close

Een zonwering laten plaatsen in Spalbeek

Op zoek naar zonwering in Spalbeek? Denk je eraan om je woning te voorzien van binnenzonwering of buitenzonwering in Spalbeek? Laat dit dan doen door een echte man in het vak! Verano heeft een netwerk aan verdelers in de regio van Spalbeek. Dagelijks gaan zij op pad voor de plaatsing en montage van zonneschermen, terrasoverkappingen, rolluiken, etc.

Dichtste showroom opzoeken
vrijstaande zonwering Zonnewering Lamellendak overkapping met lamellen Sfeer buitenzonwering V860
Zonwering kopen? Ontdek onze brochure

Gratis brochure met verdeler aanvragen, klik hier

Ontdek ons ruime gamma!

Voordelen zonwering

Zonwering is geen product dat je zomaar koopt. Het is een investering die je leven gemakkelijker maakt. We maken daarom graag eventjes een overzicht:

 • Ga voor extra privacy: een schutting of screens kopen onze klanten vaak aan om ongestoord te kunnen genieten van bijvoorbeeld een activiteit met het gezin.
 • Een koelere plaats: in België krijgen we almaar warmer en warmere zomers. Daarom is het belangrijk om te investeren in bijvoorbeeld rolluiken om je huis lekker fris te houden. Zo kun je beter slapen en beter leven.
 • Verminder schadelijk Uv-stralen: een zonnescherm of lamellendak blokkeert een deel van de zonnestralen en beschermt je op deze manier van schadelijke Uv-stralen.
 • Bespaar op energie: facturen voor energie zijn tegenwoordig aan de dure kant. Met ons gamma aan zonwering kun je 3 tot wel 12 procent besparen op je factuur voor energie. En dat iedere maand opnieuw!

Waarom Verano voor zonwering Spalbeek?

Verano doet productie in Nederland en België en heeft meer dan 20 jaar ervaring. We streven naar de beste producten en hebben een R&D werkgroep in Nederland. Er is een garantie tot 5 jaar op ons gamma aan binnenzonwering en buitenzonwering.

Het netwerk aan verdelers is heel uitgebreid in gans Vlaanderen, ook in Spalbeek hebben we verschillende partners die jouw project met glans kunnen realiseren. Doordat we de producten zelf ontwerpen en maken, kunnen we op maat werken. Ook alle ral-kleuren zijn beschikbaar voor de afwerking van jouw zonwering in Spalbeek. Veel van onze producten werken met een afstandsbediening, hiervoor werken we samen met Somfy om deze zonweringen goed te automatiseren.

Snelle plaatsing voor jouw zonwering in Spalbeek

Doordat we binnen de Benelux produceren, kun je rekenen op een snelle productie nadat de offerte is goedgekeurd. Verano streeft naar de beste prijs/kwaliteit. Onze verdelers staan zelf ook al jaren in het vak en zorgen voor een snelle plaatsing en een goede afwerking.

Ga zeker voor een monteur, want de plaatsing is vaak niet zo eenvoudig. Onze specialisten zetten dagelijks onze producten en hebben een goeie kennis van zaken. Na de plaatsing kan je jouw zonwering meteen in gebruik nemen.

Ons gamma voor zonwering Spalbeek

Terrasoverkapping overkapping buitenzonwering inmeten montage

Terrasoverkapping als zonwering

Een terrasoverkapping noemen we ook al eens een overkapping of tuinoverkapping. Een terrasoverkapping is een aluminium constructie op 4 palen. Het dak kan je afwerken in glas of polycarbonaat.
Je kunt je terrasoverkapping eveneens voorzien van glaswanden of screens. Zo heb je een windvrije overkapping.

Verano heeft verschillende modellen voor terrasoverkappingen.
Wil je graag meer informatie over dit type zonwering? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler in jouw buurt.

Download hier jouw terrasoverkapping brochure met verdeler! arrow-right
Lamellendak lamellen overkapping V880 Rapallo buitenzowering elektrische zonwering

Lamellendak als zonwering

Een lamellendak noemen we ook al eens een lameldak, lamellen overkapping of overkapping met lamellendak. Een lamellendak is een soort overkapping met kantelbare lamellen. Je kunt je lamellendak eveneens voorzien van glaswanden of screens. Zo heb je een windvrije overkapping.`

Verano heeft verschillende modellen voor lamellendaken in Spalbeek. Wil je graag meer informatie voor zonwering Spalbeek? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler in jouw buurt.

Download hier jouw lamellendak brochure met verdeler! arrow-right
Elektrische Zonwering Zonneluifel Zonnetent knikarmscherm Zonnescherm V280 Ipanema buitenzonwering

Zonneschermen als zonwering

Een zonnescherm noemen we ook wel zonnetent, zonneluifel of knikarmscherm genoemd. Een zonnescherm is een zonwering aan de buitenkant van het gebouw of aan de gevel bevestigd. Het bestaat uit een schermdoek en 2 knikarmen. Je hebt ook modellen met cassette. Hierdoor is het doek van het zonnescherm beter beschermd tegen weer en wind.

Verano heeft verschillende modellen voor zonneschermen in Spalbeek. Wil je graag meer informatie voor zonwering Spalbeek? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler in jouw buurt voor zonwering Spalbeek. Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler in jouw buurt.

Download hier jouw zonnescherm brochure met verdeler! arrow-right
zip screens ritsscreens binnenscreens zonnescreens stormvast screen

Screens als zonwering

Een screen noemen we ook wel een ritsscreen of zip screen. Screen is eveneens een vorm van buitenzonwering maar ditmaal verticaal in tegenstelling tot de meeste andere vormen. De stralen van de zon kun je flink afweren door onze screens. Ook de privacy kun je zo verhogen. Als het zomer is kun je met zip screens ook serieus de warmte drukken in jouw woning. De stralen van de zon kun je beter gaan reflecteren door de screens.

Door de technologie met ritsen blijft het doek heel goed vastzitten en zijn de zip screens winddicht.

Verano heeft verschillende modellen voor screens in Spalbeek. Wil je graag meer informatie voor zonwering Spalbeek? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler in jouw buurt voor zonwering Spalbeek. Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler in jouw buurt.

Download hier jouw screens brochure met verdeler! arrow-right
01 Markies | Markiezen buitenzonwering

Markiezen als zonwering

Als je jouw boetiek of woning een traditionele look wil geven, dan zijn markiezen de beste keuze voor zonwering. Een markies is zoals een zonnescherm, maar dan met een speciale bolle constructie met latten.

Verano heeft verschillende modellen voor markiezen in Spalbeek. Wil je graag meer informatie voor zonwering Spalbeek? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler in jouw buurt voor zonwering Spalbeek. Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler in jouw buurt.

Download hier jouw markiezen brochure met verdeler! arrow-right
Tumba verandazonwering buitenzonwering

Verandazonwering

Een verandazonwering of veranda zonwering is een speciaal type zonwering die je op je veranda plaatst. Hierdoor weer je de extreme warmte in de zomer en de extreme koude in de winter.

Er zijn heel wat modellen en er is elektrische bediening mogelijk. De doeken blijven altijd op spanning door de rits technologie.

Wil je graag meer informatie over verandazonwering? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler in jouw buurt.

Download hier jouw verandazonwering brochure met verdeler! arrow-right
Uitvalschermen buitenzonwering zonwering ramen

Uitvalschermen als zonwering

Een uitvalscherm is een beetje te vergelijken met een zonnescherm, maar is bedoeld om de zon binnen te weren. Het uitvalscherm staat in tegenstelling tot een zonnescherm veel schuiner gericht. Dit uitvalscherm kun je plaatsen op een balkon, in een flat, een kantoorpand en een voortuin. Het is een populaire zonwering die je polyvalent kan inzetten.

Wil je graag meer informatie over uitvalschermen? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler in jouw buurt.

Download hier jouw uitvalscherm brochure met verdeler! arrow-right

Binnenzonwering of buitenzonwering nodig voor jouw woning in Spalbeek?

Werk samen met een verdeler gespecialiseerd in zonwering in Spalbeek.

Ook actief in de volgende deelgemeentes:

 • Sint-Lambrechts-Herk
 • Wimmertingen
 • Kermt
 • Spalbeek
 • Kuringen
 • Stokrooie
 • Stevoort

Prijzen zonwering Spalbeek

Verano produceert in België een compleet aanbod aan zonwering. We werken alleen met duurzaam aluminium en wij zijn gecertificeerd. Op onze binnen zonwering geven wij 2 jaar garantie en op de buitenzonwering 5 jaar. We proberen de beste prijs/kwaliteit op de markt aan te bieden.

Binnenzonwering of buitenzonwering laten plaatsen, waarom een specialist inschakelen?

Het is aangeraden om met een specialist samen te werken als je een zonwering wil plaatsen in Spalbeek. Verano beschikt over een uitgebreid netwerk aan verdelers in Spalbeek.

Als je in zee gaat met een verdeler dan kun je zeker zijn van een goed eindresultaat. De plaatsing en afwerking gebeurt snel en ook heel nauwkeurig. En onze dealers werken alleen met de beste materialen.

Somfy

Elektrisch of handbediend

De meeste zonweringen in ons gamma zijn zowel beschikbaar in een elektrische als een handmatige versie. Het hangt af van je budget als van het type zonwering of je best voor een elektrische zonwering kiest of eerder voor een handmatig type. Zonnetenten zijn bijvoorbeeld gemakkelijk te bedienen. Voor screens kies je dan weer best voor een elektrische bediening.

Het doek van je zonnescherm en je scherm zelf proper maken

Je zonnescherm en doek onderhouden is heel belangrijk en noodzakelijk om de levensduur te garanderen. We raden jou aan om toch minstens 2 keer per jaar het zonnescherm en het doek wat proper te maken.

Het doek van het zonnescherm is het visitekaartje van je ganse zonnescherm. Het geeft je huis een extra touch, dus het zou zonde zijn mocht je doek enorm vuil zijn. Kies voor een kleur en een design dat past bij je huis.

Gebruik geen zeep, maar gewoon lauw water en een borstel. Zorg ook dat je wat vetstof bij de hand hebt voor het scharnier van de zonneluifel. Doe dit op een droge dag en laat zeker de zonnetent eerst drogen vooraleer deze terug in te klappen.

Bekende merken in de zonwering branche

Als je voor zonwering kiest, dan heb je heel wat keuze. Als je kiest voor een merk zoals Verano. Dan ben je zeker voor een product met een goede kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze producten zijn gekeurd en gecertificeerd, komen met een garantie en je kan rekenen op een prima prijs/kwaliteit.

Bovendien kunnen we de producten voor jou op maat maken en er is keuze uit alle RAL-kleuren. Voor automatisatie van onze zonweringen werken we samen met het kwaliteitsmerk Somfy.

01 Vouwgordijn zonwering ramen

Ook voor binnenzonwering is er Verano

Bij Verano zijn we er niet enkel voor buitenzonwering, ook voor binnenzonwering ben je bij ons aan het goeie adres! Sinds jaar en dag zijn gordijnen populair, maar er zijn tegenwoordig heel wat varianten. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld ook jaloezieën, screens, rolluiken, rolgordijnen, lamelgordijnen of plissés.

Deze binnenzonwering komt met 2 jaar garantie en er is keuze tussen heel wat stoffen en kleuren. Kies ook zelf de hoogte en de breedte voor jouw raamdecoratie. Zo heb je bij lamelgordijnen bijvoorbeeld de keuze tussen aluminium, stof en kunststof. Onze raamdecoratie kies je vooral in functie van de stijl van jouw huis, je budget en je persoonlijke wensen.

Download hier jouw raamdecoratie brochure met verdeler! arrow-right
Verano zonwering buitenzonwering

Voordelen samenwerking Verano in Spalbeek

 • Uitgebreid netwerk van verdelers, ook in Spalbeek.
 • Uitgebreid gamma aan zonwering, voor zowel binnen als buiten.
 • Verschillende jaren knowhow en kennis opgebouwd.
 • Geen zorgen voor jou voor de plaatsing.

 • Waar kan ik zonwering kopen van Verano in Spalbeek?

  chevron-down

  Verano heeft verdeelpunten over gans Vlaanderen, via onze showroom locator kun je aan de hand van uw postcode de dichtste verdeler voor Spalbeek opzoeken.