close

Een zonwering laten plaatsen in Hasselt

Op zoek naar zonwering in Hasselt? Denk je eraan om je woning te voorzien van binnenzonwering of buitenzonwering in Hasselt? Laat dit dan doen door een echte man in het vak! Verano heeft een netwerk aan verdelers in de regio van Hasselt. Dagelijks gaan zij op pad voor de plaatsing en montage van zonneschermen, terrasoverkappingen, rolluiken, etc.

Dichtste showroom opzoeken
vrijstaande zonwering Zonnewering Lamellendak overkapping met lamellen Sfeer buitenzonwering V860
Zonwering kopen? Ontdek onze brochure

Gratis brochure met verdeler aanvragen, klik hier

Ontdek ons ruime assortiment!

Voordelen zonwering

Zonwering is geen product dat je zomaar koopt. Het is een investering op maat gemaakt die je leven gemakkelijker maakt. We maken daarom graag eventjes een overzicht:

 • Ga voor extra privacy: een schutting of screens kopen onze klanten vaak aan om ongestoord te kunnen genieten van bijvoorbeeld een activiteit met het gezin.
 • Een koelere plaats: in België krijgen we almaar warmer en warmere zomers. Daarom is het belangrijk om te investeren in bijvoorbeeld rolluiken om je huis lekker fris te houden. Zo kun je beter slapen en beter leven.
 • Verminder schadelijke Uv-stralen: een zonnescherm of lamellendak blokkeert een deel van de zonnestralen en beschermt je op deze manier van schadelijke Uv-stralen.
 • Bespaar op energie dankzij onze zonwering: facturen voor energie zijn tegenwoordig aan de dure kant. Met ons assortiment aan zonwering kun je 3 tot wel 12 procent besparen op je factuur voor energie. En dat iedere maand opnieuw!

Waarom Kiezen voor Verano zonwering in Hasselt?

Verano heeft een productievestiging in zowel Nederland als België en beschikt over meer dan 20 jaar aan ervaring. Ons voortdurende streven naar topkwaliteit wordt ondersteund door een toegewijde R&D-werkgroep in Nederland. We bieden een royale garantie tot wel 5 jaar op ons uitgebreide assortiment binnenzonwering en buitenzonwering.

Ons netwerk van distributeurs is wijdverspreid in heel Vlaanderen, met diverse partners in Hasselt die jouw project met uitzonderlijke deskundigheid kunnen realiseren. Dankzij onze in-house ontwerp- en productiemogelijkheden kunnen we op maat gemaakte oplossingen bieden. Bovendien heb je de vrijheid om uit alle beschikbare RAL-kleuren te kiezen voor de afwerking van jouw zonwering in Hasselt. Veel van onze producten kunnen eenvoudig worden bediend via afstandsbediening, en hiervoor werken we samen met Somfy om deze zonweringen naadloos te automatiseren.

Snelle plaatsing voor jouw zonwering in Hasselt

Doordat we binnen de Benelux produceren, kun je rekenen op een snelle productie nadat de offerte is goedgekeurd. Verano streeft naar de beste prijs/kwaliteit. Onze verdelers staan zelf ook al jaren in het vak en zorgen voor een snelle plaatsing en een goede afwerking.

Ga zeker voor een monteur, want de plaatsing is vaak niet zo eenvoudig. Onze specialisten zetten dagelijks onze producten en hebben een goeie kennis van zaken. Na de plaatsing kan je jouw zonwering meteen in gebruik nemen.

Ons gamma voor zonwering

Terrasoverkapping overkapping buitenzonwering inmeten montage

Terrasoverkapping als zonwering

Een terrasoverkapping noemen we ook al eens een overkapping of tuinoverkapping. Een terrasoverkapping is een aluminium constructie op 4 palen. Het dak kan je afwerken in glas of polycarbonaat.
Je kunt je terrasoverkapping eveneens voorzien van glaswanden of screens. Zo heb je een windvrije overkapping.

Verano heeft verschillende types voor terrasoverkappingen.
Wil je graag meer informatie over dit type zonwering? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler met showroom in jouw buurt.

Download hier jouw terrasoverkapping brochure met verdeler! arrow-right
Lamellendak lamellen overkapping V880 Rapallo buitenzowering elektrische zonwering

Lamellendak als zonwering

Een lamellendak noemen we ook al eens een lameldak, lamellen overkapping of overkapping met lamellendak. Een lamellendak is een soort overkapping met kantelbare lamellen. Je kunt je lamellendak eveneens voorzien van glaswanden of screens. Zo heb je een windvrije overkapping.`

Verano heeft verschillende types voor lamellendaken in Hasselt. Wil je graag meer informatie? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler in jouw buurt.

Download hier jouw lamellendak brochure met verdeler! arrow-right
Elektrische Zonwering Zonneluifel Zonnetent knikarmscherm Zonnescherm V280 Ipanema buitenzonwering

Zonneschermen als zonwering

Een zonnescherm noemen we ook wel zonnetent, luifel, zonneluifel of knikarmscherm. Een zonnescherm is een zonwering aan de buitenkant van het gebouw of aan de gevel bevestigd. Het bestaat uit een schermdoek en 2 knikarmen. Je hebt ook modellen met cassette. Hierdoor is het doek van het zonnescherm beter beschermd tegen weer en wind.

Verano heeft verschillende types voor knikarmschermen in Hasselt. Wil je graag meer informatie? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler in jouw buurt voor zonwering Hasselt. Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler met showroom in jouw buurt.

Download hier jouw zonnescherm brochure met verdeler! arrow-right
zip screens ritsscreens binnenscreens zonnescreens raamdecoratie

Screens als zonwering

Een screen noemen we ook wel een ritsscreen of zip screen. Screen is eveneens een vorm van buitenzonwering maar ditmaal verticaal in tegenstelling tot de meeste andere vormen. De stralen van de zon kun je flink afweren door onze screens. Ook de privacy kun je zo verhogen. Als het zomer is kun je met zip screens ook serieus de warmte drukken in jouw woning. De stralen van de zon kun je beter gaan reflecteren door de screens.

Door de technologie met ritsen blijft het doek heel goed vastzitten en zijn de zip screens winddicht.

Verano heeft verschillende modellen voor screens in Hasselt. Wil je graag meer informatie? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler in jouw buurt. Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler met showroom in jouw buurt.

Download hier jouw screens brochure met verdeler! arrow-right
01 Markies | Markiezen buitenzonwering

Markiezen als zonwering

Als je jouw boetiek of woning een traditionele look wil geven, dan zijn markiezen de beste keuze voor zonwering. Een markies is zoals een zonnescherm, maar dan met een speciale bolle constructie met latten.

Verano heeft verschillende modellen voor markiezen in Hasselt. Wil je graag meer informatie? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler in jouw buurt voor zonwering Hasselt. Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler met showroom in jouw buurt.

Download hier jouw markiezen brochure met verdeler! arrow-right
Tumba verandazonwering buitenzonwering

Verandazonwering

Een verandazonwering of veranda zonwering is een speciaal type zonwering die je op je veranda plaatst. Hierdoor weer je de extreme warmte in de zomer en de extreme koude in de winter.

Er zijn heel wat modellen en er is elektrische bediening mogelijk. De doeken blijven altijd op spanning door de rits technologie.

Wil je graag meer informatie over verandazonwering? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler in jouw buurt.

Download hier jouw verandazonwering brochure met verdeler! arrow-right
Uitvalschermen buitenzonwering zonwering ramen

Uitvalschermen als zonwering

Een uitvalscherm is een beetje te vergelijken met een zonnescherm, maar is bedoeld om de zon binnen te weren. Het uitvalscherm staat in tegenstelling tot een zonnescherm veel schuiner gericht. Dit uitvalscherm kun je plaatsen op een balkon, in een flat, een kantoorpand en een voortuin. Het is een populaire zonwering die je polyvalent kan inzetten.

Wil je graag meer informatie over uitvalschermen? Stuur ons dan zeker een mail of doe een brochure-aanvraag en wij geven jou de verdeler in jouw buurt.

Download hier jouw uitvalscherm brochure met verdeler! arrow-right

Binnenzonwering of buitenzonwering nodig voor jouw woning in Hasselt?

Werk samen met een verdeler gespecialiseerd in zonwering in Hasselt.

Ook actief in de volgende deelgemeentes:

Zonwering prijzen in Hasselt

Verano vervaardigt een uitgebreid gamma zonwering in België. Wij gebruiken enkel hoogwaardig, duurzaam aluminium en zijn officieel gecertificeerd. Op onze binnenzonwering bieden wij een garantie van 2 jaar, terwijl onze buitenzonwering gedekt is door een garantie van 5 jaar. Wij streven ernaar de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt te bieden.

Waarom een specialist inschakelen voor zonwering in Hasselt?

Voor het plaatsen van zonwering in Hasselt wordt sterk aangeraden om samen te werken met een specialist. Verano heeft een uitgebreid netwerk van distributeurs in Hasselt.

Wanneer u kiest voor een van onze distributeurs, kunt u vertrouwen op een uitstekend eindresultaat. De installatie en afwerking gebeuren vlot en met grote precisie. Bovendien werken onze dealers uitsluitend met de beste materialen.

Somfy

Elektrisch of handbediend

De meeste zonweringen in ons gamma zijn zowel beschikbaar in een elektrische als een handmatige versie. Het hangt af van je budget als van het type zonwering of je best voor een elektrische zonwering kiest of eerder voor een handmatig type. Zonnetenten zijn bijvoorbeeld gemakkelijk te bedienen. Voor screens kies je dan weer best voor een elektrische bediening.

Het doek van je zonnescherm en je scherm zelf proper maken

Je zonnescherm en doek onderhouden is heel belangrijk en noodzakelijk om de levensduur te garanderen. We raden jou aan om toch minstens 2 keer per jaar het zonnescherm en het doek wat proper te maken.

Het doek van het zonnescherm is het visitekaartje van je ganse zonnescherm. Het geeft je huis een extra touch, dus het zou zonde zijn mocht je doek enorm vuil zijn. Kies voor een kleur en een design dat past bij je huis.

Gebruik geen zeep, maar gewoon lauw water en een borstel. Zorg ook dat je wat vetstof bij de hand hebt voor het scharnier van de zonneluifel. Doe dit op een droge dag en laat zeker de zonnetent eerst drogen vooraleer deze terug in te klappen.

Bekende merken in de zonwering branche

Bij de keuze voor zonwering heb je een ruime selectie. Wanneer je kiest voor een gerenommeerd merk als Verano, ben je verzekerd van producten met topkwaliteit en betrouwbaarheid. Onze producten zijn grondig gekeurd en gecertificeerd, inclusief garantie, en bieden een voortreffelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Bovendien kunnen wij de producten op maat vervaardigen en bieden we een scala aan RAL-kleuropties. Voor de automatisering van onze zonwering werken we nauw samen met het hoogwaardige merk Somfy.

01 Vouwgordijn zonwering ramen

Ook voor binnenzonwering is er Verano

Bij Verano zijn we er niet enkel voor buitenzonwering, ook voor binnenzonwering ben je bij ons aan het goeie adres! Sinds jaar en dag zijn gordijnen populair, maar er zijn tegenwoordig heel wat varianten. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld ook jaloezieën, screens, rolluiken, rolgordijnen, lamelgordijnen of plissés.

Deze binnenzonwering komt met 2 jaar garantie en er is keuze tussen heel wat stoffen en kleuren. Kies ook zelf de hoogte en de breedte voor jouw raamdecoratie. Zo heb je bij lamelgordijnen bijvoorbeeld de keuze tussen aluminium, stof en kunststof. Onze raamdecoratie kies je vooral in functie van de stijl van jouw huis, je budget en je persoonlijke wensen.

Download hier jouw raamdecoratie brochure met verdeler! arrow-right
Verano zonwering buitenzonwering

Voordelen samenwerking Verano in Hasselt

 • Uitgebreid netwerk van verdelers, ook in Hasselt.
 • Uitgebreid gamma aan zonwering, voor zowel binnen als buiten.
 • Verschillende jaren knowhow en kennis opgebouwd.
 • Geen zorgen voor jou voor de plaatsing & montage.
 • Gespecialiseerd in overkappingen, screens & rolluiken.

 • Waar kan ik zonwering kopen van Verano in Hasselt?

  chevron-down

  Verano heeft verdeelpunten over gans Vlaanderen, via onze showroom locator kun je aan de hand van uw postcode de dichtste verdeler voor Hasselt opzoeken.