close
Verandazonwering V642 Tumba pergola pergolazonwering

Tumba veranda zonwering wint Red Dot product design award!

18-03-2020

Onlangs werden in Mülheim an der Ruhr de begeerde Red Dot Awards uitgereikt. Na de vele lovende reacties op de Polyclose over onze producten waaronder onze verandazonwering, kunnen wij nu ook met grote trots delen dat wij de Red Dot Product Design Award hebben gewonnen met onze nieuwe pergola- en verandazonwering V642 – Tumba.

Winnend ontwerp: de V642 - Tumba verandazonwering!

De palen en zijgeleiders van deze V642–Tumba verandazonwering hebben dezelfde grootte en daarmee kunnen we eenheid in ontwerp en uitstraling creëeren. De visuele impact van eventuele verbindingen zijn geminimaliseerd en de intrekbare constructie van deze verandazonwering biedt ook een zeer efficiënte bescherming tegen zowel zon als regen.

Gepatenteerd sluit mechanisme

Deze veranda zonwering is eveneens voorzien van een gepatenteerd sluit mechanisme dat ervoor zorgt dat de voorlijst “vergrendeld” wordt. Het revolutionaire vierzijdige, variabele spanningssysteem zorgt bijgevolg voor een soepele beweging van het doek. Indien het doek van deze verandazonwering volledig is geopend, dan wordt bijgevolg een extreme spanning bereikt door de voorlijst automatisch te vergrendelen en met dezelfde motor die het systeem beweegt een enorme kracht op het doek van de verandazonwering uit te oefenen.

Het resultaat: een doek dat er niet alleen perfect uitziet, zonder rimpels of golven, maar ook op zijn best presteert. Het doek maakt dus ook geen zogenoemde “waterzakken”, zelfs niet bij een lage helling van de constructie.

Zijgeleiders

De zijgeleiders van de verandazonwering bieden bovendien een superieur beheer van de afwatering waarbij het water door de palen stroomt, zelfs als je de constructie niet volledig opent. De afvoer van regen is bij deze verandazonwering verzekerd tot maar liefst 50 liter per vierkante meter per uur vanaf een helling van het dak van acht graden. Door de beperking van de helling van het dak tot acht graden is het mogelijk om een ruime hoogte te creëren in elke gewenste uitval van deze schitterende verandazonwering.

Internationale kwaliteitsmeter

De oorsprong van de Red Dot Design Awards gaat terug tot 1955. De onderscheiding, de Red Dot, is internationaal gevestigd als de grootste prijs voor design ter wereld en een van de meest gewilde prijzen voor een ontwerp. Bekroonde ontwerpen kun je bezichtigen in tentoonstellingen over de hele wereld, in de Red Dot Design Museums, in jaarboeken en natuurlijk ook online. Onze verandazonwering V642-Tumba zal bijgevolg ook internationale bekendheid genieten en dat is heel mooi om te hebben als Belgisch-Nederlandse producent van zonwering.

Meer informatie over deze veranda zonwering

Wil je toch graag nog wat meer informatie over de Verano V642-Tumba veranda zonwering? De Verano partner bij jou in de buurt helpt je graag verder! Aarzel dus zeker niet om contact op te nemen of een brochure aan te vragen.

Download hier jouw brochure met verdeler! arrow-right