01 V910 Garda overkapping terrasoverkapping

Onder een overkapping of terrasoverkapping zit je altijd droog

22-01-2021

Het belang van een overkapping of terrasoverkapping. We schetsen even een dagelijks voorbeeld. Het wordt binnenkort weer tijd om op je terras te zitten. Heerlijk genieten van de eerste zonnestralen en de frisse lucht. Maar wat als er plotseling een bui overtrekt en je moet hals over kop alle kussens en spulletjes snel opbergen? Om niet nat te worden en toch te kunnen blijven zitten, geniet je zoveel meer van je terras met een overkapping. Onder overkappingen zit je altijd droog en kun je eveneens op een rustige manier je vrije tijd optimaal benutten.

Vraag hier jouw brochure aan! arrow-right

Ruime keus in overkappingen

Steeds meer huiseigenaren kiezen voor een overkapping. Bovendien heb je een ruime keus in overkappingen. Zoek je een overkapping die aan al je wensen tegemoetkomt, kun je jezelf het beste laten informeren over de mogelijkheden van een terrasoverkapping.

Hoeveel wil je uitgeven aan je overkapping? Wat zijn de maten? Welk type overkapping sluit aan op de stijl van je huis? Aan welke constructie zit je te denken en heb je liever een terrasoverkapping met een schuin dak of een plat dak? Dit en ook nog veel meer vragen zullen op je afkomen bij de aanschaf van de overkapping naar jouw keuze. Vraag onze brochure aan over onze overkappingen om een beter beeld te vormen. Ook kun je langskomen voor uitgebreid advies in verband met een terrasoverkapping bij je dichtste Verano-partner.

overkapping V910 Garda terrasoverkapping

Ervaar de meerwaarde van een overkapping

Overkappingen worden vaak aan de achterzijde van woningen geplaatst, waardoor er meer leefruimte bijkomt. Door deze toename van woongenot word je huis voor je gevoel als ruimer ervaren. Zeker wanneer er sprake is van glaswanden en schuifwanden kun je de ruimte onder je terrasoverkapping ook als een extra woonruimte beschouwen en neemt het aantal vierkante meter woonoppervlakte toe. Handig voor woningen die wat meer ruimte kunnen gebruiken. De meerwaarde van overkappingen wordt niet alleen gecreëerd door meer wooncomfort, maar je huis wordt ook nog eens meer waard dankzij een terrasoverkapping.

Terrasoverkapping overkapping V918 Purbeck
Terrasoverkapping overkapping V908 Ledro Rond
Terrasoverkapping overkapping V905 Iseo
Terrasoverkapping overkapping V916 Como
Terrasoverkapping overkapping V909 Somerset
Terrasoverkapping overkapping V910 Garda Rond

Verschillende stijlen voor een terrasoverkapping

Wil je met een overkapping het hele jaar door van het buitenleven genieten? Dan zul je toch eerst een keuze moeten bepalen welke stijl het beste bij je past. Onze overkappingen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen; van een terrasoverkapping met een klassieke uitstraling tot een modern design en van een terrasoverkapping met een robuuste tot een wat verfijndere constructie. Terrasoverkappingen met namen als Iseo overkapping, Ledro overkapping, Garda overkapping, Purbeck overkapping, Riva overkapping en Lugano overkapping zijn allemaal even karakteristiek.

Verder kun je nog kiezen voor allerlei extra opties voor jouw terrasoverkapping, zoals:

aan de binnen- of buitenzijde van de verschillende overkappingen.

Daarnaast kun je bij een terrasoverkapping ook kiezen voor een glazen dakplaat of een dakplaat van polycarbonaat. Heel bijzonder zijn de lamellendaken Levanto en Rapallo. Bij dit type overkappingen met hun geïntegreerde lamellen kun je de schaduw doseren en hinderlijk zonlicht weren.

V920 Riva terrasoverkapping overkapping

Hoogwaardige kwaliteit overkappingen, op maat gemaakt

Al onze overkappingen worden zeer nauwkeurig en op maat gemaakt. Dat betekent in de praktijk dat jouw terrasoverkapping compleet zal aansluiten op jouw persoonlijke situatie. Omdat we zo zeker zijn van onze hoogwaardige kwaliteit, bieden we vijf jaar garantie op een terrasoverkapping. Bovendien voldoen al onze terrasoverkappingen op het gebied van veiligheid en kwaliteit aan de Europese richtlijnen. Wij willen namelijk niets liever dan dat je van onze overkapping zo lang mogelijk kunt genieten.

Vraag hier jouw brochure aan! arrow-right