Glaswand-V785-Serena-sfeer

Met glaswanden voor overkapping minder afhankelijk van het weer

26-09-2022

Het hele jaar door genieten van je overdekte terras? Met glaswanden voor je overkapping realiseer je veel meer comfort en ben je dan ook een stuk minder afhankelijk van het weer. Je hebt vaste glaswanden en glazen schuifwanden. Regen en wind hebben geen invloed meer wanneer jij je tijd onder een terrasoverkapping doorbrengt. Zo kun je ook in de herfst en winter meer van je tuin genieten. Heerlijk bij het organiseren van een gezellige barbecue of om in het weekend te ontbijten met het hele gezin.

Vraag hier jouw gratis brochure met verdeler! arrow-right

Meer genot met glaswanden voor overkapping

Wanneer je glaswanden en schuifwanden aan je terrasoverkapping of lamellendak toevoegt, geniet je zelfs van je terras bij een frisse dag. Schuifwanden laten niet alleen het licht binnen, maar zorgen ook voor beschutting. Wordt het midden in de zomer te warm en heb je behoefte aan een licht briesje? Dan kun je de panelen van je glazen schuifwand eenvoudig openschuiven. Met name door het creëren van een beschutte plek zit je vaker onder je overkapping of lamellendak en breng je daardoor ook meer tijd door in je tuin of op je terras.

Welke schuifwanden en glaswanden bij welke overkapping?

Hoe weet je nu welke schuifwanden en glaswanden bij welke tuinoverkapping passen? Het antwoord is dat je ze zowel bij onze als bij al bestaande overkappingen kunt toepassen. Om meer duidelijkheid te scheppen geven we een overzicht van ons gamma.

V762 - Talamanca glaswand

De Talamanca glazen wand bestaat uit verschuifbare panelen in glas. Het handige van dit systeem is dat alle glaspanelen bij het sluiten mee worden genomen. Dit soort glaswanden zijn daarom ideaal om balkons, overkappingen of ruimtes in het huis af te sluiten.

V785 - Serena glaswand

De V785 Serena glaswand is geschikt voor het permanent afsluiten van een zijde van jouw overkapping. Op deze manier maak je het klimaat onder jouw overkapping nog aangenamer. Voor de ruimtes tussen het dak van je overkapping en de schutting is een glaswand in 'spie', namelijk de Jondal, dan weer zeer geschikt.

V790 - Solano glaswand

De Solano glaswand is een klassiek model. De volledige aluminium omkadering geeft ‘body’ aan het geheel en zorgt voor zowel een wind- als ook een waterdichte afscheiding. Jouw tuinset, lounge en accessoires staan bijgevolg veilig opgeborgen op de momenten dat je niet thuis bent. Dit dankzij het hang- en sluitwerk van de Solano glaswanden.

V764 - Olivera glazen schuifwand

De V764 Olivera schuifwand voeren we uit met 8 mm of 10 mm gehard glas. Glazen panelen van de schuifwand zijn geplaatst in een soepel lopende, geanodiseerde rail en zijn eveneens uitgevoerd met een meeneemfunctie. Toepasbaar bij al onze terrasoverkappingen en ook met diverse andere bestaande situaties. Kortom, een veelzijdig product.

V755 - Nova schuifwand

De Nova bestaat uit een soepel lopende schuifwand en is voorzien van houten of aluminium lamellen. Met de schuine stand van de lamellen bescherm je jezelf niet alleen tegen de invallende zon, maar kun je ook de wind breken. Daarnaast heb je met deze schuifwand geen inkijk van buitenaf. Ideaal dus om privacy te creëren op je terras of in je tuin.

Wil je met glaswanden voor je overkapping ook minder afhankelijk van het weer worden? Vraag dan onze gratis brochure over onze schuif- en glaswanden aan! Of kom langs bij een van onze partners bij jou in buurt!

Vraag hier jouw gratis brochure met verdeler! arrow-right