close
Elektrische Rolluiken rolluik zonwering Verano

Met elektrische rolluiken kies je voor een waardevolle investering

24-08-2021

Rolluiken bieden de beste oplossing om woningen te verduisteren. Kies je voor gemak, schaf dan elektrische rolluiken aan. Met elektrische rolluiken kies je namelijk voor een waardevolle investering in vele opzichten. Naast zonwering ben je verzekerd van een goede rust tijdens de nacht, heeft een rolluik een isolerende werking en maak je jouw woning ook minder gevoelig voor inbraak.

Vraag hier de gratis brochure met verdeler aan! arrow-right

Comfort en gemak

Heb je voor elektrische rolluiken gekozen, dan zal je al snel merken hoeveel voordelen dat met zich meebrengt. Het comfort en gemak van elektrische rolluiken vallen direct op. Met slechts één druk op de knop van jouw bediening vanop afstand of via jouw schakelaar kun je de rolluiken eveneens in elke gewenste stand zetten. Zonder enige fysieke inspanning kun je dus elke rolluik van je huis naar beneden laten zakken of openen.

Voor elektrische rolluiken keuze uit vier opties

Wil je ook elektrische rolluiken voor jouw huis? Sta dan stil bij welke elektrische bediening het meest bij jouw wensen aansluit. Voor elektrische rolluiken bieden we onze klanten trouwens de keuze uit vier opties:

Elektrische rolluiken met vaste schakelaar

  • Deze optie leveren we altijd standaard. Met de schakelaar kun je een of meerdere rolluiken tegelijk openen en sluiten. Voor deze mogelijkheid dien je een elektrische kabel aan te leggen.

Radio-gestuurde elektrische rolluiken

  • Hiervoor maak je gebruik van een elektrische motor en bediening vanop afstand. Deze draadloze oplossing werkt verder ook zeer praktisch en makkelijk.

Elektrische rolluiken smarthome proof

  • Dit systeem werkt met home control, een perfect uitgeruste technologie, waar je ook andere apparaten op kunt aansluiten. Te bedienen vanuit de door ons speciaal hiervoor geleverde bediening vanop afstand. Jouw elektrische rolluiken kun je desgewenst ook via een applicatie op jouw gsm bedienen. Waar jij je ook begeeft, je kunt dan vanaf iedere locatie de motor van jouw elektrische rolluiken aansturen. Handig bijvoorbeeld voor wanneer je op vakantie bent of een weekendje weg. Het lijkt alsof er iemand thuis is, waardoor ongewenste gasten minder snel geneigd zijn langs te komen.

Rolluiken op zonne-energie

  • Deze rolluiken kun je bedienen door een motor die aangedreven wordt door energie van de zon. Het zonnepaneel dat hiervoor zorgt moet uiteraard voldoende licht van de zon kunnen ontvangen om een goede werking te waarborgen. Dit systeem biedt een oplossing voor plaatsen waar geen elektriciteit voorzien is en vermijdt het boren en extra aanleggen van bekabeling.

Een elektrische rolluik biedt meer veiligheid

Wanneer jouw elektrische rolluiken gesloten zijn wordt jouw woning aanzienlijk minder gevoelig voor inbraak. In dat opzicht zijn elektrische rolluiken ook een waardevolle investering. De inbraakwerende rolluiken bieden meer veiligheid waarbij u een inbraak kunt vertragen. Zelfs met veel kracht ben je niet in staat om onze rolluiken omhoog te duwen. Volledig inbraak proof is niet te garanderen, maar het inbreken wordt wel erg moeilijk gemaakt.

Goed geïsoleerd met elektrische rolluiken

Naast zonwering, verduistering en een woning die minder gevoelig is voor inbraak, worden jouw ruimtes ook goed geïsoleerd met elektrische rolluiken. In de winter dringt de kou minder door en in de zomer kun je de kamers dan weer aangenaam koel houden. In de winter bespaar je daarmee dus op de kosten voor stookolie en zal je rekening eveneens lager uitvallen, terwijl je in de zomer veel minder elektriciteit hoeft te gebruiken om jouw woning koel te houden.

Zie jij onze elektrisch rolluik ook als een waardevolle investering? Bestel dan onze brochure over rolluiken. Of bezoek de dichtste verdeler bij jou in de buurt voor meer informatie!

Vraag hier de gratis brochure met verdeler aan! arrow-right