Rolluik Rolluiken ref Rijsingen

Rolluiken houden het licht tegen en inbrekers buiten de deur

07-12-2020

Dat steeds meer mensen woningen willen voorzien van rolluiken is niet zo verwonderlijk. Voorzetrolluiken zijn namelijk geschikt voor alle soorten ramen en houden in gesloten toestand al het licht tegen. De constructie van een rolluik is niet alleen degelijk, maar door een speciale techniek van een rolluik kun je de lamellen van de rolluik ook niet zomaar meer gaan optillen. De kans op inbraak kunt u op deze manier dankzij rolluiken tot een minimum beperken.

Vraag hier je brochure met verdeler aan! arrow-right
03 Rolluik RV40 V66 Kwartsgrijs

Met rolluiken slaap je beter

Door het gebruik van rolluiken als zonwering slaap je over het algemeen beter. In de zomer is het al vroeg licht, maar zit je rolluik dicht, dan zul je daar niet zo snel wakker van worden. Heerlijk als je eens een keertje lekker wilt uitslapen. Ook voor mensen die ’s nachts werken en overdag moeten slapen, bieden rolluiken absoluut uitkomst. Voorzetrolluiken verduisteren je slaapkamer volledig, waardoor je op elk moment van de dag kunt slapen. Ook het feit dat rolluiken minder geluid doorlaten bevordert je nachtrust.

Rolluiken zorgen voor een minder hoge energierekening

De isolerende werking van rolluiken zorgen voor een minder hoge rekening voor energie. Tijdens de winter verliest je huis aanzienlijk minder warmte, terwijl ’s zomers het huis veel langer koel blijft. Met rolluiken woon je dus niet alleen een stuk comfortabeler door het creëren van een prettig klimaat om te leven, maar met een rolluik bespaar je ook nog eens flink op je kosten voor energie.

sfeerb rolluik voorzetrolluik

Voorzetrolluiken zijn de meest populaire rolluiken

Onze voorzetrolluiken zijn veruit de meest populaire rolluiken om aan te schaffen en je ziet ze dan ook overal. Dit soort rolluiken monteren we namelijk aan de buitenzijde van je gevel. Wanneer je de lamellen van de rolluik bijgevolg volledig opent, bevinden de lamellen zich in de omkasting. Voorzetrolluiken zijn verder zeer geschikt bij bestaande bouw en ieder rolluik kunnen we eveneens op maat gaan leveren.

Rolluik Rolluiken ref Teesink

Welke kleur kies jij voor je rolluik?

Smaken verschillen, ook bij een rolluik, dus dien je even stil te staan bij de kleur van de rolluiken. Uiteraard kies je voor je rolluiken de kleur die het beste bij je woning past. Zo zijn bij ons de meest verkochte omkastingskleuren voor een rolluik: wit, grijs, bruin, ivoor, grijs en antraciet. Om een goed beeld van de mogelijkheden van de kleuren van rolluiken te krijgen, kun je beter even langsgaan bij een van onze verdelers om onze stalen te bekijken.

Met rolluiken kies je voor een duurzame investering

Naast een minder hoge rekening voor energie kies je met een goed rolluik ook voor een duurzame investering. De profielen van onze rolluiken zijn namelijk gemaakt van hoogwaardig gerecycled aluminium en dragen het AluEco-certificaat. Bovendien staan wij in voor de kwaliteit van onze rolluiken en bieden we vijf jaar garantie.

Vraag onze brochure aan over rolluiken of kom eens langs bij een van onze verdelers!

Vraag hier je brochure met verdeler aan! arrow-right