Lamellen overkapping terrasoverkapping lamellendak V860 VS716

Breng jouw feestdagen door onder jouw terrasoverkapping

01-12-2020

Wie denkt dat je alleen in de zomer tijd kan doorbrengen onder een terrasoverkapping heeft het mis. Met terrasverwarming, schuifwanden en of glaswanden kun je zelfs in de winter genieten onder de overkapping als zonwering van jouw terras. Breng jouw feestdagen door onder jouw terrasoverkapping en organiseer bijvoorbeeld een gezellige barbecue of kom gezellig bij elkaar met jouw vrienden en vriendinnen voor een heerlijke high tea. Met een overkapping creëer je niet alleen een extra gezellige leefruimte, maar terrasoverkappingen zorgen op deze manier ook voor meer woonplezier.

Vraag hier de gratis brochure! arrow-right
Overkapping-Terrasoverkapping-V920-Riva-sfeer

Terrasoverkapping met schuifwanden of glaswanden

Door schuifwanden en glaswanden aan jouw terrasoverkapping toe te voegen, kun je elk moment van de dag op jouw terras genieten. Ook al is het buiten fris, door de beschutting van schuifwanden en glaswanden kun je gewoon lekker op je tuinterras samen ontbijten.

Ligt er buiten een dik pak sneeuw en je beschikt over verwarming voor je terras? Dan kun je zelfs tijdens de kerstdagen op een hele bijzondere manier met elkaar onder jouw overkapping doorbrengen. Met sfeervolle led-verlichting en de verlichte kerstboom, kun je, terwijl je naar buiten kijkt, volledig opgaan in een winterse kerstsfeer. Wil je met vuurkorven aan de gang? Dan kun je makkelijk een gedeelte van jouw glaswand of schuifwand openschuiven. Heb je als terrasoverkapping een lamellendak? Dan kun je deze overkapping ook gedeeltelijk openzetten om de rook te laten ontsnappen.

Vraag hier de gratis overkapping brochure! arrow-right

Voor elke overkapping de juiste oplossing

Bij zowel een gewone terrasoverkapping als een lamellendak kun je jouw specifieke wensen mee laten nemen in het ontwerp. Eerst moeten de installateurs de breedte en de hoogte van jouw overkapping bepalen. Voor de zekerheid kun je het inmeten beter aan de leverancier van terrasoverkappingen overlaten. Daarnaast kun je kiezen voor bepaalde typen overkappingen, zoals een sierlijk, strak of robuust design.

Daarnaast leent elk type terrasoverkapping zich voor een bepaalde maximale breedte en de maximale uitval. Zo is er voor elke terrasoverkapping de juiste oplossing. Ook de extra optie voor led-verlichting kunnen we in jouw overkapping meenemen. Wanneer je voor terrasverwarming kiest en de zijkanten kan dichtschuiven met schuifwanden en glaswanden, dan heb je het helemaal voor elkaar en kun je het hele jaar door dat heerlijke terrasgevoel blijven ervaren.

lamellendak overkapping met lamellen terrasoverkapping Sfeer samen buiten lunchen V860

Nodig jouw gasten uit voor onder jouw terrasoverkapping

Wanneer je tevreden bent over jouw overkapping, kun je ook vrienden en familie laten meegenieten op het terras. Nodig gasten uit voor onder jouw terrasoverkapping als je wat te vieren hebt of wanneer je gewoon gezellig wat tijd met elkaar wil doorbrengen om te relaxen, te barbecueën of een spelletje te spelen. Onder een lamellen dak zal je het nooit te heet of te warm krijgen en de hoeveelheid licht van de zon kan je zelf regelen. Bij een gesloten terrasoverkapping zit je altijd droog en uit de wind en kun je het zo aangenaam maken als je maar wilt.

Overkapping Terrasoverkapping V908 Ledro Kerkhof

Welke overkapping moet ik nu kiezen?

Voor een wel overwogen keuze over het type terrasoverkapping dat aan jouw wensen voldoet, kun je het beste even contact met ons opnemen. Naast uitgebreide informatie over onze diverse terrasoverkappingen kunnen wij jou tijdens het hele proces, van ontwerp tot aan de montage met raad en daad bijstaan.

Vraag hier de gratis brochure! arrow-right