Achter slot en grendel

Stel je voor: Het is vroeg in de avond, je rijdt de straat in en thuis is in zicht. Als je de straat in kijkt zie je dat de garage nog gesloten is, maar als je wat dichterbij bent druk je op de knop en vervolgens opent de garagepoort automatisch, zodat jij jouw auto direct de garage in kunt rijden. Je stapt gerust uit je auto wetende dat jouw auto in de garage 's nachts veilig achter slot en grendel staat!

40 Garagedeur Sfeerb
01 Garagedeur Referentie Ketelaars

Een sectionaalpoort op maat

Naast dat een sectionaalpoort van Verano® een hoge warmte isolatiewaarde biedt, is deze ook voorzien van een vingerknelbeveiliging en veerbruikbeveiliging. Verano® producten zijn maatwerk producten, daarom stel jij helemaal zelf het uiterlijk van de garagepoort samen. Jij kiest het type, de kleur, de besturing, etcetera. Zo sluit de sectionaalpoort altijd aan op de uitstraling van jouw woning.

Sectionaalpoorten

Sectionaalpoorten

Met de keuze uit 9 verschillende paneeltypen bepaalt jijzelf de uitstraling van jouw sectionaalpoort. Zo kies je bijvoorbeeld voor een horizontale of verticale profilering en maak jij een keuze uit een woodgrain dessin of juist een stucco dessin. De keuze voor een kleur en het optioneel toevoegen van zichtvensters maken je garagepoort vervolgens helemaal af. Vraag je Verano® partner naar de bedieningsmogelijkheden van de garagedeuren, de mogelijkheden zijn eindeloos!

41 Garagedeur Rvs Venster Spiegelbeeld

Specificaties

Max. breedte sectionaalpoort 5 m
Max. hoogte sectionaalpoort 3 m
Panelen Keuze uit 9 verschillende panelen
Extra Zichtvenster vierkant of rond

Populairste kleuren

Wit
Wit
Ral 06 08
RAL-kleuren