close

Een zonwering laten plaatsen in Waregem

Zonwering Waregem? Denk je eraan om je woning te voorzien van binnenzonwering of buitenzonwering in Waregem? Laat dit dan doen door een echte man in het vak! Verano heeft een netwerk aan verdelers in de regio van Waregem. Dagelijks gaan zij op pad voor de plaatsing en montage van zonneschermen, terrasoverkappingen, rolluiken, etc.

Dichtste showroom opzoeken
vrijstaande zonwering Zonnewering Lamellendak overkapping met lamellen Sfeer buitenzonwering V860
Zonwering kopen? Ontdek onze brochure

Interesse in een van onze producten?

Ontdek ons ruime gamma!

Voordelen van zonwering

Zonwering is geen product dat je zomaar koopt. Het is een investering die je leven gemakkelijker maakt. We maken daarom graag eventjes een overzicht:

 • Ga voor meer privacy: een schutting of screens kopen onze klanten vaak aan om ongestoord te kunnen genieten van bijvoorbeeld een activiteit met het gezin.
 • Een koelere plaats: in België kennen we de laatste jaren almaar warmere zomers. Daarom is het belangrijk om te investeren in bijvoorbeeld rolluiken om je huis lekker fris te houden. Zo kun je beter slapen en beter leven.
 • Verminder schadelijk Uv-stralen: een zonnescherm of lamellendak blokkeert een deel van de zonnestralen en beschermt je op deze manier van schadelijke Uv-stralen.
 • Bespaar op energie: facturen voor energie zijn tegenwoordig aan de dure kant. Met ons gamma aan zonwering kun je 3 tot wel 12 procent besparen op je factuur voor energie. En dat iedere maand opnieuw!

Waarom kiezen voor Verano zonwering in Waregem?

Met meer dan 20 jaar ervaring en productievestigingen in Nederland en België, is Verano een toonaangevende naam in de zonweringindustrie. Wij streven altijd naar de hoogste kwaliteit en hebben een toegewijd R&D team in Nederland. Bovendien bieden wij tot wel 5 jaar garantie op ons assortiment aan binnen- en buitenzonwering.

In Waregem en heel Vlaanderen beschikken we over een uitgebreid netwerk van partners die jouw project tot in de puntjes kunnen realiseren. Omdat we onze producten zelf ontwerpen en produceren, kunnen we maatwerk leveren. Daarnaast zijn alle RAL-kleuren beschikbaar voor de afwerking van jouw zonwering in Waregem. Veel van onze producten zijn uitgerust met een afstandsbediening, hiervoor werken we nauw samen met Somfy om deze zonweringen efficiënt te automatiseren.

Snelle plaatsing voor jouw zonwering regio Waregem

Dankzij onze productiefaciliteiten in de Benelux kunnen we een snelle productie garanderen zodra de vrijblijvende offerte is goedgekeurd. Verano streeft naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Onze partners voor zonwering in Waregem hebben ruime ervaring en zorgen voor een vlotte plaatsing en een uitstekende afwerking.

Kies zeker voor een vakman, want de installatie is niet zo eenvoudig. Onze experts in zonwering voor regio Waregem installeren dagelijks onze producten en hebben uitgebreide vakkennis. Na de installatie kun je meteen genieten van jouw nieuwe zonwering.

Ons gamma voor zonwering regio Waregem

Terrasoverkapping overkapping buitenzonwering inmeten montage

Terrasoverkapping als zonwering

Een terrasoverkapping noemen we ook al eens een overkapping of tuinoverkapping. Een terrasoverkapping is een aluminium constructie op 4 palen. Het dak kan je afwerken in glas of polycarbonaat.
Je kunt je terrasoverkapping eveneens voorzien van glaswanden of screens. Zo heb je een windvrije overkapping.

Verano heeft verschillende modellen voor terrasoverkappingen.
Wil je graag meer informatie over dit type zonwering? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler in jouw buurt.

Download hier jouw terrasoverkapping brochure! arrow-right
Lamellendak lamellen overkapping V880 Rapallo buitenzowering elektrische zonwering

Lamellendak als zonwering

Een lamellendak noemen we ook al eens een lameldak, lamellen overkapping of terrasoverkapping met lamellen. Een lamellendak is een soort overkapping met kantelbare lamellen. Je kunt je lamellendak eveneens voorzien van glaswanden of screens. Zo heb je een windvrije overkapping.

Verano heeft verschillende modellen voor een lamellendaken in Waregem. Wil je graag meer informatie? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler in jouw buurt.

Download hier jouw lamellendak brochure! arrow-right
Elektrische Zonwering Zonneluifel Zonnetent knikarmscherm Zonnescherm V280 Ipanema buitenzonwering

Zonneschermen als zonwering

Een zonnescherm noemen we ook wel zonnetent, zonneluifel of knikarmscherm. Een zonnescherm is een zonwering aan de buitenkant van het gebouw of aan de gevel bevestigd. Het bestaat uit een schermdoek en 2 knikarmen. Je hebt ook modellen met cassette. Hierdoor is het doek van het zonnescherm beter beschermd tegen weer en wind.

Verano heeft verschillende modellen voor zonneschermen in Waregem. Wil je graag meer informatie? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler in jouw buurt.

Download hier jouw zonnescherm brochure! arrow-right
zip screens ritsscreens binnenscreens zonnescreens stormvast screen

Screens als zonwering

Een screen noemen we ook wel ritsscreen of zip screen. Screen is eveneens een vorm van buitenzonwering maar ditmaal verticaal in tegenstelling tot de meeste andere vormen. De zonnestralen kun je flink afweren dankzij onze screens. Ook de privacy kun je verhogen. Als het zomer is kun je met zip screens ook serieus de warmte drukken in jouw woning. De zonnestralen worden gereflecteerd door de screens.

Door de technologie met ritsen blijft het doek heel goed vastzitten en zijn de zip screens winddicht.

Verano heeft verschillende modellen voor screens in Waregem. Wil je graag meer informatie? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler in jouw buurt.

Download hier jouw screens brochure! arrow-right
01 Markies | Markiezen buitenzonwering

Markiezen als zonwering

Als je jouw boetiek een traditionele look wil geven, dan zijn markiezen de beste keuze voor zonwering. Een markies is zoals een zonnescherm, maar dan met een speciale bolle constructie met latten.

Verano heeft verschillende modellen voor markiezen in Waregem. Wil je graag meer informatie? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de dealer in jouw buurt.

Download hier jouw markiezen brochure! arrow-right
Tumba verandazonwering buitenzonwering

Verandazonwering

Een verandazonwering of veranda zonwering is een speciaal type zonwering die je op je veranda plaatst. Hierdoor weer je de extreme warmte in de zomer en de extreme koude in de winter.

Er zijn heel wat modellen en er is elektrische bediening mogelijk. De doeken blijven altijd op spanning door de rits technologie.

Wil je graag meer informatie over verandazonwering? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de dealer in jouw buurt.

Download hier jouw verandazonwering brochure! arrow-right
Uitvalschermen buitenzonwering zonwering ramen

Uitvalschermen als zonwering

Een uitvalscherm is een beetje te vergelijken met een zonnescherm, maar is bedoeld om de zon binnen te weren. Het uitvalscherm staat in tegenstelling tot een zonnescherm veel schuiner gericht. Dit uitvalscherm kun je plaatsen op een balkon, in een flat, een kantoorpand en een voortuin. Het is een populaire zonwering die polyvalent kan inzetten.

Wil je graag meer informatie over uitvalschermen? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de dealer in jouw buurt.

Download hier jouw uitvalscherm brochure! arrow-right

Binnenzonwering of buitenzonwering nodig voor jouw woning in Waregem?

Werk samen met een dealer gespecialiseerd in zonwering in Waregem.

Ook actief in de deelgemeentes:

 • Beveren-Leie
 • Desselgem
 • Sint-Eloois-Vijve

Prijzen zonwering Waregem

Verano produceert in België een compleet aanbod aan zonwering. We werken alleen met duurzaam aluminium en wij zijn gecertificeerd. Op onze binnen zonwering geven wij 2 jaar garantie en op de buitenzonwering 5 jaar. We proberen de beste prijs/kwaliteit op de markt aan te bieden.

Binnenzonwering of buitenzonwering laten plaatsen, waarom een specialist inschakelen?

Het is aangeraden om met een specialist samen te werken als je een zonwering wil plaatsen in Waregem. Verano beschikt over een uitgebreid dealernetwerk in Waregem.

Als je in zee gaat met een dealer dan kun je zeker zijn van een goed eindresultaat. De plaatsing en afwerking gebeurt snel en nauwkeurig. En onze verdelers voor zonwering Waregem werken alleen met de beste materialen.

Somfy

Elektrisch of handbediende zonwering

De meeste zonweringen in ons gamma zijn zowel beschikbaar in een elektrische als een handmatige versie. Het hangt af van je budget als van het type zonwering of je best voor een elektrische zonwering kiest of eerder voor een handmatig type. Zonnetenten zijn bijvoorbeeld gemakkelijk te bedienen. Voor screens kies je dan weer best voor een elektrische bediening.

Het doek van je zonnescherm en je scherm zelf proper maken

Je zonnescherm en doek onderhouden is heel belangrijk en noodzakelijk om de levensduur te garanderen. We raden jou aan om toch minstens 2 keer per jaar het zonnescherm en het doek wat proper te maken.

Het doek van het zonnescherm is het visitekaartje van je ganse zonnescherm. Het geeft je huis een extra touch, dus het zou zonde zijn mocht je doek enorm vuil zijn. Kies voor een kleur en een design dat past bij je huis.

Gebruik geen zeep, maar gewoon lauw water en een borstel. Zorg ook dat je wat vetstof bij de hand hebt voor het scharnier van de zonneluifel. Doe dit op een droge dag en laat zeker de zonnetent eerst drogen vooraleer deze terug in te klappen.

Topmerken in de zonwering branche

Bij het kiezen van zonwering heb je een breed scala aan opties. Wanneer je kiest voor een gerenommeerd merk zoals Verano, ben je verzekerd van producten met uitmuntende kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze producten zijn grondig getest, gecertificeerd en komen met een garantie, en dat alles tegen een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bovendien bieden wij de mogelijkheid om de producten op maat te maken, inclusief een ruime keuze uit alle beschikbare RAL-kleuren. Voor de automatisering van onze zonweringen werken we nauw samen met het vooraanstaande merk Somfy.

01 Vouwgordijn zonwering ramen

Ook voor binnenzonwering is er Verano

Bij Verano zijn we er niet enkel voor buitenzonwering, ook voor binnenzonwering ben je bij ons aan het goeie adres! Sinds jaar en dag zijn gordijnen populair, maar er zijn tegenwoordig heel wat varianten. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld ook jaloezieën, screens, rolluiken, rolgordijnen, lamelgordijnen of plissés.

Deze binnenzonwering komt met 2 jaar garantie en er is keuze tussen heel wat stoffen en kleuren. Kies ook zelf de hoogte en de breedte voor jouw raamdecoratie. Zo heb je bij lamelgordijnen bijvoorbeeld de keuze tussen aluminium, stof en kunststof. Onze raamdecoratie kies je vooral in functie van de stijl van jouw huis, je budget en je persoonlijke wensen.

Download hier jouw raamdecoratie brochure! arrow-right
Verano zonwering buitenzonwering

Voordelen samenwerking Verano in Waregem

 • Uitgebreid netwerk van dealers, ook in Waregem
 • Uitgebreid gamma aan zonwering, voor zowel binnen als buiten
 • Verschillende jaren knowhow en kennis opgebouwd
 • Geen zorgen voor jou voor de plaatsing

 • Waar kan ik zonwering kopen van Verano in Waregem?

  chevron-down

  Verano heeft verdeelpunten over gans Vlaanderen, via onze showroom locator kun je aan de hand van uw postcode de dichtste verdeler voor Waregem opzoeken.