close
Louvredak 10 V870 Arezzo lamellendak in antraciet

Deze 3 typen zonwering zullen boomen in 2022

14-12-2021

Een schaduwrijk terras, een koele huiskamer of een verduisterde slaapkamer. Zonwering heeft diverse functies en vervult de laatste jaren ook meer en meer verschillende wensen. Naast de functionele eigenschappen wil je dat zonwerende producten ook een lust voor het oog zijn en het aangezicht van jouw woning of tuin niet schaden. Graag laten we jou dan ook zien welke zonwerende producten volgens ons in 2022 booming zullen zijn!

Ritsscreen V550

Ritsscreens winnen al enkele jaren enorm aan terrein. Deze buitenzonwering is namelijk erg effectief in het weren van warmte en het zonlicht en zorgt er daarom ook voor dat je woning koel blijft en je bijgevolg geen last hebt van vervelende schitteringen van het licht. Met de introductie van de solar motor heeft nu de aansturing van screens een belangrijke ontwikkeling ondergaan.

Solar motoren zorgen ervoor dat je een ritsscreen kunt aansturen met behulp van zonne-energie. Het zonnepaneel op de omkasting van de screen zorgt ervoor dat de batterij telkens weer gevoed met nieuwe energie. Ritsscreens op zonne-energie hoeven dus niet in verbinding te staan met een stroompunt en zorgen voor een besparing op kosten voor energie.

Lamellendak V870 Arezzo

Zodra het weer het een beetje toelaten is de tuin de plek waar we het liefst zijn. Overkappingen kunnen je immers helpen om te zorgen voor meer beschutting op je terras. Hoe mooi zou het zijn als de overkapping in jouw tuin niet alleen zorgt voor een beschutte plek maar daarnaast een waar kunstwerk is?

Het lamellendak V870 – Arezzo is een lamellenoverkapping die beschikt over een dak van kantelbare lamellen maar vooral opvalt door het strakke design. Dit type lamellendak is op verschillen manier uit te voeren, zo kun je onder andere kiezen voor een uitvoering op palen, een uitvoering aan de gevel of zelfs een uitvoering op een bestaande constructie.

Pergolazonwering V642 – Tumba

Producten die zowel tegen zon als regen bescherming bieden zijn nog vrij nieuw en zullen daarom zeker boomen in 2022. Pergolazonwering V642 – Tumba heeft een zonwerend en waterafstotend doek en zorgt ervoor dat je dus letterlijk onder iedere weersomstandigheid op je terras kunt blijven zitten. En het design dan? De Tumba ontving bovendien direct na de introductie een prestigieuze Red Dot Product Design Award.

Ben je benieuwd of één van deze "booming" producten wat voor jou kunnen zijn? Vraag dan zeker een gratis brochure aan of bezoek de toonzaal van een van onze Verano partners.

Tip! Wil je komend jaar ook optimaal genieten van zonnewering in jouw huis of tuin? Begin dan op tijd met jouw zoektocht. Doorgaans heb je namelijk enkele weken nodig om te oriënteren, een meetafspraak in te plannen en de daadwerkelijke montage plaats te laten vinden.

Naar gratis brochure met verdeler arrow-right