close

Tuinoverkapping plaatsen in jouw tuin?

Investeren in een leuke tuinoverkapping? Al eens gedacht om jouw tuin en of terras in te richten met een tuinoverkapping? Geef je project aan een echte specialist in zijn vak! Verano beschikt over een groot verdeelnetwerk voor terrasoverkappingen overal in Vlaanderen. Elke dag opnieuw doen zij plaatsingen en montages van zonneluifels, overkappingen, lamellendaken, etc.

Toonzaal in de buurt opzoeken
Terrasoverkapping V908 Ledro Tuinoverkapping in aluminium

De voordelen van een overkapping in aluminium

Een tuinoverkapping is geen aankoop die je doet in 1, 2, 3. Het is niet zoals naar de bakker gaan. Het is wel een grote aankoop die je leven makkelijker zal maken. We sommen daarom graag even alle mogelijke voordelen voor jou op.

 • Bescherming bij plots omslaan van het weer: dankzij een tuinoverkapping kan je meer genieten en ook optimaal gaan genieten van de heerlijke lucht buiten. Jouw terrasoverkapping zorgt namelijk voor extra bescherming tegen diverse invloed van het weer zoals bijvoorbeeld de zon, de regen en de wind. De laatste jaren kennen we hier in ons land almaar warmere en warmere zomers met meer hittegolven.
 • Verhoog significant de waarde van je woning: Outdoor living is populair, en een terrasoverkapping is een echte eyecatcher die tevens zorgt voor extra woongenot. Door te investeren in een terrasoverkapping krijgt je huis, kantoor of appartement aanzienlijk meer waarde.
 • Duurzaamheid: Onze tuinoverkappingen zijn vervaardigd van hoogwaardig aluminium. Aluminium is niet alleen sterk en solide, maar ook licht van gewicht en zeer eenvoudig te onderhouden. Bovendien staat aluminium bekend om zijn lange levensduur, waardoor je extra lang kunt genieten van je Verano product. De combinatie van al deze eigenschappen maakt aluminium het ideale materiaal als basis voor je terrasoverkapping.
 • Zonwering op maat: tuinoverkappingen van Verano komen altijd volledig op maat. Daarom kan je jouw tuinoverkapping volledig naar jouw zinnen en behoeften ontwerpen. Je kan kiezen tussen wit, beige en antraciet voor de kleur van de structuur en tussen polycarbonaat en glas voor het dak. Polycarbonaat is stevig qua materiaal en ook zeer gunstig in prijs. Het is daarom uitermate geschikt als dak vulling voor een tuinoverkapping. Een glazen tuinoverkapping heeft dan weer wat meer uitstraling en straalt echt wel luxe uit.

Waarom kies je best voor een Verano terrasoverkapping?

Verano verzorgt haar productie in Nederland en België en wij hebben ruim 20 jaar ervaring. We gaan alleen voor de beste producten en hebben trouwens een eigen werkgroep voor onderzoeken en ontwikkeling. Wij geven trouwens ook een garantie van 5 jaar op ons aanbod aan tuinoverkappingen. Er zijn Verano partners overal Vlaanderen, overal in het land hebben we verschillende partners die jouw project dan ook met glans kunnen realiseren.

Omdat we onze tuinoverkappingen zelf ontwerpen en maken, kunnen we op maat gaan werken. Onze terrasoverkappingen kunnen we trouwens ook voorzien van Led verlichting.

Jouw overkapping snel geplaatst

Omdat we onze productie in de Benelux houden, kun je zeker zijn van een vlugge levering nadat de prijsaanvraag is goedgekeurd. Wij streven naar de beste prijs kwaliteit op de markt van zonwering. Onze partners hebben ook jaren ervaring. Zij zullen bijgevolg zorgen voor een snelle plaatsing met een uitmuntende afwerking van jouw terrasoverkapping.

Ga zeker voor een montage specialist, want de plaatsing is echter niet zo van zelfsprekend. Onze specialisten voor overkappingen zetten iedere dag onze producten en hebben dan ook een goeie kennis van zaken. Na de plaatsing kan je jouw terrasoverkapping uiteraard meteen gebruiken.

Onze aluminium overkappingen

zonwering V905 Iseo aluminium overkapping op maat

Iseo overkapping V905

Als je op zoek bent naar kwaliteit en waar voor je geld, dan is de Iseo tuinoverkapping een uitstekende keuze. De polycarbonaat dakplaten van deze terrasoverkapping zijn stevig en duurzaam, waardoor je jarenlang kunt genieten van je aluminium tuinoverkapping. De mogelijkheid om de Iseo terrasoverkapping uit te breiden met geïntegreerde led-verlichting maakt dit type overkapping bijzonder populair!

Wil je toch graag wat meer uitleg over deze overkapping? Doe ons dan gerust een mailtje of doe een brochure-aanvraag. Wij bezorgen je daarna meteen de dichtste partner van ons in jouw buurt.

Brochure in pdf met verdeler aanvragen kan hier! arrow-right
009 V908 Ledro Kerkhof

Ledro overkapping V908

Het Ledro-assortiment terrasoverkappingen van Verano is niet voor niets een favoriet. De profielen van deze overkappingen zijn mooi in verhouding, waardoor ze in veel tuinen perfect passen. De keuze tussen polycarbonaat- of glasdaken biedt eindeloze mogelijkheden. Bovendien kunnen de Ledro overkappingen worden uitgebreid met geïntegreerde led-verlichting, waardoor ze nog populairder worden!

Wil je toch graag wat meer uitleg over deze terrasoverkapping? Doe ons dan gerust een mailtje of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou daarna meteen de verdeler in jouw buurt.

Brochure in pdf met verdeler aanvragen kan hier! arrow-right
Terrasaoverkapping overkapping V905 Iseo Sfeerfoto

Somerset overkapping V909

Door de maximale hellingshoek van 45° kunnen we de tuinoverkapping Somerset onder een bijzonder steile hoek monteren. De Victoriaanse stijl geeft deze overkapping een karakteristieke uitstraling. De optie om de Somerset terrasoverkappingen uit te rusten met geïntegreerde led-verlichting draagt bij aan de populariteit van dit type overkapping!

Wil je toch graag wat meer uitleg over deze metalen overkapping? Doe ons dan gerust een mailtje of doe een aanvraag voor een brochure en wij geven jou daarna meteen de verdeler in jouw buurt.

Brochure in pdf met verdeler aanvragen kan hier! arrow-right
zonnewering zonwering kopen Vrijstaande zonwering Buitenzonwering Terrasoverkapping-overkapping-V910-Garda-sfeer

Garda overkapping V910

De Garda aluminium tuinoverkappingen bieden een enorme veelzijdigheid als zonnewering. Dankzij de stevige constructie kun je kiezen uit twee uitvoeringen: polycarbonaat of glas. Hierdoor heb je de vrijheid om te kiezen tussen een luxe overkapping of een meer betaalbare aluminium variant. De mogelijkheid om de Garda terrasoverkappingen uit te rusten met geïntegreerde led-verlichting draagt bij aan de populariteit van dit type terrasoverkapping.

Wil je toch graag wat meer uitleg over deze terrasoverkapping? Doe ons dan gerust een mailtje of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou daarna meteen de verdeler in jouw buurt.

Brochure in pdf met verdeler aanvragen kan hier! arrow-right
Aluminium terrasoverkapping Purbeck bloemen sfeer 8

Purbeck overkapping V918

De Purbeck aluminium tuinoverkapping kenmerkt zich door haar Victoriaanse stijl. Zowel de goot als ook de palen zijn sierlijk en klassiek. Het is wel zo dat je dit product niet kan uitbreiden met bijvoorbeeld een glaswand of één of meerdere screens. Wat er wel mogelijk is, is geïntegreerde led verlichting.

Wil je toch graag wat meer uitleg over deze metalen overkapping? Doe ons dan gerust een mailtje of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou daarna meteen de verdeler in jouw buurt.

Brochure in pdf met verdeler aanvragen kan hier! arrow-right
20 V920 Riva aluminium overkapping V610 Oslo verandazonwering

Riva overkapping V920

Deze overkapping is nogal robuust en komt dus beter tot zijn recht op een iets groter terras. De maximale grootte en uitval van deze terrasoverkapping is dan ook heel groot zodat je grote terrassen kunt gaan overkappen. Het dak in glas maakt deze tuinoverkapping af.

Wil je toch graag wat meer uitleg over deze terrasoverkapping? Doe ons dan gerust een mailtje of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou daarna meteen de verdeler in jouw buurt.

Brochure in pdf met verdeler aanvragen kan hier! arrow-right

Op zoek naar een aluminium tuinoverkapping voor jouw huis?

Ga voor een samenwerking met één van onze partners die gespecialiseerd is in buitenzonwering.

Waarom de hulp van een specialist in huis halen als je een tuinoverkapping plaatst?

We raden je zeker aan om met een specialist samen te werken als je een tuinoverkapping wil plaatsen. Verano heeft daarom over een bijzonder groot netwerk aan partners.
Als je samenwerkt met 1 van onze verdelers of plaatsers, dan kun je bijgevolg zeker zijn van een uitmuntend resultaat. De plaatsing en afwerking gebeurt snel en ook nauwkeurig. En onze leveranciers werken enkel met het beste aluminium om zo tot het meest ideale resultaat te komen.

Mogelijkheden tot uitbreiding van een terrasoverkapping

Het is relatief simpel om een Verano tuinoverkapping uit te breiden met aanvullende producten zoals bijvoorbeeld:

Bekende merken in de branche voor overkappingen

Er zijn verschillende gerenommeerde merken in de sector van terrasoverkappingen waaruit je kunt kiezen. Als je opteert voor een aluminium terrasoverkapping, biedt Verano een uitgebreid assortiment. Met Verano ben je verzekerd van hoogwaardige producten die betrouwbaar zijn. Onze producten zijn gekeurd en gecertificeerd, met een garantie tot wel 5 jaar en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Alle Verano producten komen op maat en je hebt bij ons ook ruime keuze uit alle kleuren en verschillende materialen voor de afwerking van het dak zoals bijvoorbeeld polycarbonaat of glas.

Verano zonwering buitenzonwering

De voordelen om met ons samen te werken

 • Groot netwerk van partners in het ganse land, ook in het Franstalig deel van België.
 • Aluminium tuinoverkappingen gemaakt in België en Nederland.
 • Zeer ruim assortiment aan zonwering, voor binnen, maar ook voor buiten.
 • Wij hebben in de loop der jaren een ruime kennis opgebouwd.
 • De plaatsing van onze tuinoverkapping vormt geen zorg meer voor jou.
 • Wij zijn een innovatief bedrijf dat investeert in onderzoek & ontwikkeling.
 • 5 jaar garantie op jouw terrasoverkapping in aluminium.
 • Verano gaat voor de beste prijs kwaliteit.
 • Enkel duurzame duurzame zonwering die we verkopen. Alle benodigde certificaten zijn aanwezig.