close

Een vrijstaande zonwering laten plaatsen

Interesse in vrijstaande zonwering? Denk je er aan om je tuin of terras uit te dossen met een vrijstaande zonwering? Ga dan door een gespecialiseerd bedrijf ! Verano heeft een netwerk aan verdelers voor vrijstaande zonwering in alle uithoeken van België. Elke week opnieuw gaan onze partners voor onze klanten op pad voor de montage en de plaatsing van pergola's, terrasoverkappingen, lamellendaken, enzovoort.

Dichtste showroom opzoeken
vrijstaande zonwering Zonnewering Lamellendak overkapping met lamellen Sfeer buitenzonwering V860
Zonwering kopen? Ontdek onze brochure

Interesse in één van onze producten?

Ontdek ons ruim assortiment!

Voordelen van vrijstaande zonwering

Vrijstaande zonwering is geen product dat je zomaar koopt. Het is een investering die je leven gemakkelijker maakt. We maken daarom graag eventjes een overzicht

 • De privacy verhogen: een overkapping of lamellendak met screens kopen onze klanten vaak om ongestoord te kunnen genieten van bijvoorbeeld een activiteit met het gezin.
 • Een betere frissere plaats: we hebben in België altijd maar warmere en warmere zomers. Daarom is het belangrijk om te investeren in bijvoorbeeld een terrasoverkapping om je terras of tuin lekker fris te houden. Zo ga je intenser genieten en bijgevolg ook gelukkiger leven.
 • Vermijd schadelijke Uv-stralen: een terrasoverkapping met screens of een lamellendak blokkeert een deel van de stralen van de zon en beschermt je op deze manier bijgevolg van schadelijke zonnestralen.
 • Ga voor minder kosten voor energie: energie is tegenwoordig aan de dure kant. Met ons gamma aan vrijstaande zonwering kun je 3 tot wel 12 procent besparen op je factuur. En dat iedere maand opnieuw!

Waarom Verano kiezen voor zonwering?

Verano doet de productie van haar zonwering in Nederland en België en heeft eveneens meer dan 20 jaar ervaring. We streven naar de beste producten en hebben trouwens ook een werkgroep voor onderzoek en ontwikkeling in Nederland. Er is een garantie tot 5 jaar op ons gamma aan zonwering.

Het verdeel netwerk is heel groot in zowel Vlaanderen als Wallonië, overal in het land hebben we verschillende partners die jouw project dan ook met glans kunnen realiseren. Doordat we de producten zelf ontwerpen en maken, kunnen we ook op maat gaan werken. Ook beschikken eveneens over alle kleuren voor de afwerking van jouw zonwering. Veel van onze producten werken met een bediening vanop afstand, hiervoor werken we samen met Somfy om deze diverse types zonwering goed te automatiseren.

Een snelle levering en installatie

Doordat we binnen de Benelux produceren, kun je rekenen op een snelle productie nadat de offerte is getekend. Verano streeft naar de beste prijs kwaliteit. Onze verdelers staan zelf ook al jaren in het vak. Zij zullen zorgen voor een snelle plaatsing als ook een goede afwerking van jouw zonwering.

Ga zeker voor een erkende installateur, want een installatie is vaak ingewikkelder dan het op het eerste zicht lijkt. Onze premium partners voor zonnewering zetten iedere dag onze producten en hebben bijgevolg een uitstekende kennis opgebouwd. Na de plaatsing kan je jouw zonwering ook meteen in gebruik stellen.

Ons groot aanbod aan zonnewering

Terrasoverkapping overkapping buitenzonwering inmeten montage

Terrasoverkapping als vrijstaande zonwering

Een terrasoverkapping noemen we ook al eens een tuinoverkapping of overkapping. Een terrasoverkapping is een vrijstaande aluminium constructie op 4 palen. Het dak kan je afwerken in zowel glas als polycarbonaat. Je kunt je terrasoverkapping eveneens voorzien van glaswanden of screens. Zo heb je een vrijstaande overkapping vrij van wind.

Verano heeft diverse types terrasoverkappingen. Wil je graag toch wat meer informatie over dit type zonwering? Stuur ons dan zeker een mail of doe een aanvraag voor een brochure en wij geven jou ook de partner in jouw regio voor zonwering.

Download hier jouw brochure met verdeler! arrow-right
Vrijstaande zonwering lamellendak overkapping terrasoverkapping

Lamellendak als vrijstaande zonwering

Een lamellendak noemen onze klanten ook al eens een lameldak, lamellen overkapping of terrasoverkapping met lamellen. Een lamellendak is een soort overkapping met zowel kantelbare als verschuifbare lamellen. Je kunt je lamellendak eveneens voorzien van glaswanden of screens. Zo heb je bijgevolg een windvrije overkapping.

Verano heeft diverse types lamellendaken. Wil je graag toch wat meer informatie over dit type zonwering? Stuur ons dan zeker een mail of doe een aanvraag voor een brochure en wij geven jou ook de partner in jouw regio voor zonwering.

Download hier jouw brochure met verdeler! arrow-right
verandazonwering pergola zonwering

Pergola als vrijstaande zonwering

Een pergola is een speciaal type zonwering die je op je veranda plaatst. Hierdoor weer je de extreme warmte in de zomer en de extreme koude in de winter.

Wij bieden heel wat modellen en er is eveneens elektrische bediening mogelijk. De doeken blijven verder ook altijd op spanning dankzij de rits technologie.

Wil je graag toch wat meer informatie over dit type zonwering? Stuur ons dan zeker een mail of doe een aanvraag voor een brochure en wij geven jou ook de partner in jouw regio voor zonwering.

Download hier jouw brochure met verdeler! arrow-right

Vrijstaande zonwering toevoegen aan jouw tuin of terras?

Zoek een partner met goede kennis van zonwering.

Vrijstaande zonwering laten plaatsen, waarom een specialist inschakelen?

Het is aangeraden om met een specialist samen te werken als je een zonwering wil plaatsen. Verano beschikt over een groot netwerk aan verdelers.
Als je in zee gaat met een verdeler dan kun je zeker zijn van een goed resultaat. De installatie en afwerking gebeurt zowel vlug als precies. En onze verdelers voor zonwering werken alleen met het beste materiaal met de bedoeling het beste eindresultaat te behalen.

Somfy

Gestuurde of handmatige zonwering

De meeste zonwering in ons gamma zijn zowel beschikbaar in een elektrische als een handmatige versie. Voor zonwering hoef je je alvast geen zorgen te maken. Zowel onze lamellendaken, overkappingen als pergola's zijn volledig elektrisch bedienbaar.

Bekende merken in de markt voor zonwering

Als je voor zonwering kiest, dan heb je immers heel wat keuze. Als je kiest voor een merk zoals Verano. Dan ben je zeker van een product met een goede kwaliteit en bovendien ook een heel betrouwbaar product. . Onze producten zijn gekeurd en ook gecertificeerd, komen met een garantie en je kan uiteraard rekenen op de beste prijs kwaliteit.

Bovendien kunnen we de producten voor jou op maat maken en er is keuze uit alle kleuren. Voor automatisatie van onze zonwering werken we samen met het merk Somfy.

Toch liever een zonwering voor ramen? Dit hebben wij ook in ons gamma!

Wat zijn de voordelen die Verano kan geven aan jou

 • Groot netwerk van verdelers in gans België, zowel in Vlaanderen als ook in Wallonië.
 • Product gemaakt op eigen bodem.
 • Heel groot gamma aan zonwering, voor zowel binnen als ook voor buiten.
 • We hebben meer dan 20 jaar kennis opgebouwd.
 • Geen zorgen voor jou voor de plaatsing.
 • Innovatieve onderneming met eigen research en development afdeling.
 • Tot 5 jaar garantie op zonwering.
 • Wij wil de beste prijs kwaliteit op de markt aanbieden.
 • Onze producten zijn duurzaam en komen ook alle nodige attesten.