close
Inmeten montage screens buitenscreens ritsscreens zonnescreens ramen

Prettiger leven met functionele screens voor nieuwe of bestaande ramen

02-04-2021

Wanneer het zonnetje schijnt, wordt het ook allemaal al gauw een stuk vrolijker. Tegelijkertijd kan het licht van de zon dat naar binnen schijnt storend werken. Je kunt niet fatsoenlijk op je televisie- of computerscherm kijken en bij een lage zon kan deze je zelfs verblinden. Ook in de zomer, wanneer de temperatuur weer oploopt, kan het binnen onaangenaam warm worden. Prettig leven met functionele zonwering voor nieuwe of bestaande ramen ramen is mogelijk op verschillende manieren.

Je kunt kiezen voor de oude vertrouwde zonneschermen, maar ook de strak uitgevoerde screens plaatsen voor ramen zijn een reële optie. Woon je in een flat of appartement, dan bieden onze uitvalschermen wellicht uitkomst.

Vraag hier een gratis brochure met verdeler aan! arrow-right
V296 Santos zonneluifel knikarmscherm zonnetent zonnescherm raam

Zonneschermen; zonwering voor buiten en binnen

De kwaliteit van zonneschermen is in de loop van de jaren sterk verbeterd. Ook onze knikarmschermen voldoen aan de hoogste eisen wat betreft kwaliteit. Als zonwering voor nieuwe of bestaande ramen weren ze niet alleen het licht van de zon uit je woonruimte, maar houden ze je huis ook koel. Daarnaast kan een zonnescherm aan de zonnige tuinzijde boven een terras ook voor een heerlijk plek rijk aan schaduw zorgen en ben je eveneens beschermd tegen de schadelijke Uv-straling.

Ook onze markiezen zijn net als zonneschermen fijn voor binnen en buiten. We kennen verschillende typen zonneschermen, zoals het open-, semi-cassette- en cassette zonnescherm. De V280- Ipanema zonneluifel heeft een roteerbare gesloten cassette en beschikt over een vrijwel onzichtbare montage. Bovendien kan je deze uitvoering, net als bij de V296-Santos luifel, uitrusten met sfeervolle verlichting in de knikarmen.

De V365–Integrada is een zonnescherm die je volledig in de gevel kan integreren en is met name geschikt voor nieuwbouw. De V460-Santander werken we netjes af met aluminium zijkappen, waarbij ook de afwatering perfect geregeld is. Al onze zonneschermen zijn standaard uitgerust met een elektrische bediening.

04 sfeerbeeld ritsscreens zip screens

Licht- en warmte regulerende screens als zonwering voor ramen

Onze licht- en warmte regulerende screens kun je ook beschouwen als functionele zonwering voor nieuwe of bestaande ramen. Onze ritsscreens zijn een duurzame vorm van buitenzonwering, waarbij voor ieder raam, hoog, laag, breed of smal, een passende oplossing voor te vinden is. Met hun hoge bestendigheid tegen wind en het stijlvolle design zal je dit soort screens als zeer prettig ervaren. Het zonwerende doek kun je aan de zijkanten compleet vastzetten tussen de geleiders, zodat er bijgevolg ook nooit kieren kunnen ontstaan.

Op deze manier kun je dankzij zonnescreens het licht en de warmte in jouw woning optimaal gaan reguleren. Bovendien behoud je een goed zicht naar buiten, terwijl je de inkijk naar binnen juist kunt belemmeren, waarbij je bijgevolg ook geen last meer hebt van vervelende schitteringen. Ook kunnen dit soort screens voor ramen zorgen voor een optimale ventilatie en houden ze eveneens de insecten buiten de deur.

Sfeerbeeld uitvalscherm zonwering

Uitvalschermen ideaal voor flat of appartementen

Om ervoor te zorgen dat via jouw nieuwe of bestaande ramen geen hinderlijk licht van de zon naar binnendringt, vormen uitvalschermen voor met name een flat of appartementen de ideale oplossing wat betreft adequate zonnewering. Ook met onze uitvalschermen blijf je de warmte de baas en houd je jouw woning aangenaam koel. Onze windvaste uitvalschermen zijn zowel handmatig als elektrisch te bedienen. Je kunt bij ons terecht voor verschillende uitvoeringen, zoals de Napoli, Mallorca en de Florence uitvalscherm.

Meer weten over de verschillende vormen van zonwering voor ramen, nieuwe of bestaande ? Bestel dan één of meerdere brochures of kom langs om te bespreken welke type zonwering voor jou het meest geschikt is.

Vraag hier een gratis brochure met verdeler aan! arrow-right