close

In Ichtegem zonwering laten plaatsen

Op zoek naar zonwering in de regio van Ichtegem? Denk je eraan om je woning te voorzien van binnenzonwering of buitenzonwering in Ichtegem ? Laat dit dan doen door een echte man in het vak! Verano heeft een netwerk aan verdelers in de regio van Ichtegem . Dagelijks gaan zij op pad voor de plaatsing en montage van zonneschermen, terrasoverkappingen, rolluiken, etc.

Dichtste showroom opzoeken
vrijstaande zonwering Zonnewering Lamellendak overkapping met lamellen Sfeer buitenzonwering V860

Voordelen van zonwering

Zonwering is geen product dat je zomaar koopt. Het is een investering die je leven gemakkelijker maakt. We maken daarom graag eventjes volgend overzicht:

 • Verhoog de privacy: een schutting of screens kopen onze klanten vaak aan om ongestoord te kunnen genieten van bijvoorbeeld een activiteit met het gezin.
 • Een koelere plaats: in België kennen we de laatste jaren almaar warmere zomers. Daarom is het belangrijk om te investeren in bijvoorbeeld rolluiken om je huis lekker fris te houden. Zo kun je beter slapen en beter leven.
 • Verminder schadelijke Uv-stralen: een zonnescherm of lamellendak blokkeert een deel van de zonnestralen en beschermt je op deze manier van schadelijke Uv-stralen.
 • Bespaar op energie: facturen voor energie zijn tegenwoordig aan de dure kant. Met ons gamma aan zonwering kun je 3 tot wel 12 procent besparen op je factuur voor energie. En dat iedere maand opnieuw!

Waarom Verano voor zonwering Ichtegem?

Verano doet productie in Nederland en België en heeft meer dan 20 jaar ervaring. We streven naar de beste producten en hebben een R&D werkgroep in Nederland. Er is een garantie tot 5 jaar op ons gamma aan binnenzonwering en buitenzonwering.

Het netwerk aan verdelers is heel uitgebreid in gans Vlaanderen, ook in Ichtegem hebben we verschillende partners die jouw project met glans kunnen realiseren. Doordat we de producten zelf ontwerpen en maken, kunnen we op maat werken. Ook alle ral-kleuren zijn beschikbaar voor de afwerking van jouw zonwering in Ichtegem. Veel van onze producten werken met een afstandsbediening, hiervoor werken we samen met Somfy om deze zonweringen goed te automatiseren.

Snelle plaatsing voor jouw zonwering in Ichtegem

Doordat we binnen de Benelux produceren, kun je rekenen op een snelle productie nadat de offerte is goedgekeurd. Verano streeft naar de beste prijs/kwaliteit. Onze verdelers voor zonwering Ichtegem staan zelf ook al jaren in het vak en zorgen voor een snelle plaatsing en een goede afwerking.

Ga zeker voor een monteur, want de plaatsing is niet zo eenvoudig. Onze specialisten voor zonwering Ichtegem zetten dagelijks onze producten en hebben een goeie kennis van zaken. Na de plaatsing kan je jouw zonwering meteen in gebruik nemen.

Ons gamma voor zonwering Ichtegem

Terrasoverkapping overkapping buitenzonwering inmeten montage

Terrasoverkapping als zonwering

Een terrasoverkapping noemen we ook al eens een overkapping. Een terrasoverkapping is een aluminium constructie op 4 palen. Het dak kan je laten afwerken in glas of polycarbonaat.
Je kunt je terrasoverkapping eveneens voorzien van glaswanden of screens. Zo heb je een windvrije overkapping.

Verano heeft verschillende types voor terrasoverkappingen.
Wil je graag meer informatie over dit type zonwering? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler in jouw buurt voor zonwering Ichtegem.

Download hier jouw terrasoverkapping brochure! arrow-right
Lamellendak lamellen overkapping V880 Rapallo buitenzowering elektrische zonwering

Lamellendak als zonwering

Een lamellendak noemen we ook al eens een lameldak, lamellen overkapping of terrasoverkapping met lamellen. Een lamellendak is een soort overkapping met kantelbare lamellen. Je kunt je lamellendak eveneens voorzien van glaswanden of screens. Zo heb je een windvrije overkapping.

Verano heeft verschillende types voor een lamellendaken in Ichtegem. Wil je graag meer informatie voor zonwering Ichtegem? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler in jouw buurt voor zonwering Ichtegem.

Download hier jouw lamellendak brochure! arrow-right
Elektrische Zonwering Zonneluifel Zonnetent knikarmscherm Zonnescherm V280 Ipanema buitenzonwering

Zonneschermen als zonwering

Een zonnescherm noemen we ook wel zonnetent, zonneluifel of knikarmscherm. Een zonnescherm is een zonwering aan de buitenkant van het gebouw of aan de gevel bevestigd. Het bestaat uit een schermdoek en 2 knikarmen. Je hebt ook modellen met cassette. Hierdoor is het doek van het zonnescherm beter beschermd tegen weer en wind.

Verano heeft verschillende types voor zonneschermen in Ichtegem. Wil je graag meer informatie voor zonwering Ichtegem. Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler in jouw buurt.

Download hier jouw zonnescherm brochure! arrow-right
zip screens ritsscreens binnenscreens zonnescreens raamdecoratie

Screens als zonwering

Een screen noemen we ook wel ritsscreen of zip screen. Een screen is eveneens een vorm van buitenzonwering maar ditmaal verticaal in tegenstelling tot de meeste andere vormen. De zonnestralen worden flink afgeweerd door onze screens. Ook de privacy kun je verhogen. Als het zomer is kun je met zip screens ook serieus de warmte drukken in jouw woning. De zonnestralen worden gereflecteerd door de screens.

Door de technologie met ritsen blijft het doek heel goed vastzitten en zijn de zip screens winddicht.

Verano heeft verschillende modellen voor screens in Ichtegem. Wil je graag meer informatie? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler in jouw buurt.

Download hier jouw screens brochure! arrow-right
01 Markies | Markiezen buitenzonwering

Markiezen als zonwering

Als je jouw boetiek een traditionele look wil geven, dan zijn markiezen de beste keuze voor zonwering. Een markies is zoals een zonnescherm, maar dan met een speciale bolle constructie met latten.

Verano heeft verschillende modellen voor markiezen in Ichtegem. Wil je graag meer informatie? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler in jouw buurt.

Download hier jouw markiezen brochure! arrow-right
Tumba verandazonwering buitenzonwering

Verandazonwering

Een verandazonwering of veranda zonwering is een speciaal type zonwering die je op je veranda plaatst. Hierdoor weer je de extreme warmte in de zomer en de extreme koude in de winter.

Er zijn heel wat modellen en er is elektrische bediening mogelijk. De doeken blijven altijd op spanning door de rits technologie.

Wil je graag meer informatie over verandazonwering? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler in jouw buurt.

Download hier jouw verandazonwering brochure! arrow-right
Uitvalschermen buitenzonwering zonwering ramen

Uitvalschermen als zonwering

Een uitvalscherm is een beetje te vergelijken met een zonnescherm, maar is bedoeld om de zon binnen te weren. Het uitvalscherm staat in tegenstelling tot een zonnescherm veel schuiner gericht. Dit uitvalscherm kun je plaatsen op een balkon, in een flat, een kantoorpand en een voortuin. Het is een populaire zonwering die polyvalent kan inzetten.

Wil je graag meer informatie over uitvalschermen? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler in jouw buurt.

Download hier jouw uitvalscherm brochure! arrow-right

Binnenzonwering of buitenzonwering nodig voor jouw woning in Ichtegem?

Werk samen met een verdeler gespecialiseerd in zonwering in Ichtegem.

Ook actief in de deelgemeentes:

 • Bekegem
 • Eernegem

Prijzen zonwering Ichtegem

Verano produceert in België een compleet aanbod aan zonwering. We werken alleen met duurzaam aluminium en wij zijn gecertificeerd. Op onze binnen zonwering geven wij 2 jaar garantie en op de buitenzonwering 5 jaar. We proberen de beste prijs/kwaliteit op de markt aan te bieden.

Binnenzonwering of buitenzonwering laten plaatsen, waarom een specialist inschakelen?

Het is aangeraden om met een specialist samen te werken als je een zonwering wil plaatsen in Ichtegem. Verano beschikt over een uitgebreid netwerk aan verdelers in Ichtegem.

Als je in zee gaat met een verdeler dan kun je zeker zijn van een goed eindresultaat. De plaatsing en afwerking gebeurt snel en nauwkeurig. En onze verdelers werken alleen met de beste materialen.

Somfy

Elektrisch of handbediende zonwering

De meeste zonweringen in ons gamma zijn zowel beschikbaar in een elektrische als een handmatige versie. Het hangt af van je budget als van het type zonwering of je best voor een elektrische zonwering kiest of eerder voor een handmatig type. Zonnetenten zijn bijvoorbeeld gemakkelijk te bedienen. Voor screens kies je dan weer best voor een elektrische bediening.

Het doek van je zonnescherm en je scherm zelf proper maken

Je zonnescherm en doek onderhouden is heel belangrijk en noodzakelijk om de levensduur te garanderen. We raden jou aan om toch minstens 2 keer per jaar het zonnescherm en het doek wat proper te maken.

Het doek van het zonnescherm is het visitekaartje van je ganse zonnescherm. Het geeft je huis een extra touch, dus het zou zonde zijn mocht je doek enorm vuil zijn. Kies voor een kleur en een design dat past bij je huis.

Gebruik geen zeep, maar gewoon lauw water en een borstel. Zorg ook dat je wat vetstof bij de hand hebt voor het scharnier van de zonneluifel. Doe dit op een droge dag en laat zeker de zonnetent eerst drogen vooraleer deze terug in te klappen.

Bekende merken in de branche

Als je voor zonwering kiest, dan heb je heel wat keuze. Als je kiest voor een merk zoals Verano. Dan ben je zeker van een product met een goede kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze producten zijn gekeurd en gecertificeerd, komen met een garantie en je kan rekenen op een prima prijs/kwaliteit.

Bovendien kunnen we de producten voor jou op maat maken en er is keuze uit alle RAL-kleuren. Voor automatisatie van onze zonweringen werken we samen met het kwaliteitsmerk Somfy.

01 Vouwgordijn zonwering ramen

Ook voor binnenzonwering is er Verano

Bij Verano zijn we er niet enkel voor buitenzonwering, ook voor binnenzonwering ben je bij ons aan het goeie adres! Sinds jaar en dag zijn gordijnen populair, maar er zijn tegenwoordig heel wat varianten. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld ook jaloezieën, screens, rolluiken, rolgordijnen, lamelgordijnen of plissés.

Deze binnenzonwering komt met 2 jaar garantie en er is keuze tussen heel wat stoffen en kleuren. Kies ook zelf de hoogte en de breedte voor jouw raamdecoratie. Zo heb je bij lamelgordijnen bijvoorbeeld de keuze tussen aluminium, stof en kunststof. Onze raamdecoratie kies je vooral in functie van de stijl van jouw huis, je budget en je persoonlijke wensen.

Download hier jouw raamdecoratie brochure! arrow-right
Verano zonwering buitenzonwering

Voordelen samenwerking Verano in Ichtegem

 • Uitgebreid netwerk van verdelers, ook in Ichtegem
 • Uitgebreid gamma aan zonwering, voor zowel binnen als buiten
 • Verschillende jaren knowhow en kennis opgebouwd
 • Geen zorgen voor jou voor de plaatsing

 • Waar kan ik zonwering kopen van Verano in Ichtegem?

  chevron-down

  Verano heeft verdeelpunten over gans Vlaanderen, via onze showroom locator kun je aan de hand van uw postcode de dichtste verdeler voor Ichtegem opzoeken.