleuren Standaard, RAL-kleuren en structuurlakken
Doekcollecties Metro-, Basic- en Vitro Colors
Havenhuis

Het Havenhuis

Ruim 527 binnenscreens plaatsten wij, waarvan 190 binnenscreens met een helling van 15 graden. De overige binnenscreens hangen onder een helling van 48 graden en zijn geplaatst in de boogvormige uitsparing van het valse plafond. De doeken overlappen elkaar voor een minimale inval van het licht.

Datum:

1 juni 2016

Locatie:

Antwerpen, België

The Shard Spire Google

The Shard

Ruim 6000 aangepaste screens hebben wij geplaatst tussen het dubbele glas van de gesloten gevel in een hoek van 85 graden. Alle screens zijn voorzien van geautomatiseerde elektrische bediening werkend op de hoeveelheid zonlicht. De motorisatie is verwerkt in de complexe kapsteun van de screens.

Datum:

15 mei 2015

Locatie:

Londen, Verenigd Koninkrijk

Project Havenhuis 01

Eddy Bruyninckx

CEO Havenbedrijf Antwerpen

"Be it a diamond, be it a ship, we are happy to live in it." quote

Contact opnemen

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Wij helpen u graag!