Alles achter slot en grendel met sectionaalpoorten

Het praktisch gemak van sectionaalpoorten, stel je even voor: Het is vroeg in de avond, je rijdt de straat in en thuis is in zicht. Als je de straat in kijkt zie je dat de garage nog gesloten is, maar als je wat dichterbij bent druk je op de knop en vervolgens openen de sectionaalpoorten automatisch, zodat jij jouw auto direct de garage in kunt rijden. Je stapt gerust uit je auto wetende dat jouw auto in de garage 's nachts veilig achter slot en grendel staat!

Sectionaalpoort Garagedeur Sfeer
Sectionaalpoort_ Garagedeur Referentie Ketelaars

Sectionaalpoort op maat

Naast dat een sectionaalpoort van Verano® een hoge warmte isolatiewaarde biedt, is een sectionaalpoort deze ook voorzien van een vingerknelbeveiliging en veerbruikbeveiliging. Een sectionaalpoort van Verano® is maatwerk, daarom stel jij helemaal zelf het uiterlijk van de sectionaalpoort samen. Jij kiest het type van de sectionaalpoort, de kleur, de besturing, etcetera. Zo sluiten onze sectionaalpoorten altijd aan op de uitstraling van jouw woning.

Wanneer je kiest voor sectionaalpoorten, kies je voor ruimte. Een sectionaalpoort draait in tegenstelling tot een kanteldeur niet naar buiten, waardoor je de plaats voor én in jouw garage tot op de laatste centimeter kan benutten.

Ontdek nu onze sectionaalpoorten | Vraag de brochure !

Garagedeur Sectionaalpoort
Sectionaalpoorten | Garagepoorten

Sectionaalpoorten

Met de keuze uit 9 verschillende paneeltypen bepaalt jijzelf de uitstraling van jouw sectionaalpoort. Zo kies je bijvoorbeeld voor een horizontale of verticale profilering en maak jij een keuze uit een woodgrain dessin of juist een stucco dessin. De keuze voor een kleur en het optioneel toevoegen van zichtvensters maken je sectionaalpoort vervolgens helemaal af. Vraag je Verano® partner naar de bedieningsmogelijkheden van onze sectionaalpoorten. De mogelijkheden zijn eindeloos bij sectionaalpoorten!

Sectionaalpoort _ Sectionaalpoorten _Garagedeur met venster

Specificaties

Max. breedte sectionaalpoort 5 m
Max. hoogte sectionaalpoort 3 m
Panelen sectionaalpoort Keuze uit 9 verschillende panelen
Extra sectionaalpoort Zichtvenster vierkant of rond

Populairste kleuren

Wit
Wit
Ral 06 08
RAL-kleuren